• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorun var ?

Başlarda benim eşimin aileside bekliyodu. Ama ben eşimle konuştum "her akşam gidemem evde ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum" yada "dışarda yemek istiyorum" belki "yürüyüşe çıkmak istiyorum" her akşam ailenin evine gidip amaçsızca oturamam eğer birşey derlerse uygun bir dille kırmadan açıklamak zorundasın demiştim. Benim bişeyden haberim yok belki eşim açıklama yaptı belki de sessizce kabullendiler bilemiyorum. ben kayınvalidemle hiç problem yaşamadım ama benimde kayınpederim problemli malesef.. Gerçi çok şükür onu da idare edebiliyorum ilk zamanlar gibi değil...

ben de eşime her akşam gitmek zorunda mıyız dediğimde eşim direkt sen benim ailemi sevmiyorsun istemiyorsun deyip ailesi yüzünden tartışma çıkarıyordu ve evliliğimin ilk seneleri ve ilk tartışmalarımız hep ailesi yüzünden oldu....

ben de eşime her akşam gitmek zorunda mıyız dediğimde eşim direkt sen benim ailemi sevmiyorsun istemiyorsun deyip ailesi yüzünden tartışma çıkarıyordu ve evliliğimin ilk seneleri ve ilk tartışmalarımız hep ailesi yüzünden oldu....

İnsan idare etmek ve insan ilişkileri malesef çok zor.. Bizde evlendiğimizde ilk kandilde yaşamıştık böyle bi sorun.. Tuturrdu illa anneme gitcez diye bende sinirlendim benimkiler anne baba değil mi neden sadece senin annene gidiyoruz diye... Tmm o zaman önce benimkilere gidelim dönüşte de annenlere gideriz ve bunu her kandil yapmak zorundasın dedim benim ailem ya yazlıkta oluyo yada bizim evimize 1:30 saat uzaklıkta.. Tabi her kandil o yolu çekmek zor geldiğinden sustu kabullendi. Benim en büyük şansım eşim uzatmaz biz evlenmeden önce ben onunla konuşmuştum kapıyı kapattığımızda dışarıda kalan kimse için benimle tartışma buna benim ailemde dahil diye. Ben kendi aileme de mesafeliyimdir yani sadece onun ailesine yapmadığımı bildiği için benimkileri sevmiyosun triplerine girmez. İki buçuk senedir evliyim bir gece kalmadım daha annemlerde eşimle gider ki kaç saat oturup dönerim. Hele kendi aileme gitmem bazen iki ayı buluyor. Ben hep fazla samimiyetin tez ayrılık getirdiğine inandım o yüzden kimseyle öyle içli dışlı olmak istemiyorum.

Ben yaklaşık on yıldır tanıyorum kayınvalidemi.

En baştan beri ne ben onu sevdim, ne de o beni... Aramızda garip bir negatif elektrik var. Şaka yapayım derken bile laf sokar insana. İnce ince iğneler. Ben bugüne kadar hep mesafemi korudum. Hiç içli dışlı olmadım, azıcık ipi kacırsam birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz kalmaz cünkü.

Sizin kv ile benimki aynı kişi mi acaba eltimiyiz :27: bu kadar benzerlik olur ya

Başlarda çok sık giderdik,bebek oldu iş güç derken ben ayda bir, eşim de ayda 2-3 kere uğramaya başladık.Tel de yetiyor aslında. Eskiden kalıyorduk şimdi o da yok bebek orda uyumuyor kalabalık olduğu için:emir_bebek:

Altın kural başta mesafe koymak. Sık sık giderseniz gitmediğiniz zamanlar onlar çağırır.İşiniz olduğunu yorgun olduğunuzu(sebebiniz her neyse) açık açık söyleyin
Benim kv evi hep bayram yeri gibidir,kalabalık misafirleri eksik olmaz. Baktım çok çağırmaya başlıyor,bu dediklerimi yapmak zorunda kaldım. Artık asla çağırmıyor. "İşi gücü çocuğu var,evi uzak" diye anlayış gösteriyor artık.Ona yakın eltim de o kadar iyi biri olmasına rağmen hep iğneleme vs.Yani kv niz ne yaparsanız yapın yaranılmayacak gibi biriyse az görüşün, bakın nasıl değerli saygı gören biri oluyorsunuz

Kızlar kayınvalidenizle nasıl resmi oluyorsunuz ? bana örneklendirebilirmisiniz.

