• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorun var ?

valla ben eşimden böyle bir şey duyacam kulaklarıma inanamam...annesi bir iki timsah gözyaşı döktü mü eşim sümsük pısırığa bağlanıyor hemen...ben de kv nin çok patavatsızlıklarına maruz kaldım ama hep duymazdan geldim eşim de hep annem ne dedğini bilmez patavatsızdır derdi....ama susa susa galiba her şeye susacağımı sandılar....en sonunda kv kp ikisini de sildim...valla helal olsun eşinize ne diyim ...benim eşim de babası bana küfretti annesi neler neler dedi ama ağzını açıp tek kelime edemedi onlara ....

Ne diye kufr etti konu ne bu hakki kendinde nasi bulur yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim evler bitisik bi de. Ogullarini evlendirince ogluna es degil kendine kole aldiklarini saniyorlar. Hic sevmem bu zihniyette insanlari.

Kızlar kayınvalidenizle nasıl resmi oluyorsunuz ? bana örneklendirebilirmisiniz.

Walla ben basta cok samimydim baktim her her herseye karismaya basladi cok sinir oldum tabi eskiden gunlerine dawet ederdi hamile kaldim o ara zaten gitmemeye basladim dusuk riskim wardi zaten sonra hergun arardim eskiden haftada 2 ye dusurdum esimde beni hep kv me gotrrdu gitmedim hep bi bahanem oldu ya yemegim yok dedim ya basim agriyo bahane buldum we sonra bebek oldu simdide onu bahane edip gitmiyorum dawet ettigi yerlere oda anladi sanirim mesafeyi oda gelmio kawga falan asla yok saygi we mesafe war gayet birbirimizi gorunce sicagiz ama gayette bur mesafe war arada;)

çok isteyerek yaptığım şeyler değil ama, sizli bizli konuşurum, az görüşüyoruz (uzakta), az araşırız, çok muhabbet etmem, daha doğrusu konuşacak şey bulamam, yine maalesef anne diyemem. bunları dediğim gibi kasıtlı olarak değil yapım öyle olduğu için yapmıyorum. ama mesafe sağladığını düşünüyorum. sadece kayınvalideme değil, annem babam kardeşim eşim ve arkadaşlarım dışında herkesle böyle konuşurum. amca dayı dede babanne gibi kişiler de dahil.

Ne diye kufr etti konu ne bu hakki kendinde nasi bulur yaa

canım benm eşim kaza geçirdi ve onlar oğullarını öldü diye beni postalamaya çalıştılar ve adam durup dururken küfretti bana ben de susmadım karşılıklı ağız münakaşası yani ki o vakte kadar tek bir tartışmamız olmamıştır ailesiyle...sonra eşim hastaneden çıktı ailesine tek laf etmedi onları haksız gördüğü halde benle tartıştı sürekli oldu napalım görüşmeyecek misin elalem ne der vs vs vs ben de çektim kafa dinlemek için ailemin yanına gittim onlar da hemen oğullarını tapuya götürüp tapuyu aldılar oğullarından ki o ev eşime alındığı için ben tek kuruş masraf yaptırtmamştım onlara ...hatta ev bizim diye evin içine 15-20 bin tl lik tadilat yaptırdım eşimle birlikte çalıştık hem düğün borçlarımızı hem de tadilat borçlarını ödedk.. bana küfredildi eşim babasından korkusuna ses çıkarmadı tapu istendi bana sormadan ve ailesine tepki vermeden tapuyu da verdi eşim.... anlayacağın bana küfretmesi oğulları öldüyse bana tapu ev kalmasın defolup gideyim diyeydi.şimdi ne oldu 3 senedir suratlarını görmüyorum eşim ailesi suçlu olduğu için ses çıkaramıyor bana ... gerçi ezdirsem kendimi adım gibi eminim beni ayaklarına götürür ama ben öyle bir kadın değilim...ben baştan çok hata yaptım evlendik eşim her gün gitmek istiyordu ok diyordum akşam 9 da işten çıkıyordum o vakitten sonra bile onlara uğramadan evimize geçmiyordu neden çünk annesi hep doldurmuş sen evlenince bizi bırakırsın diye..eşim de hep öyle olmadığını ıspatlamak için elalem görsün ailemi bırakmadım diye her akşam ailesine sürükledi beni ben de Allah var sorun çıkarmadan hep gittim.bazen her planımızda ailene uğramak da olmalı mı dediğimde direkt sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun diyordu...anşayacağın annnesi hep benden yana onu onlardan soğutacağım ayıracağım noktasında doldurmuş eşimi... eşim de hep benden bekledi yanlışı ama yanlışı yapan ailesi olunca afalladı...hiç konuşmaz ailesinin yaptıklarından hemen kapatır olayı ...

