Bir sorun olmadığı halde ne zaman gebelik elde ettiniz?

Doktora gittiniz mi acaba? İnşallah daha fazla bekletmez miniğiniz hemencecik gelir
Evet canım gittim prolaktin yüksekti dostinex kullandim 5, ay bekledim gene bise yok sonra gittim bana Letu verdi yumurta geliştirici 7 gun oncede gittim yumurtaliklarima bakti büyüdugunu bir iki gun içinde catlicagini soyledi bugun yedinci gunum kasiklarimda hafif hafif agri var ama umitlenmek istemiyorum sanirim psikolojik gene

Aaa hadi inşallah belki gerçekten vardır bu sefer :) regline kaç gün var canım

11 gün hemen geçer, insallah o beklediğin haberi en en en güzel şekilde alırsın :)

Geçen Şubatta kimyasal gebelik yaşadım. Nisanda yeniden hamile kaldım. Ekstra hiçbir şey yapmadım.

bu arada kafaya takıp çok isteyince olmuyor. ben çok taktıgımı düşünmüyordum ama aklımın bir köşesinde hep bebek isteği yer alıyordu. sonra kovid oldum ve o ay bebek aklıma bile gelmedi hatta 3 ay falan hastalıgı iyice atana kadar korunalım istiyordum. bebek istemiyordum. o ay oldu işte kısmet.

Bunu nasil başaracağım bilmiyorum inanın. Aksine stres oldukça niye stres oluyorum diye stres yapıyorum, böyle komik bir durum işte :) bir de tam kafam biraz rahatladı diyelim etraftan arkadaşlarım beni arıyor hamileyim ama istemiyorum diyor mesela, gel de anlat ne şanslı olduklarını :) her neyse herkesin sınavı farklı Allah her şeyin hayırlısını versin, ben de bu tuhaf döngüden kurtulayım inşallah :)

aynı durumu yaşayan o kadar cok insan var ki bende hamile kalamayanları duydukça hep stres olurdum evlenmeden bile. benim de olmazsa etmezse diye. şimdi oldu ama hep korku stres yine var bir şey olursa diye. ötesini düşünüp doğumdan bile korkuyosun yani öyle kafalar..

İşte olsa ayrı stresler olmasa ayrı.. inşallah çok güzel şekilde geçer ve gülümseyerek hatırlarsın bu zamanları canım :)

Umarım çok sağlıklı ilerlemiştir gebeliğiniz, güç olmamıştır inşallah. Rabbim sağlık versin size ve bebeğinize.
Hamileyim şu an canım 4 aylık olduk inşallah tek temennim o.. rabbim size de en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

valla ne bulursan bul olmuyor gibi ben haftanın 6 günü çalışıyorum aynı anda iki üniversite okuyorum.
her akşam ders çalışıyorum işten sonra haftanın iki günü spordayım kalan zamanda ev işi yapmakla geçiyor zaten
ama yinede kafamda sürekli bu çocuk konusu

Ben de yoğunum ve ben de aynı şekilde düşünmeden edemiyorum. Ya olacağı varsa istediğin kadar stres yap yine oluyor ya. Tamam stres yapmamaya gayret edelim ama stres varsa bebek olmaz mantığından kurtulalım bence. İnşallah herkese nasip olur ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…