Bir sorum var

Hepinizi etiketlicem kızlarım ama biraz uzun sürebilir yazı baya uzun olacak çünkü dhdhdhhd üff keşke ses kaydı atabilsem şuan size ya hislerimi daha iyi tarif ederdim 🥲
Off keske gerçekten ses atsaydın dinleseydik bizde ses atsaydık jdösösm

Aslında elimde vardı 10 gün önce belirtilerimden gaza geldim yaptım hangi akla hizmet yaptıysam işte şimdi böyle yapamıyorum 🤣🤣🤣🤣
Baya erken davranmışsın sende😂😂 elimde 3 tane awox test var ama bir tane daha negatif görürsem olan bütün umudum da gidecek o yüzden 2 gün sonra bat günü sabah yapıcam🙄😂😂

Baya erken davranmışsın sende😂😂 elimde 3 tane awox test var ama bir tane daha negatif görürsem olan bütün umudum da gidecek o yüzden 2 gün sonra bat günü sabah yapıcam🙄😂😂
Aynen işte sabırsızlık yaptım 🤣🤣 aynen canim bekle benim gibi yapma ben fazla fazla erken yaptım negatifi şaķ diye suratıma yapistirdim oturdum totomun üstüne 🤣🤣 hatta şimdi bat 2 gün gecikti ona rağmen yapamıyorum düşün 🤣🤣🤣

Daha erken dedin ama kuzu bi ışık olması gerekmez miydi yerine gittiğine dair en azından silik çizgi falan

Back
X