bir sorum var

edebiyatci_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
86
1
86
Bursa
Arkadaşlar biliyorsunuz ben mayıs ayında bursa acıbademde mikro denememe başlayacağım (ikinci denemem olacak)
sorum şu: doktorum hangi ayda karar verirseniz o adetinin 2. günü gel dedi
fakat sitede gördüğüm kadarıyla birçok arkadaş doktora gittiği ay doğum kontrol hapları coraspin antibiyotik vs kullanarak 1 ay daha geçirmiş ve bir sonraki reglde başlanmış iğnelere
eğer herkese böyle oluyorsa ben nisandaki reglimde gideyim??????:bbo:
herkese böyle mi oldu ? ben mayısta gittiğimde iğnelere başlanacak diye sandım( kısa protokol uygulanacak)CADIARZU
bir de unutmadan.. ben rapor aldım tek bir kağıt var elimde rapor olarak ama eczane kabul etmedi. dediler ki biz şimdi bu raporu kullanınca tedavide kullanamazsınız ilaca aldığımız için.aslını almaları şartmış vs vs
ne yapsak bilemedim..rapor alan arkadaşlar ilaç ve tedavi raporunu aynı anda mı aldınız? yani aynı kağıt üzerinde mi?
bir de bana raporu veren hastane 1. denememi orada yapmışım gibi yazmış oysa ben ilk denememi özelde cebimden yapmıştım.
1 deneme yapıldı başarısız olundu yazıyorCADIARZU öyle olunca devletin bana verdiği 2 deneme hakkının biri boşa gitmiş oluyor of yaaaa şeytan diyo ki bırak bu işleri gül gibi hayatım vardı seneler sonra tektat boğazıma kadar bu konuya gömüldüm hayattan koptum resmen ne güzel unutmuştum

canım merhaba, kısa protokolde adetin 2. günü gitmen yeterli, yani hangi ay deneyeceksen o ay adetin 2. günü gidebilirsin. rapor için ise eczane raporun aslını değil fotokopisini alır ve aslı gibidir diye onaylar. eğer aslını istiyorsa bir yanlışlık var bence sen başka bir eczaneye git. eğer ilk denemeyi cebinden yaptırdıysan oraya yazılamaz. sen doktora git ve yanlışlığı düzelttir. sonuçta senin devlette mutlaka 2 hakkın var cebinden de istediğin kadar yaptırırsın. inşallah hayırlısı olur. bu arada raporun süresi 1 aydır. önceden çıkartırsan tedavi zamanında süresi dolar ona da dikkat et derim. canım.şimdiden tedavin hayırlı olsun

sanırım tedavi raporu 1 sene, ilaç raporu 1 aymış yeni kanun öyle imiş ama benim her iki raporum aynı kağıtta o nedenle şaşırdım

canım bizimde tek kağıttaydı raporumuz önce 4-5 tane fotokopi cektirip hastanede aslı gibidir diye onaylattık.ve eczaneye o fotokopilerden verdik aslı bizde.ayrıca ilaçlarını hemen alıp buzdolabında bekletiyorsun.ilaçları hemen alman gerekiyor rapora göre.biz ilaçları alıp 7 ay beklemiştik tedaviye başlamak için.ayrıca kısa protokolde önceden herhangi bir ilaç kullanman gerekmiyor tedaviyle bereber başlıyorsun folc asit ve aspirine.ama sen istersen şimdiden folic asit başlıyabilirsin sonuçta normaldede gebelik düşüncesinden 6 ay önce kullanılmaya başlanıyor folic asit

Arkadaşlar biliyorsunuz ben mayıs ayında bursa acıbademde mikro denememe başlayacağım (ikinci denemem olacak)
sorum şu: doktorum hangi ayda karar verirseniz o adetinin 2. günü gel dedi
fakat sitede gördüğüm kadarıyla birçok arkadaş doktora gittiği ay doğum kontrol hapları coraspin antibiyotik vs kullanarak 1 ay daha geçirmiş ve bir sonraki reglde başlanmış iğnelere
eğer herkese böyle oluyorsa ben nisandaki reglimde gideyim??????:bbo:
herkese böyle mi oldu ? ben mayısta gittiğimde iğnelere başlanacak diye sandım( kısa protokol uygulanacak)CADIARZU
bir de unutmadan.. ben rapor aldım tek bir kağıt var elimde rapor olarak ama eczane kabul etmedi. dediler ki biz şimdi bu raporu kullanınca tedavide kullanamazsınız ilaca aldığımız için.aslını almaları şartmış vs vs
ne yapsak bilemedim..rapor alan arkadaşlar ilaç ve tedavi raporunu aynı anda mı aldınız? yani aynı kağıt üzerinde mi?
bir de bana raporu veren hastane 1. denememi orada yapmışım gibi yazmış oysa ben ilk denememi özelde cebimden yapmıştım.
1 deneme yapıldı başarısız olundu yazıyorCADIARZU öyle olunca devletin bana verdiği 2 deneme hakkının biri boşa gitmiş oluyor of yaaaa şeytan diyo ki bırak bu işleri gül gibi hayatım vardı seneler sonra tektat boğazıma kadar bu konuya gömüldüm hayattan koptum resmen ne güzel unutmuştum

canım benimde kısa protokol olacak.ben nisan adetimin 3. günü doktora gidicem.adetin ilk gününden itibarende lucrin yapıcam. 3. hastaneye çağırdılar.birde ben özelde yaptırdım il denememi demişsin.peki ilaç parasını devletmi karşıladı yoksa yüzde yüzünü sizmi verdiniz.bende özelde yaptırmıştım.doktor hastane parasını verdim.ama ilaç parasını verirken devlet yardımından yararlandık.ozaman 1. deneme sayılıyor.eğer sizde öyle yaptıysanız devlet karşılamış oluyor.

canım benimde kısa protokol olacak.ben nisan adetimin 3. günü doktora gidicem.adetin ilk gününden itibarende lucrin yapıcam. 3. hastaneye çağırdılar.birde ben özelde yaptırdım il denememi demişsin.peki ilaç parasını devletmi karşıladı yoksa yüzde yüzünü sizmi verdiniz.bende özelde yaptırmıştım.doktor hastane parasını verdim.ama ilaç parasını verirken devlet yardımından yararlandık.ozaman 1. deneme sayılıyor.eğer sizde öyle yaptıysanız devlet karşılamış oluyor.
nasıl yani? eskiden tedaviyi karşılamıyorken devlet, biz denemiştik ilacı karşıladı e tüm ilaçları zaten karşılıyor bu bir nimet değil ki? ben tedavi parasını cebimden verdim ama ilacı (normalde zaten defalarca denesek de o zaman devlet karşılıyordu) devletten aldık farkı ödedik tabi
yani şimdi 2 denemeyi karşılama adı altında ilaç masraflarımızı da mı bize bırakacaklar tekrar denersek?????????

Back
X