baştan beri mesafeliyim. anne derim o bana kızım der. yapmasını istemediğim bir şey yapacaksa (bizim evde bulaşık yıkamak mesela) anne zahmet etme derim. gitmesini istemediğim bir yere gidecekse (mesela oda dağınık ve girsin istemiyorum) anne sen yorulma derim ya da sana ayıp toparlanamadım derim. olsun kızım der ben de rahat edemem derim. üç yılın sonunda anladı artık ki ben onun bazı yerlere girmesini istemiyorum bazı seylere dokunmasını istemiyorum vs. bizim evde ben yemek yapar ben toplarım. onlara gidince de sormadan bir şey yapmam anne tabaklar bu dolapta mıydı derim mesela. eşimle gezerken illa sen de gel demedim hiç. kv nin anlaşacağı arkadaşı falan varsa belki. kendi ailem ve eşimin ailesi cümbür cemaat pek olmadık. tatile gitmedik Allah mecbur bırakmasın.
tabi mesafeli olduğum için beni cok sevdiğini düşünmüyorum. o daha samimi birini isterdi. eşim zaten bu durumdan rahatsız hatta elinden gelse boşar beni. annesiyle soğukmuşum. ama bence aramız bozulacağına hep mesafeli olmak daha iyi..

Bu is nasil cozulur bilen varsa banada anlatsin arkadaslar valla.Neler yasadim neler maddiyat isin icine girince gercek yuzlerini gormus oldum herseyimizi kendimiz yaptik yetmedi her bir araya gelisimizde laf sokmalar.Hayir ne yaptik onuda bilmiyorum bizim kendimize vakit ayirmaya hakkimiz yok el pence her daim onlara gitmek zorundayiz tabi.Hayal dunyasinda yasiyorlar resmen bide kizini ustume salar psikolojim bozukmus tovbe tovbe mesafe koyduk diye gulsemmi aglasammi.Hic aramam ben soguk konusurum yinede her gun ariyor acmiyorum 4 defa ariyor acana kadar ne yapacagimi sasirdim ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayınvalidemin kendine göre bir hayatı var. Arkadaşları, çevresi vs.
Bizim kişiliklerimiz uyuşmadığı için saygı çerçevesinde ilişkimiz.
Yatak odama asla girmez,seccade vs vereceksem kapıda durur. Anne içeri gel,yabancı yer değil ki oğlunun evi bura derim;gene de yatak odamın kapısından içeri girmez.
Asla çekmeceleri,dolapları açmaz. Çekmeceden kastım mutfak dolaplarının çekmecesi,siz düşünün :)
Mesafeyi koyamazsın. Eğer yüzsüz gevşek bir tipse ne laftan anlar ne laf sokmandan. Karakterler alakalı.
Ben çok konuşmadım,konuştuğum zaman da hep resmiyimdir siz demem ama çok fazla konuşmam muhabbet etmem.
O farklı kültürden bir anne. Benim yetişme tarzım, görgüm yada eğitimim daha farklı. Geleneklerimiz de farklı haliyle. Bunun farkında oldum hep. Kendi isteklerimi söyledim,yeri geldi fikrini aldım bazı konularda ama hayatıma müdahale etmesine izin vermedim.
Ve asla ama asla... Çok sık gidip gelip, ev hayatımın içine sokmadım.
Benim abimin eşi çok sık gelir anneme ve inanılmaz iyi anlaşırlar.
İstediği zamsn gelir istediği zaman gider annem hiç müdahale etmez gelmedin gitmedin diye.
Ama ben biliyorum ki kvalideme gitmeye bi kez başlarsam arkasından iki hafta gelmedin üç gün aramadın vs vs vs söylenir alttan alttan.
Eşimle kendimize ait bi hayatımız var, bunu kimse bozmamaz müdahale edemez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben anne diorum seviorum sayıyorum yeri gelior sakalasiyorum yeri gelior sariliyorum ama bunlara rağmen aramizdaki mesafeyi koruyabiliorum. Hersey yerinde ve zamaninda olunca sorun kalmior. Yani ben onunla sakalasiorum die arkadaşım olarak da görmüyorum. Dertlerimi anlatmiorum sordugu zaman seni ilgilendiren bir durum yok anne diorum susuyorum. Misal beni gününe falan çağırıyor anne lutfen orasi benm yerimmi sence diorum tamm kızım dior. Ama bnm kvm yontulmaya cok musait belkibnm şansım budur. Yani ben bole sert davrandığım zamanlarda tamm kızım der köşesine cekilir eglendigimiz zamanlarda da çocuktan farksiz sevinir:-D ama şunu gördüm sunu iyi bildim ki sen nasıl bakarsan oyle görüyorsun. Iyi bak iyi gör bence. Kotuniyetle yaklasinca sadece kötü oluyor hersey. Ayrica kvyle aran ne kadar iyi olursa kocanda okadar mutlu ve anlayışlı oluyor. Birde unutmadan kaynana o yahu ne yaparsa yapsin mutlaka biseyler bulunuyor sorsa niye sordu sormasa niye sormadi akışına bırak kapis;-)

