bir sorum var

bolcana konuşmaktan geçiyor galiba bi ara benimkide böyleydi şimdi 3 haftada bir gidiyoruz gerçi önceki konumda yazmıştım eşim her gün annesini görüyor o yüzden sanırım beni üstelemiyor

birde farkettim mesela ben kendi anneme gidelim diyorum ertesi günde onunkine gidiyoruz böyle böyle ben anneme gidelim demedikçe baktım ki düzen 3 haftaya göre oturmuş , bende artık anneme o vardiyadayken yanlız gidiyorum görmede, o da ben işteyken yanlız gidiyor dediğim gibi 3 haftada bir de berab er gidiyoruz ailelere

sorun şu ki ben konuşuyorum o dinliyo ve deli oluyorum sonrada tmm düzelcem diyor ve en fazla hafta sonuna kadar kavga etmiyoruz hafta sonu gelincede ediyoruz malum

malesef o isyan etmiyo surat asınca bana trip yapma diyo daha çok kavga ediyoruz o öyle diyince kan beynime sıçrıyo çünkü çok relaks biri ya anneme götürüncede oturur ama 1 saaat sonra uykusu gelir ben yatsamya biraz der

o ne demek yaa, sen onun annesinde yatsamya diyomusun, sende de, anacım karşı tarafın silahı neyse onu doğrultun anlamıyo bunlar

bende onu diycektim madem gidiliyo bi hafta onun ailesine bi hafta da senin ailene gidin gün boyu oturun anlasın bakalım ben ağaç kavuğundan çıkmadım ya dersin bıktırma politikası uygula bakalım

onadda uykum geldı yatayım dıyormus
ne olacka aksama kadr yatar
bu kızda gene evınde degıl baska bı yerd eolur
o zaman gelın kızda kayınvalıdeye gıttıgınde uyuyacak
uykum geldı dıyecek
:S

kesinlikle karşı tarafın düşünceli olması lazım bu konularda.
çalışan bi insanı haftasonu çağırmak da neymiş.ben de haftasonunu 4 gözle bekliyorum .o gün de aile ziyareti dendimi kan beynime sıçrıyor,bu benim ailem için de geçerli.

bende anneme sık gitmeyi sevmiyorum ama bizimki bayılıyo hafta sonu annesinden başlayım tüm sülalesini gezmeye

Tek gün izinliysen o gün vinç gelse seni evden çıkarmaması lazım. Çizgilerini net belirlemediğin için eşin almış eline kalemi kendi sınırlarına göre çiziyor birlikte yaşıyorsunuz. Madem o gitsin sen gitme bir de öyle dene bakalım. Sensiz zaman geçirmek ne denli zevk verecek?

onadda uykum geldı yatayım dıyormus
ne olacka aksama kadr yatar
bu kızda gene evınde degıl baska bı yerd eolur
o zaman gelın kızda kayınvalıdeye gıttıgınde uyuyacak
uykum geldı dıyecek
:S

ooo ben uyusam sen niye anneme yardım etmiyon niye çay dağıtmıyon diye kıyamet koparır imam nikahı kıyıldı evde 15 kişi var ben oturup sohbet ediyorum diye bana laf soktu ya

eşini tanıyorsun illaki vardır anladığı bir dil , pazar günleri birlikte evde geçirelim diyince daralıyorum diyorsa tamam dışarda birlikte olalım de avm gezeriz dolaşırız de bi arkadaşımıza gideriz yada bir arkadaşımızı çağırırız en azından yaşıtlarımızla oluruz de , bu ne canım tek izin gününde onun ailesine hizmet ederek geçirmek zorunda mısın

işte çalış,evde çalış,izin gününde kv de de çalışş oldu başka

tepkini koyman lazım güzellikle mi anlatırsın,trip mi atarsın vardır anlıyacağı bir dil

tek gün izinliysen o gün vinç gelse seni evden çıkarmaması lazım. çizgilerini net belirlemediğin için eşin almış eline kalemi kendi sınırlarına göre çiziyor birlikte yaşıyorsunuz. Madem o gitsin sen gitme bir de öyle dene bakalım. Sensiz zaman geçirmek ne denli zevk verecek?

oooo ben bu hafta öyle dedimde kıyamet koptu evde bana yapmadığını bırakmadı en sonunda pes ettim gittim

Arkadaşlar bu durum gelinlik psikolojisi galiba, ben de öyleyim, yeni bir aile içine girince o aileyi ilk olarak kabullenememe ve alışamamadan ötürü diye düşünüyorum ben...

eşini tanıyorsun illaki vardır anladığı bir dil , pazar günleri birlikte evde geçirelim diyince daralıyorum diyorsa tamam dışarda birlikte olalım de avm gezeriz dolaşırız de bi arkadaşımıza gideriz yada bir arkadaşımızı çağırırız en azından yaşıtlarımızla oluruz de , bu ne canım tek izin gününde onun ailesine hizmet ederek geçirmek zorunda mısın

işte çalış,evde çalış,izin gününde kv de de çalışş oldu başka

tepkini koyman lazım güzellikle mi anlatırsın,trip mi atarsın vardır anlıyacağı bir dil

varda oda benim işime gelmiyor :1:

kabullenememekle alakası yok, gitmek istemiyo, insan her gün her gün annesini bile istemez, neticede ayrı ev oldu temizliği olur yemeği olur kendi bakımı olur, izin günlerini her daim orda harcamak zorunda mı

ooo ben uyusam sen niye anneme yardım etmiyon niye çay dağıtmıyon diye kıyamet koparır imam nikahı kıyıldı evde 15 kişi var ben oturup sohbet ediyorum diye bana laf soktu ya

Bu biraz da bence kültürel bir olay yani yetişme çevresi, adetleri, büyüklerinden ne gördüyse o kadar bilmesiyle alakalı bir durum.

Back
X