bir sorum var

ama herseyı reddedıyorsunuz ne yapabılırız valal sıze kayınvalıdenızle mutluluklar dıyım ne dıyım sımdı
bız pazar gunu oglen 2de kahvaltıdan anca kalkıyoruz :56:

ay bana bı daral geldı ben kacıyorum
nemi takıldıgın bagımsız bı sayfa varsa banada bı haber ucur ıkı sohbet ederız sov senınlede

ama herseyı reddedıyorsunuz ne yapabılırız valal sıze kayınvalıdenızle mutluluklar dıyım ne dıyım sımdı
bız pazar gunu oglen 2de kahvaltıdan anca kalkıyoruz :56:

dediğinizi yapıcam en azından deniycem inşallah faydası olur
onun hoşuna gidicek şeyler yaparsam evden cıkmazda bu seferde ben bunalıyorum işte neyse

kendi hayatımdan örnek vericem, annemin hayatı da kv derdiyle geçti, her bayram 3 gün falan babannemlerde kalırdık dönüştede misafir gibi anneannemlere uğrar gelirdik, annem söylenir söylenir sonra gene paşa paşa yola çıkardı,zorla götürürdü babam bizi, erkek mantığı neticeye bakıyo, sen ister ağla ister kendini yırt ister düş bayıl neticede o evden çıkıp annesine gidiyomusun gidiyosun, bitti
babam bile böyleydi yani, ne zaman değişti? ben evlenince, annemi anneannemlere göndermezsen bende eşim beni göndermiyo baba der gelmem Ankaraya dedim, istediği zaman gidiyo şimdi annem :1:

dediğinizi yapıcam en azından deniycem inşallah faydası olur
onun hoşuna gidicek şeyler yaparsam evden cıkmazda bu seferde ben bunalıyorum işte neyse

Sen ciddi mi yazıyorsun bunları yoksa insanlarla dalga mı geçiyorsun? Derdin zaten tek izin gününde oraya buraya gitmemek ama sen eşinin hoşuna gidecek şeyler yapabileceğinden ama bu sefer de senin evde sıkılacağından bahsediyorsun. O zaman git ya bedava ye iç gel, evin de kirlenmez, elektrik, su, doğal gazdan da kar edersin. Bak bunlar da artıların olur.

kendi hayatımdan örnek vericem, annemin hayatı da kv derdiyle geçti, her bayram 3 gün falan babannemlerde kalırdık dönüştede misafir gibi anneannemlere uğrar gelirdik, annem söylenir söylenir sonra gene paşa paşa yola çıkardı,zorla götürürdü babam bizi, erkek mantığı neticeye bakıyo, sen ister ağla ister kendini yırt ister düş bayıl neticede o evden çıkıp annesine gidiyomusun gidiyosun, bitti
babam bile böyleydi yani, ne zaman değişti? Ben evlenince, annemi anneannemlere göndermezsen bende eşim beni göndermiyo baba der gelmem ankaraya dedim, istediği zaman gidiyo şimdi annem :1:

offf offf illaki adamı baştan mı cıkarmam lazım evde oturması için napsan yaa

sen ciddi mi yazıyorsun bunları yoksa insanlarla dalga mı geçiyorsun? Derdin zaten tek izin gününde oraya buraya gitmemek ama sen eşinin hoşuna gidecek şeyler yapabileceğinden ama bu sefer de senin evde sıkılacağından bahsediyorsun. O zaman git ya bedava ye iç gel, evin de kirlenmez, elektrik, su, doğal gazdan da kar edersin. Bak bunlar da artıların olur.

evde geçirmekten sıkılmıyorumda eşimin işine gelen şey yatak anladın dalga geçmiyorum yani bende sürekli sürekli haşat oluyorum anladın

offf offf illaki adamı baştan mı cıkarmam lazım evde oturması için napsan yaa

eşin pazar günleri seninle evde kalmayı neden boğuluyorum diyor önce bunu çöz bence iletişim eksikliği mi var birlikte keyif aldığınız birşey yok mu ne bileyim film kirala oyun kirala baştan çıkar işte nası çıkıyosa daha 3 aylık evlisin daha birşeyleri bu kadar çabuk tüketmiş olamazsınız ki

eşin pazar günleri seninle evde kalmayı neden boğuluyorum diyor önce bunu çöz bence iletişim eksikliği mi var birlikte keyif aldığınız birşey yok mu ne bileyim film kirala oyun kirala baştan çıkar işte nası çıkıyosa daha 3 aylık evlisin daha birşeyleri bu kadar çabuk tüketmiş olamazsınız ki

benim üzüldüğüm şeyde bu işte birşeyleri tüketmek biraz sıkıntılı günlerde geciriyoruz yani dışarı cıkmak istemiyorum önceden sinema felan gidiyorduk