o başka o zaman.. mesafe koymak adına söylemiyorsunuz olarak algıladım...

Yok ilk baslarda diyrdm Allah var yukarida cokta seviyordm kendisini oda beni seviyordu cok iyi anlasiyordk herkes cok sasiriyordu nasil bu dengeyi sagliyorsunuz diye snra kardesleri kv doldurusa getirdi oda onlarn lafiyla benle kotu oldu beni dovmeye fln kalkti snra kufur etti esimde bunlari ogrenince tvrani koydu 1 2 ay konusmadk snra dayanamadm baristk smdi cok iyi o kardesleriyle konusmuyor ozur fln diledi ama birturlu hazmedemiyorm o gundur bu gundur diyemiyorm anne hep mesafe oldu yani aramizda 2 yabanci gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok ilk baslarda diyrdm Allah var yukarida cokta seviyordm kendisini oda beni seviyordu cok iyi anlasiyordk herkes cok sasiriyordu nasil bu dengeyi sagliyorsunuz diye snra kardesleri kv doldurusa getirdi oda onlarn lafiyla benle kotu oldu beni dovmeye fln kalkti snra kufur etti esimde bunlari ogrenince tvrani koydu 1 2 ay konusmadk snra dayanamadm baristk smdi cok iyi o kardesleriyle konusmuyor ozur fln diledi ama birturlu hazmedemiyorm o gundur bu gundur diyemiyorm anne hep mesafe oldu yani aramizda 2 yabanci gibi

dayanamayıp barıştın mı :53: benim 3 sene oldu hala süren içimdeki nefreti anlatamam sana.... o kadar büyük ki nefretim eşim bir şey anlatacak mesela annem babam diyor ya onu duymaya bile tahammül edemiyorum :47:

bir de sizn ki özür diledi en azından benim olayımda adam bana küfür ederek başlattı olayı hanımefendi yaptıklarıyla katmerledi ve sonra yaptıklarından pişman olacaklarına adam tapu peşine düştü kadın düğünde taktığı altınların peşine düştü.... nefret ediyorum onlardan...ölseler bir kaşık su vermem ikisine de o derece...

dayanamayıp barıştın mı :53: benim 3 sene oldu hala süren içimdeki nefreti anlatamam sana.... o kadar büyük ki nefretim eşim bir şey anlatacak mesela annem babam diyor ya onu duymaya bile tahammül edemiyorum :47:

Ben gercektn cok seviyordm hergunm onlarda geciyordu kv kalp hastasi benm bilmiyorm dayanamadm gecen ameliyat fln oldu ben bakarm kimseye baktirmam dedm icimde sevgi varmi bilmiyorm ama dayanamiyorm da degisik bir duygu icindeym kendisi su anda gerckten cok iyi ben calisiyorm evde yemek bile yptirmyr yemek yapiyor beni cagiriyor ben gidene kdr masayi bile hazirliyor yemek yerken hc kaldirmaz beni sen kalkma ben getirirm fln toplatmaz bile ben yaparm der arayip sorar belkide bnlar icin dayanamiyorm bide esim benm hep arkamdaydi ezdirmedi beni hep beni hakli gordu belkide bndan dolayi boyleym

Kızlar kayınvalidenizle nasıl resmi oluyorsunuz ? bana örneklendirebilirmisiniz.