İnsan idare etmek ve insan ilişkileri malesef çok zor.. Bizde evlendiğimizde ilk kandilde yaşamıştık böyle bi sorun.. Tuturrdu illa anneme gitcez diye bende sinirlendim benimkiler anne baba değil mi neden sadece senin annene gidiyoruz diye... Tmm o zaman önce benimkilere gidelim dönüşte de annenlere gideriz ve bunu her kandil yapmak zorundasın dedim benim ailem ya yazlıkta oluyo yada bizim evimize 1:30 saat uzaklıkta.. Tabi her kandil o yolu çekmek zor geldiğinden sustu kabullendi. Benim en büyük şansım eşim uzatmaz biz evlenmeden önce ben onunla konuşmuştum kapıyı kapattığımızda dışarıda kalan kimse için benimle tartışma buna benim ailemde dahil diye. Ben kendi aileme de mesafeliyimdir yani sadece onun ailesine yapmadığımı bildiği için benimkileri sevmiyosun triplerine girmez. İki buçuk senedir evliyim bir gece kalmadım daha annemlerde eşimle gider ki kaç saat oturup dönerim. Hele kendi aileme gitmem bazen iki ayı buluyor. Ben hep fazla samimiyetin tez ayrılık getirdiğine inandım o yüzden kimseyle öyle içli dışlı olmak istemiyorum.

canım o kendi ailesine beni her akşam getirirken benim ailemi aramaz sormazdı , yaz tatili olurdu ben kendim ailemin yanına giderdim ve asla ona neden ben senin ailene sürekli gidip geliyorum da sen benim ailemle doğru dürüst ilgilenmiyorsun diye sormazdım...ailem uzakta ya hasta olacaklar arayacak ya da bayram olacak arayacak...o hep onun ailesi varmış gibi davrandı ben de benim aileme koyduğu mesafeyi hiç sorgulamadım yani ben onu tepeme çıkardım...o olaydan sonra eşim de dahil hepsini alaşağı ettim eşim afalladı...bi ara ailem yanıma geldi biz eşimle küstük aileme de surat yaptı ne konuştu onlarla ne bişi...babam dediki eşime ben bir daha sizin evinize gelmem benden özür dilemeden işte baba benim tepkim size değildi vs vs ama sen çocuk musun da benimle olan sorunu aileme yansıtıyorsun ? büyük ihtimal ben ailesiyle konuşmuyorum diye yaptı ...yani ben öyle düşünüyorum ...o çok koydu bana...ki öyle bir ailem var inanın borcumuz olduğunda eşim ailem vermez dedi ben aileme söyledim onlar gönderdi. borcumuz olduğunda ablalarım bana kredi çekmez dedi ki ikisi de memur ben abime söyledim abim bize kredi çekti...evde tadilat yapılacaksa benim babam anlamaz dedi ben ailemi çağırdım babam işçilerle çalıştı annemle ben temizledik onun ailesi ayak basmadı...ama oğulları kaza geçirince hemen tapuyu aldılar o işten anladılar....bu aileme yaptı o terbiyesizliği ki onun öncesinde de dediğim gibi pek görmezdi ailemi...yazın ablaları kocalarıyla annesine babasına gelir ben aileme yalnız giderim o yine olduğumuz şehirde geçirir tatilini ve ablalarının kocalarını bile görünce herkes eşiyle ben neden eşimle değilim demez..çünkü annesi babasından korkar..aileme yaptığı terbiyesizlik içten içten daha çok yakıyor canımı ve ben de zamanı gelince yakacam canını..kalamayacak ailesinin yanında şehrinde ....ben ailemi seçecem ve öyle konuma getirecem ki onu o ya ailesi diyecek ya ben...duygusal olarak bakarsam eşimi çok seviyorum ama o sevgi bir yere kadar....ne diyorum biliyor musnuz içimden.... Allah göstermesin aileme bir şey olsa yaşayamam vicdan azabından zira kırk yılda bir gelirler evime ve 5-10 gün kalırlar ama kocam kendi evimde ailemin yüzüne bakmadı hem de evliliğimiz için bizim için neler neler yapmış bir aile iken... o vicdan azabıyla çok sevdiğim eşimle yaşayabilir miyim o zaman diyorum...bana terbiyesizlik yapmış evliliğini sarsmış olan kendi ailesine bırakın dille bir şey ifade etmeyi tavırlarıyla davranışlarıyla bile tepki göstermedi üstüne de karıma iyi ki böyle yapmışsınız der gibi tapuyu da vererek ödüllendirdi onları...