benim üzüldüğüm şeyde bu işte birşeyleri tüketmek biraz sıkıntılı günlerde geciriyoruz yani dışarı cıkmak istemiyorum önceden sinema felan gidiyorduk

anlıyorum cnm bak bizde eşimle kendimiz evlendik biraz kredi, biraz birikmiş,birde kredi kartı derken borç içinde yüzüyoruz ay başını 4 gözle bekliyoruz ama yapıcak birşeyler yaratıyoruz mesela biz film izlemeye bayılıyoruz en çok yaptığımız şey, ara sıra arkadaşlarımız geliyor yada biz gidiyoruz böyle böyle günlerimizi renkelndirmeye çalışıyoruz , elbet hergün birşey bulmak zor ama en azından haftanın 2-3 günü olsun birşeyler yapılabilir şartları zorlamadan

Siz evliliğinizi erken tüketmeye başlamışsınız anladığım kadarıyla.Hayatınıza yeni heyecanlar,yeni ilgi alanları katın.Mesela yeni oyunlar,yeni gezecek yerler vs... Hatta kısa bir tatil bile iyi gelebilir.

anlıyorum cnm bak bizde eşimle kendimiz evlendik biraz kredi, biraz birikmiş,birde kredi kartı derken borç içinde yüzüyoruz ay başını 4 gözle bekliyoruz ama yapıcak birşeyler yaratıyoruz mesela biz film izlemeye bayılıyoruz en çok yaptığımız şey, ara sıra arkadaşlarımız geliyor yada biz gidiyoruz böyle böyle günlerimizi renkelndirmeye çalışıyoruz , elbet hergün birşey bulmak zor ama en azından haftanın 2-3 günü olsun birşeyler yapılabilir şartları zorlamadan

desteğin ve tavsiyen için teşekkürler yapıcam birşeyler deniycam dediklerini

bak buna çok ihtiyacım var işte ama eşim izine cıkamıyor malesef

En azından izin zamanına kadar birbirinizi oyalayacak,eğlendirecek uğraşlar edinin mesela beraber puzzle yapabilir sonra onu çerçevelettirip duvarınıza asabilirsiniz.Daha bunun gibi bir çok şey olabilir.

Evliliğin ilk aylarında hatta 1-2 yıl yani yeni ev ve ailenize o süre içerisinde insanlar evli olduklarının
bilincine varmada zorluk çekebiliyorlar.Bazen siz bazende eşiniz sizinle evli yani ayrı bir aile kurduğunu unutup
sanki hala anne babasının evinde gibi davranabiliyor.Yani baba rolünden çok o güne kadar taşıdığı,
evin oğlu abisi annesinin kuzusu kardeşlerinin destekçisi gibi yan rolleri taşımaya çalışıyor.
Siz bu süreci biraz daha erken tamamlayabilirsiniz doğamız gereği anne rolünü hemen alabiliceğimizden
biz artık kendi evimize adaptasyon sürecini daha hızlı tamamlıyoruz
emin olun birçok kadın ve erkek aynı sorunları yaşadı yaşıyor.
Eğer sabredip empati kurarsak
daha az zararla atlatıla biliniyor bu süre.sakin ol sabırlı ol ama rahatsızlıklarını dile getir çok söyleme
ailesiyle ile mesafeli ol çok sık gidip gelmeyin.düşünmeyin aklınıza geldiğinde dua edin onlar için kalbinizi temiz tutun her aklınıza geleni eşinizle paylaşmayın
yada ailesi ile yasadığınız her sıorunu anlatmayın sizde aklınızı yormayın

Son düzenleme:
Annesinden oğlunu ayıramazsın ki?
El kızı gelse seni oğlundan ayırsa sen hoş karşılar mısın?
O onun anası...
Ayrıca oturup adam gibi konuşmadan dertlerinizi açık açık birbirinize anlatmadan iletişim eksikliğinden her halde bu hale gelirsiniz...
:50:

Anne ve çocuk dünyadaki en yakın iki kişidir ama onları da birbirine bağlayan göbek bağıdır onuda keserler ve yarası kabuk tutar.Geçer gider
ayrılmaz diye bir şey yok. Arkadaşım tabi ki birbirlerini sevecekler ama Birey olarak kendi tek başlarına hür iradeleriyle sevecekler anneler,kızlar,oğullar,eşler,kardeşler,sevgililer.......

Detay yazılmamış
Dolayısıyla her yöne çekilebilecek bi soru

Fazla kafaya takıyorsun, evhamlısın, en ufacık birşeyi bile büyütüp uyuyana kadar düşünüyosun da denilebilir
Geçmişte yaşadığınız şeylerden dolayı birikim var içinde, artık en ufak birşey bile patlamana yetiyo da denilebilir..

Back
X