- 20 Mayıs 2023
- 189
- 50
- 28
- 28
KeşkeeeHepinizi etiketlicem kızlarım ama biraz uzun sürebilir yazı baya uzun olacak çünkü dhdhdhhd üff keşke ses kaydı atabilsem şuan size ya hislerimi daha iyi tarif ederdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KeşkeeeHepinizi etiketlicem kızlarım ama biraz uzun sürebilir yazı baya uzun olacak çünkü dhdhdhhd üff keşke ses kaydı atabilsem şuan size ya hislerimi daha iyi tarif ederdim![]()
Şimdi ne dediniz acildeKızlar test vermeye geldim acildeyim şimdi inşallah dua edin orda da sonuç pozitif çıksın size uzunca bir yazı hazırlıcam bu ay bir sürü şey yaptım çünkü hdhdhdhdh
Duratest yaptı önce ama awoxta da çıktı üstelik 2 saatlik idrar ile yapmıştı awoxuMarkası neydi bacım ya
Ahshshshhs ya bırak awox yanlış çıkardı beee sjshshsh duratest yapacam bende ajsjsjsjSende de var awox![]()
Off keske gerçekten ses atsaydın dinleseydik bizde ses atsaydık jdösösmHepinizi etiketlicem kızlarım ama biraz uzun sürebilir yazı baya uzun olacak çünkü dhdhdhhd üff keşke ses kaydı atabilsem şuan size ya hislerimi daha iyi tarif ederdim![]()
Psikolojik sorunluuAhshshshhs ya bırak awox yanlış çıkardı beee sjshshsh duratest yapacam bende ajsjsjsj
Sanırım evet psikolojik sorunluyum shshshshshsh yav hadi da gardaşım hadi daPsikolojik sorunluuyanlış çıkarmadıı doğru çıkardııı daha senin bebek varsa da tüplerde yolculuk yapıyorrr yerine bile ulaşmamış bi rahat bıraakkk
![]()
Bizimde psikolojimizi bozdunSanırım evet psikolojik sorunluyum shshshshshsh yav hadi da gardaşım hadi da
Off o kadar haklısın ki bende yapamıyorum korkudanNegatif görme korkusundan![]()
Aslında elimde vardı 10 gün önce belirtilerimden gaza geldim yaptım hangi akla hizmet yaptıysam işte şimdi böyle yapamıyorumOff o kadar haklısın ki bende yapamıyorum korkudan![]()
Baya erken davranmışsın sendeAslında elimde vardı 10 gün önce belirtilerimden gaza geldim yaptım hangi akla hizmet yaptıysam işte şimdi böyle yapamıyorum![]()
Aynen işte sabırsızlık yaptımBaya erken davranmışsın sendeelimde 3 tane awox test var ama bir tane daha negatif görürsem olan bütün umudum da gidecek o yüzden 2 gün sonra bat günü sabah yapıcam
![]()
Daha erken dedin ama kuzu bi ışık olması gerekmez miydi yerine gittiğine dair en azından silik çizgi falanBaya erken davranmışsın sendeelimde 3 tane awox test var ama bir tane daha negatif görürsem olan bütün umudum da gidecek o yüzden 2 gün sonra bat günü sabah yapıcam
![]()
Lekelenmede yaşamadığım halde shshshshBizimde psikolojimizi bozdunbenim elimde awox test var, adetime 2 gün kalmış, 3 gün önce lekelenme yaşamışım test yapmıyorum bir hafta var bin tane test yaptıınn
![]()