bir sorum var

Brnm iki cocugum var hadi deyince gezmeye gidemiyorum ben konyaliyim izmire gelin geldim ailem burda olmadigi icin cocuklara bakacak birini bulup ne istedigimde disati cikabiliyorum nede is hayatina girebiliyorum evde cocuk isi ev isi
Tamam da adam evde erkek sineklerden mi kiskanicak?

Kıskanç erkegi napcan kardeşim ya benim eşimde de kıskançlık yoktur kendme güvenim tamdır her ortamda düşünsene kıskanç olsaydı pıstırırdı beni diyolog kuramazdm kmseyle ben memnunm valla bende vardr kıskançlık ama.bogmam bende gerek yokki zaten güven varsa daha hic kiskanclk yüzünden tartsmamiz olmamstr tanstgmdan beri

Ben bunaltacak dere cede istemiyorum ama bazi yerlerde kiskanmasi lazim bunalracak derecede bende istemiyorum bazi durumlarda kiskanmasi lazim cok odunsu olmuyo

İyi böyle iyi , boşver kıskanmasın
Ne kıskanç kocalar var düşman başına vermesin Allah .

Amin cnm amin iste insan bu durumda kiskanc olmayinca umursamiyo sevmiyo gibi dusuncelere kapiliyo

kendinize meşgale bulun.
İmkansız falan demeyin, izmir'desiniz
önce özgüveniniz yerine gelsin
sonrasında zaten eşiniz sizi sahiplenir
her gun evde olan, sadece ev işi yapan, çocuklarına bakan bi kadın artık 'annesi'nden farksız oluyor maalesef.
Ev dışında bir hayat yaratın kendinize.

Oyle bi imkanim yok cnm iste cocuklara bakacak kimse yok nasil yapabilirim ki elim kolum bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…