canım o kendi ailesine beni her akşam getirirken benim ailemi aramaz sormazdı , yaz tatili olurdu ben kendim ailemin yanına giderdim ve asla ona neden ben senin ailene sürekli gidip geliyorum da sen benim ailemle doğru dürüst ilgilenmiyorsun diye sormazdım...ailem uzakta ya hasta olacaklar arayacak ya da bayram olacak arayacak...o hep onun ailesi varmış gibi davrandı ben de benim aileme koyduğu mesafeyi hiç sorgulamadım yani ben onu tepeme çıkardım...o olaydan sonra eşim de dahil hepsini alaşağı ettim eşim afalladı...bi ara ailem yanıma geldi biz eşimle küstük aileme de surat yaptı ne konuştu onlarla ne bişi...babam dediki eşime ben bir daha sizin evinize gelmem benden özür dilemeden işte baba benim tepkim size değildi vs vs ama sen çocuk musun da benimle olan sorunu aileme yansıtıyorsun ? büyük ihtimal ben ailesiyle konuşmuyorum diye yaptı ...yani ben öyle düşünüyorum ...o çok koydu bana...ki öyle bir ailem var inanın borcumuz olduğunda eşim ailem vermez dedi ben aileme söyledim onlar gönderdi. borcumuz olduğunda ablalarım bana kredi çekmez dedi ki ikisi de memur ben abime söyledim abim bize kredi çekti...evde tadilat yapılacaksa benim babam anlamaz dedi ben ailemi çağırdım babam işçilerle çalıştı annemle ben temizledik onun ailesi ayak basmadı...ama oğulları kaza geçirince hemen tapuyu aldılar o işten anladılar....bu aileme yaptı o terbiyesizliği ki onun öncesinde de dediğim gibi pek görmezdi ailemi...yazın ablaları kocalarıyla annesine babasına gelir ben aileme yalnız giderim o yine olduğumuz şehirde geçirir tatilini ve ablalarının kocalarını bile görünce herkes eşiyle ben neden eşimle değilim demez..çünkü annesi babasından korkar..aileme yaptığı terbiyesizlik içten içten daha çok yakıyor canımı ve ben de zamanı gelince yakacam canını..kalamayacak ailesinin yanında şehrinde ....ben ailemi seçecem ve öyle konuma getirecem ki onu o ya ailesi diyecek ya ben...duygusal olarak bakarsam eşimi çok seviyorum ama o sevgi bir yere kadar....ne diyorum biliyor musnuz içimden.... Allah göstermesin aileme bir şey olsa yaşayamam vicdan azabından zira kırk yılda bir gelirler evime ve 5-10 gün kalırlar ama kocam kendi evimde ailemin yüzüne bakmadı hem de evliliğimiz için bizim için neler neler yapmış bir aile iken... o vicdan azabıyla çok sevdiğim eşimle yaşayabilir miyim o zaman diyorum...bana terbiyesizlik yapmış evliliğini sarsmış olan kendi ailesine bırakın dille bir şey ifade etmeyi tavırlarıyla davranışlarıyla bile tepki göstermedi üstüne de karıma iyi ki böyle yapmışsınız der gibi tapuyu da vererek ödüllendirdi onları...

