Taktik degistir bence adamin üstüne düşüp onu bunalmak yerine onun senin üstüne düşmesini sağla... Bakımını yap süslen ben çıkıyorum gezmeye gidiyorum falan de emin ol bir süre sonra rolleri degisirsiniz...Esim cok ilgisiz ne bileyim odun gibi ya kiskanma sahiplenme ilgi alaka ne bileyim bunlar yok onda soruyorum ndn kiskanmiyorsun sevmeyen insan kiskanmaz diyorum ben sonsuz guveniyorum sana guvenmeyen insan kiskanir deyip gecistiriyo cok sikici bi evliligim var ya hayat yok evlilik kavrami yok ben istiyorum ki sahiplensin kiskansin bazi seylere karissin sohbet gezmek bunlar bnm hayatimda yok iste mutsuzum yaaa hayatimin hatasini yaptim evlenmekle neden boyle davraniyo sizce
Size karşı mı böyle genel karakterş mi bu?Esim cok ilgisiz ne bileyim odun gibi ya kiskanma sahiplenme ilgi alaka ne bileyim bunlar yok onda soruyorum ndn kiskanmiyorsun sevmeyen insan kiskanmaz diyorum ben sonsuz guveniyorum sana guvenmeyen insan kiskanir deyip gecistiriyo cok sikici bi evliligim var ya hayat yok evlilik kavrami yok ben istiyorum ki sahiplensin kiskansin bazi seylere karissin sohbet gezmek bunlar bnm hayatimda yok iste mutsuzum yaaa hayatimin hatasini yaptim evlenmekle neden boyle davraniyo sizce
Valla kocan doğru söylüyor. Abuk sabuk kıskanılma merakı nedir bu hemcinslerimde anlamıyorum. İlle neden hayatını baskı altında geçirmek istiyorsun. Kocan seni niye kıskansın, kimden kıskansın. Ona buna mı bakıyorsun? Gözün dışarıda mı? Önüne gelen sana mı asılıyor, sarkıntılık mı ediyor?Esim cok ilgisiz ne bileyim odun gibi ya kiskanma sahiplenme ilgi alaka ne bileyim bunlar yok onda soruyorum ndn kiskanmiyorsun sevmeyen insan kiskanmaz diyorum ben sonsuz guveniyorum sana guvenmeyen insan kiskanir deyip gecistiriyo cok sikici bi evliligim var ya hayat yok evlilik kavrami yok ben istiyorum ki sahiplensin kiskansin bazi seylere karissin sohbet gezmek bunlar bnm hayatimda yok iste mutsuzum yaaa hayatimin hatasini yaptim evlenmekle neden boyle davraniyo sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?