ben komik buldum (ama sabırsız olunmasına sonuna kadar katılıyorum o ayrı) daha önce gebelik olmuş yani hamile kalabiliyorsunuz sadece zamanı var siz isteyince hemen olan bir şey değil ben aylaaaaardır deniyorum sıfır gebelik yani hiiiç belli değil Allah ne zaman yazdıysa o zaman :)Kızlar selam. 8 ay önce gebelikte bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. O gebeliğimde prolaktin yüksekliğinden dolayı dostinex kullanmıştım ve o şekilde hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra bir süre korunduk. Şu an tekrar düşünüyoruz ve 2 ay geçti gebelik olmadı. Sizler ne zaman gebelik elde ettiniz merak ediyorum. İnsan bu süreçte gerçekten çok sabırsız olabiliyor. Benimle paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Gebeliği hiç yaşayamamak ayrı evet ama kötü bir tecrübe yaşamak ayrı. İnsanın aklına bambaşka bir sürü soru geliyor. Bunun stresi de hiç kolay değil inanın. O gebeliği de çok kolay elde etmedim açıkçası. Sizi anlayamayacak bir durumda değilim yani. İnsan sadece kurtajdan sonra bir umut güzel şeyler duymak istiyor hepsi buben komik buldum (ama sabırsız olunmasına sonuna kadar katılıyorum o ayrı) daha önce gebelik olmuş yani hamile kalabiliyorsunuz sadece zamanı var siz isteyince hemen olan bir şey değil ben aylaaaaardır deniyorum sıfır gebelik yani hiiiç belli değil Allah ne zaman yazdıysa o zaman :)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Okuyoruz ediyoruz ama birebir yaşayan insanların böyle güzel haberlerini okumak mutlu ediyor sağolun cevabınız içinbiz evlendiğimiz günden itibaren istedik 5 ay sonra oldu :)
elbette çok haklısınız ama çoook büyük bir avantajınız var gebe kalabiliyorsunuz vakti saati gelince yine gelecek ve kesinlikle gelecek çünkü bir kere olabildiyse yine olacaktır her geçen gün de o vakte yaklaşıyorsunuz bunu düşünün ve bir önceki de sınavdı geldi geçti bitti sadece sabır ve dua gelecek sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...Gebeliği hiç yaşayamamak ayrı evet ama kötü bir tecrübe yaşamak ayrı. İnsanın aklına bambaşka bir sürü soru geliyor. Bunun stresi de hiç kolay değil inanın. O gebeliği de çok kolay elde etmedim açıkçası. Sizi anlayamayacak bir durumda değilim yani. İnsan sadece kurtajdan sonra bir umut güzel şeyler duymak istiyor hepsi bue
1.5 sene sonra oldu canım inş siz çok beklemezsinizKızlar selam. 8 ay önce gebelikte bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. O gebeliğimde prolaktin yüksekliğinden dolayı dostinex kullanmıştım ve o şekilde hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra bir süre korunduk. Şu an tekrar düşünüyoruz ve 2 ay geçti gebelik olmadı. Sizler ne zaman gebelik elde ettiniz merak ediyorum. İnsan bu süreçte gerçekten çok sabırsız olabiliyor. Benimle paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
İnşallah ben de öyle umut ediyorum. İnşallah en hayırlı vakitte gönülden isteyen herkese nasip olsun sağlıklı gebelik ve sağlıklı bir bebekNe zaman boşverirseniz düşünmezseniz ve bu ay dinleneceğim, günleri değerlendireceğim ama takmayacağım gezip tozalım derseniz o zaman olur
Umarım çok sağlıklı ilerlemiştir gebeliğiniz, güç olmamıştır inşallah. Rabbim sağlık versin size ve bebeğinize.1.5 sene sonra oldu canım inş siz çok beklemezsiniz
merhabaKızlar selam. 8 ay önce gebelikte bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. O gebeliğimde prolaktin yüksekliğinden dolayı dostinex kullanmıştım ve o şekilde hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra bir süre korunduk. Şu an tekrar düşünüyoruz ve 2 ay geçti gebelik olmadı. Sizler ne zaman gebelik elde ettiniz merak ediyorum. İnsan bu süreçte gerçekten çok sabırsız olabiliyor. Benimle paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
İnşallah isteyen herkese sağlıklısı nasip olsun, sizlere de dua edeceğim sağolunelbette çok haklısınız ama çoook büyük bir avantajınız var gebe kalabiliyorsunuz vakti saati gelince yine gelecek ve kesinlikle gelecek çünkü bir kere olabildiyse yine olacaktır her geçen gün de o vakte yaklaşıyorsunuz bunu düşünün ve bir önceki de sınavdı geldi geçti bitti sadece sabır ve dua gelecek sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...
gelince kollarını ısırın sizde neden geç kaldın diye :) sağlıkla gelsin de geç olsun bakarsınız bu ay son aydır sizin avantajınız var hiç takmayın kafanıza....İnşallah isteyen herkese sağlıklısı nasip olsun, sizlere de dua edeceğim sağolun
Öncelikle teşekkür ederim çok sağolun. Ben de bu duruma kafayı takmış vaziyetteyim. Stres yaptıkça stres yaptığım için stres oluyorum resmen. Kendimizi meşgul edecek bir şeyler bulmalıyız sanırım.merhaba
öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm çokben dokuz aydır deniyorum ve malesef hiç gebelik olmadı. hiç bir sorunumuz yok eşimin de benimde hepimiz için hayırlı bir zaman var bence o zamanı bekliyor miniklerimiz. Kafaya takmamak deniyor doğru ama bunun yolunu bulan varsa lütfen yazsın. ne yaparsam yapayım engel olamıyorum.
Doktora gittiniz mi acaba? İnşallah daha fazla bekletmez miniğiniz hemencecik gelirBenim 3.seneme girdim evlendigim ilk gunden beri korunma olmadi hala birşey yok
O günleri görelim de inşallah hepimiz :) deneyeceğim insallah çok sağolun desteğiniz içingelince kollarını ısırın sizde neden geç kaldın diye :) sağlıkla gelsin de geç olsun bakarsınız bu ay son aydır sizin avantajınız var hiç takmayın kafanıza....
Ne güzel fazla bekletmemiş minikler :) sağlıkla büyüsüne inşallah ömürleri çok güzel olsunilkinde 5.ayda, diğerinde 4.ayda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?