Diyorum ya insan idare etmek çok zor. Bazı şeyleri en başta oturtmak gerekiyo. Allah size sabır versin umraım eşiniz sizi anlar daha çok kalp kırmadan.. Ben eşimle 5 sene sevgililik dönemi yaşadıktan sonra evlendim bu 5 sene boyunca ailesini azda olsa tanıdım. Hep ne düşündüysem söyledim nişan zamanı tutturdular bohça yapcaz diye istemem dedim kullanmıcam hiç birini gerek yok dedim yaptırmadım. Düğün zamanı eşya alışverişine birlikte gidelim dediler ne münasebet siz mi yaşıcaksınız o evde biz yaşıcaz kendimiz seçebiliriz çocuk değiliz dedim. Tek bir toplu iğneye bile karıştırtmadım. Gelinlik alıncak biz eşimle istanbulda yaşıyoruz ama birbirimize uzağız istanbul çok büyük malum. Bizim burdan al bende göreyim dedi alamam anne provalara nasıl gelip gitcem dedim kadın parasını ödediği gelinliği beni evden almaya geldiklerinde gördü. Evlendik balayından döndük daha o hafta abimlere amcanlara el öpmeye gidin diye yedi bizi resmen.. Zaten yeni evlenmişim ailemden ayrılmışım adapte olmaya çalışıyorum aradım annecim biz müsait olduğumuzda gideriz dedim ve gitmedim... Başlarda haftada iki üç kere gitmemizi bekliyodu gitmeyince eşimi arayıp zorluyodu o zamanda eşimle malum konuşmayı yaptım gitmedim. Yani ben kararlı oldum ve açıklamalarıyla anlattım küsmedim hiç. Hatta daha samimi sıcak davrandım. Bana geldiklerinde nasıl hizmet edeceğimi şaşırdım. Oraya gittiğimde onlarla çok güzel sohbet ettim benim kaynanam dertlidir eşinden biraz kendi oğlundan çok dinledim şimdi beni olduğum gibi kabul ettiler. Kendi kızlarından ayırmıyor. Ama tabi eşimin de payı büyük o hep benden taraf oldu bana güvendi sen işini bilirsin dengeyi kurarsın dedi hiç karışmadı. Benim ailem sensin dedi. Onları kırmayalım üzmeyelim yeter dedi. Bence en önemlisi bu kendi evinde huzursuz olmak istemedi. İnşallah sizde halledersiniz problemlerinizi. Zamanla düzelir hepsi eşiniz de hatasını anlar ailenize daha güzel davranır üzmeyin kendinizi...

Resmi değilim mesafeliyim, aramam o eşimi ararsa beni ister havadan sudan konuşuruz o kadae.

Diyorum ya insan idare etmek çok zor. Bazı şeyleri en başta oturtmak gerekiyo. Allah size sabır versin umraım eşiniz sizi anlar daha çok kalp kırmadan.. Ben eşimle 5 sene sevgililik dönemi yaşadıktan sonra evlendim bu 5 sene boyunca ailesini azda olsa tanıdım. Hep ne düşündüysem söyledim nişan zamanı tutturdular bohça yapcaz diye istemem dedim kullanmıcam hiç birini gerek yok dedim yaptırmadım. Düğün zamanı eşya alışverişine birlikte gidelim dediler ne münasebet siz mi yaşıcaksınız o evde biz yaşıcaz kendimiz seçebiliriz çocuk değiliz dedim. Tek bir toplu iğneye bile karıştırtmadım. Gelinlik alıncak biz eşimle istanbulda yaşıyoruz ama birbirimize uzağız istanbul çok büyük malum. Bizim burdan al bende göreyim dedi alamam anne provalara nasıl gelip gitcem dedim kadın parasını ödediği gelinliği beni evden almaya geldiklerinde gördü. Evlendik balayından döndük daha o hafta abimlere amcanlara el öpmeye gidin diye yedi bizi resmen.. Zaten yeni evlenmişim ailemden ayrılmışım adapte olmaya çalışıyorum aradım annecim biz müsait olduğumuzda gideriz dedim ve gitmedim... Başlarda haftada iki üç kere gitmemizi bekliyodu gitmeyince eşimi arayıp zorluyodu o zamanda eşimle malum konuşmayı yaptım gitmedim. Yani ben kararlı oldum ve açıklamalarıyla anlattım küsmedim hiç. Hatta daha samimi sıcak davrandım. Bana geldiklerinde nasıl hizmet edeceğimi şaşırdım. Oraya gittiğimde onlarla çok güzel sohbet ettim benim kaynanam dertlidir eşinden biraz kendi oğlundan çok dinledim şimdi beni olduğum gibi kabul ettiler. Kendi kızlarından ayırmıyor. Ama tabi eşimin de payı büyük o hep benden taraf oldu bana güvendi sen işini bilirsin dengeyi kurarsın dedi hiç karışmadı. Benim ailem sensin dedi. Onları kırmayalım üzmeyelim yeter dedi. Bence en önemlisi bu kendi evinde huzursuz olmak istemedi. İnşallah sizde halledersiniz problemlerinizi. Zamanla düzelir hepsi eşiniz de hatasını anlar ailenize daha güzel davranır üzmeyin kendinizi...
ahhhh ahhhhh dediiğiniz gibi benim başta çok hatalarım oldu eşim evlendiğimizde bir aile kurduğumuzu kavrayamadı ailesinden sıyrılamadı ben de neler başıma gelebileceğini düşünmeyip çanak tuttum ona...keşke o zamnlar kk ile tanışmış olsaydım keşke o zamanlar yazışsaydık inanın çok isterdim....üzülmüyorum sadece içim ailesine nefretle dolu eşime karşı da kırgınlık var...ama sonunda ya ben kazanacam ya da yuvamı yıkacam bu konuda çok netim...onun yaptığı gibi ben de ailemi seçecem ailemin olduğu şehre gidecem ...eşim bakalım o zaman kimi seçecek görecem....ve acı da olsa anlayacak ki evlenildiğinde aile bile olsa herkes yerini bilmeli eş ile aile birbirine seçenek yapılmamalı...neyse içim çok yaralı.... Rabbim en hayırlısı nasip etsin sizin de huzurunuzu katmerlesin inş :40:

