- 30 Ocak 2016
- 321
- 42
- 98
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok severim samsunu samsunlu insanların samimiyeti falan çok güzel insanlar gerçektenSamsun shshshsh
Hahahaha aynı durumdayız ben zaten her yumurtlama donemi sonrasi hamileyim diye gezdiğim için beni ciddiye almıyor o yüzden telefonda yada yuzyuze de söylesem duygusal bir an yaşanmayacaktiYa benim eşim telefonda öğrendi yaaaa ben hep bu testi süpriz şekilde gösteriyorlar ya videoda onu istiyordum ama testlere olan güvenimiz sıfır olunca eşime sabah test yapıcam ama çıkmaz kesin falan demiştim şimdi aradı acildeyim diyo hadi hadi kesin pozitif offff hdhdhdhdhdhdhdh keşke azıcık güvenimiz olsaydı da akiam testi gösterip hamileyim deseydim hddhhdhd
Kız öyle dedim zaten diyo yemin et hemen yeminnnn ne fena ya hdhdhdNegatif çıktı der sürpriz yaparsın be dur hemen ne sanki
Bende sürpriz kutu hazırladım sürpriz yapmak çok istiyorummYa benim eşim telefonda öğrendi yaaaa ben hep bu testi süpriz şekilde gösteriyorlar ya videoda onu istiyordum ama testlere olan güvenimiz sıfır olunca eşime sabah test yapıcam ama çıkmaz kesin falan demiştim şimdi aradı acildeyim diyo hadi hadi kesin pozitif offff hdhdhdhdhdhdhdh keşke azıcık güvenimiz olsaydı da akiam testi gösterip hamileyim deseydim hddhhdhd
Keşke bize de test bıraksaydı kocanBu arada![]()
Aynen öyle sjsjshhs az dur hazır sıkışmışken yapiöKeşke bize de test bıraksaydı kocanbütün testleri toplamış kskdksl gerçi adam ne yapsın sen yarın yine test al demeyesin diye hepsini alıp getirmiş msjsksş
Ayy seslii güldüm yemin ediyorum bizde öyleyiz adam ilk aydan beri ben hamile gibi davrandığım sonunda adet olduğum için artık beni takmıyorHahahaha aynı durumdayız ben zaten her yumurtlama donemi sonrasi hamileyim diye gezdiğim için beni ciddiye almıyor o yüzden telefonda yada yuzyuze de söylesem duygusal bir an yaşanmayacakti![]()
Git bi tek çizgi gör rahatla yaaBen deniyorum shshsh
Yap bakalim ne cikicakAynen öyle sjsjshhs az dur hazır sıkışmışken yapiö
Ohhhh nagada rahatladııım shshhshsh Kocaman bi tek çizgi sjsjsjsjsjGit bi tek çizgi gör rahatla yaa![]()
Ohhhh nagada rahatladııım shshhshsh Kocaman bi tek çizgi sjsjsjsjsj
Ya bence ben 7 aydır bi yerde bi hata yapıyorum shshshshshdaha bir hafta var cikmamasi normal yaa
Ya bence ben 7 aydır bi yerde bi hata yapıyorum shshshshsh
Hadi bakalım inşallah çıkarda gerek kalmazaz once biriyle konustum dedi ki iki cocugumuda sogan kuru ve ovulasyon takibiyle ilk ayda ogrendim dedi bu ay bende de cikmazsa bende denicem
Bekle bakalim sende cikmazsa dene onceden hep yapiodum biraktim artik yapmayi ama denicem kac yasindasinHadi bakalım inşallah çıkarda gerek kalmaz
30Bekle bakalim sende cikmazsa dene onceden hep yapiodum biraktim artik yapmayi ama denicem kac yasindasin
Bnm 25 cnm valla umitsiz olmaz gorumcem 33 yasinda tekte hamile kaldi shshhsh30sen