Bir sorun olmadığı halde ne zaman gebelik elde ettiniz?

Seval9393

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
106
49
18
Kızlar selam. 8 ay önce gebelikte bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. O gebeliğimde prolaktin yüksekliğinden dolayı dostinex kullanmıştım ve o şekilde hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra bir süre korunduk. Şu an tekrar düşünüyoruz ve 2 ay geçti gebelik olmadı. Sizler ne zaman gebelik elde ettiniz merak ediyorum. İnsan bu süreçte gerçekten çok sabırsız olabiliyor. Benimle paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

ben komik buldum (ama sabırsız olunmasına sonuna kadar katılıyorum o ayrı) daha önce gebelik olmuş yani hamile kalabiliyorsunuz sadece zamanı var siz isteyince hemen olan bir şey değil ben aylaaaaardır deniyorum sıfır gebelik yani hiiiç belli değil Allah ne zaman yazdıysa o zaman :)

Ne zaman boşverirseniz düşünmezseniz ve bu ay dinleneceğim, günleri değerlendireceğim ama takmayacağım gezip tozalım derseniz o zaman olur

Gebeliği hiç yaşayamamak ayrı evet ama kötü bir tecrübe yaşamak ayrı. İnsanın aklına bambaşka bir sürü soru geliyor. Bunun stresi de hiç kolay değil inanın. O gebeliği de çok kolay elde etmedim açıkçası. Sizi anlayamayacak bir durumda değilim yani. İnsan sadece kurtajdan sonra bir umut güzel şeyler duymak istiyor hepsi bu

elbette çok haklısınız ama çoook büyük bir avantajınız var gebe kalabiliyorsunuz vakti saati gelince yine gelecek ve kesinlikle gelecek çünkü bir kere olabildiyse yine olacaktır her geçen gün de o vakte yaklaşıyorsunuz bunu düşünün ve bir önceki de sınavdı geldi geçti bitti sadece sabır ve dua gelecek sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...

1.5 sene sonra oldu canım inş siz çok beklemezsiniz

Ne zaman boşverirseniz düşünmezseniz ve bu ay dinleneceğim, günleri değerlendireceğim ama takmayacağım gezip tozalım derseniz o zaman olur
İnşallah ben de öyle umut ediyorum. İnşallah en hayırlı vakitte gönülden isteyen herkese nasip olsun sağlıklı gebelik ve sağlıklı bir bebek

merhaba

öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm çok ben dokuz aydır deniyorum ve malesef hiç gebelik olmadı. hiç bir sorunumuz yok eşimin de benimde hepimiz için hayırlı bir zaman var bence o zamanı bekliyor miniklerimiz. Kafaya takmamak deniyor doğru ama bunun yolunu bulan varsa lütfen yazsın. ne yaparsam yapayım engel olamıyorum.

İnşallah isteyen herkese sağlıklısı nasip olsun, sizlere de dua edeceğim sağolun

Benim 3.seneme girdim evlendigim ilk gunden beri korunma olmadi hala birşey yok

İnşallah isteyen herkese sağlıklısı nasip olsun, sizlere de dua edeceğim sağolun
gelince kollarını ısırın sizde neden geç kaldın diye :) sağlıkla gelsin de geç olsun bakarsınız bu ay son aydır sizin avantajınız var hiç takmayın kafanıza....

Öncelikle teşekkür ederim çok sağolun. Ben de bu duruma kafayı takmış vaziyetteyim. Stres yaptıkça stres yaptığım için stres oluyorum resmen. Kendimizi meşgul edecek bir şeyler bulmalıyız sanırım.

Evlilikten 2 yıl sonra dış gebelık geçirdim kurtaj oldum ondan 1,5 yıl sonra doğal uolla gebelık elde ettik onda da 9 haft kalp atışı durdu yine kürtaj oldum
O yüzden sizi çok iyi anlıyorum çok istedıgımız biriey gerçekleşiyor onda da olumsuz sonuç alıyoruz
Bu çok yıkıcı bir durum
Ama Allahtan gelen bişey o yüzden elden hiçbişey gelmıyor maalesef
Sımdı herşey sil baştan
Allah bundan sonrasında sağlıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin çok zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…