Kızlar kayınvalidenizle nasıl resmi oluyorsunuz ? bana örneklendirebilirmisiniz.

Resmiyet değil de karakterim itibariyle soğuk ve mesafeli olmamdan ötürü kendiliğinden gelişiyor. Bu da karşı tarafa saygı olarak yansıyor diye düşünüyorum.
Anne de derim arayıp hal hatır da sorarım. Ama hiç laubali olamam. Aynı evde de olsak ayrı da olsak böyle.

Eğer sizin durumunuzda ilk baştan bir mesafe koruyamama durumu varsa biraz zor. Kademe kademe arttırılmalı.

Ben özelimi konuşmam genelde havadan sudan şeylerden konuşuruz. Özel bir şeyimi sorduğumda ya da ailemle ilgili bir şey iyiler falan diye geçiştiririm. Mesela bana eşi dostu akrabasıyla ilgili dedikodu yapar ben hiç yorum yapmam. Onların ailevi meselelerine kesinlikle karışmam. Samimi değilim ben kayınvalideme karşı olamıyorum istesem de olamam gibi zaten. Çok sık aramam çok sık gitmem. Sizli bizli konuşmadım hiç ama açıkçası samimide olamadım hiçbir zaman. Belki beni soğuk nevale olarak görüyorlardır bilemiyorum.

hepsini okudum mesela ona gittiğinizde yardım edermisiniz ? beni hizmetçi gibi gördükleri için artık yardım etmiyorum ve gözlerine çok batıyordur eminim.

tamda burda gezınırken kaynananm aradı ve ben bu topıgı gordum yazmak ıstedım neymıs nıkah resımelrıme bakıyormus arkadasıyla orda saclarımda golge var yıne oyle yaptıralımmıs oraya geldıgımde o benı goturcekmıs mutlaka saclarıma yaptıralımmıs bılıyor bu aralar durumumuz ıyı degıl yaptıramıyorum benı sınır ettı bende ona dedım kı dusunmuyorum hem benım kendı kuaforum var ben oraya yaptırıcam ılerde dedım sustu bısey dıyemedı yanı anlamıyolar bızde cok seyler atlattık ama hala aynı yaa aynı degısmıyo degısmıyooooo:47::47::47::47:

Ona gittiğimde yardım etmeye çalışırım ama herşeyi sorarak yaparım. Yardım etmezsem de sorun yapmaz, neden yardım etmiyorsun demez. Bana geldiğinde de genelde iş yaptırmam ona.

İkimiz de yapı gereği soğuk mesafeli insanlarız. Bebek olduktan sonra gidip gelmeler çok oldu bana fenalık geldi.
Ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle çok görüşme taraftarı değilim. Yalnız daha mutluyuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X