Ben hiç çok samimi olmadım herzaman "siz" diye hitab ettim. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım kayınvalidemle çok iyi bir kadın hiç birşeyime karışmaz. Evlerimiz 10 dk mesafede ayda 1 kere gideriz 1-2 saat oturup kalkarız. Ortalama 15 günde bir telefonlaşırız. Hiç niye gelmedin niye aramadın demez. Eşime çok düşkündür ama onuda rahatsız etmemek için aramaz. Eşim vakit buldukca arar annesini konuşurlar. Sanırım başta nasıl alışırsanız o şekilde devam ediyor.

Ben hiç çok samimi olmadım herzaman "siz" diye hitab ettim. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım kayınvalidemle çok iyi bir kadın hiç birşeyime karışmaz. Evlerimiz 10 dk mesafede ayda 1 kere gideriz 1-2 saat oturup kalkarız. Ortalama 15 günde bir telefonlaşırız. Hiç niye gelmedin niye aramadın demez. Eşime çok düşkündür ama onuda rahatsız etmemek için aramaz. Eşim vakit buldukca arar annesini konuşurlar. Sanırım başta nasıl alışırsanız o şekilde devam ediyor.
Yok yok. Sizinki insan evladiymis. Sanslisiniz. Bizimkiler seytandan uc gun evvel dogmuslar. O derece.

Ben gercektn cok seviyordm hergunm onlarda geciyordu kv kalp hastasi benm bilmiyorm dayanamadm gecen ameliyat fln oldu ben bakarm kimseye baktirmam dedm icimde sevgi varmi bilmiyorm ama dayanamiyorm da degisik bir duygu icindeym kendisi su anda gerckten cok iyi ben calisiyorm evde yemek bile yptirmyr yemek yapiyor beni cagiriyor ben gidene kdr masayi bile hazirliyor yemek yerken hc kaldirmaz beni sen kalkma ben getirirm fln toplatmaz bile ben yaparm der arayip sorar belkide bnlar icin dayanamiyorm bide esim benm hep arkamdaydi ezdirmedi beni hep beni hakli gordu belkide bndan dolayi boyleym

evet canım o çok önemli bir faktör..ben eşime söylüyorum zaten eğer sen beni ezdirmeseydin babana sadece baba sen benim eşime nasıl küfredersin diyebilseydin ben bu kadar kinle dolmazdım diye...gerçekten de öyle hem duymadığım kalmadı hem de eşimde sağolsun ezdirdi yerle bir etti beni..onun için nefretim kinim çok ama çok büyük....sen bakmışsın Allah razı olsun valla ben hasta olsalar eşim evime getiremez gidecek kendisi onların evinde bakacak annesi babasına ...zaten kv de ne kv baktı ne kp....kaç senelik evliyim dede ve babaanne bir kere gidememiştir hanımefendinin evine...eşime soruyorum kaç yaşına geldin deden ya da babaannen kaç kere evinize gelmiştir diye eşim de bir kere ablamın düğününde gelmişlerdi diyor...anlayacağın hanımefendi belasını benden bulacakmış demek ki kendileri kaşındı ben de fazlasıyla kaşıyacak bir tipim hiç affetmem yani :47:

evet canım o çok önemli bir faktör..ben eşime söylüyorum zaten eğer sen beni ezdirmeseydin babana sadece baba sen benim eşime nasıl küfredersin diyebilseydin ben bu kadar kinle dolmazdım diye...gerçekten de öyle hem duymadığım kalmadı hem de eşimde sağolsun ezdirdi yerle bir etti beni..onun için nefretim kinim çok ama çok büyük....sen bakmışsın Allah razı olsun valla ben hasta olsalar eşim evime getiremez gidecek kendisi onların evinde bakacak annesi babasına ...zaten kv de ne kv baktı ne kp....kaç senelik evliyim dede ve babaanne bir kere gidememiştir hanımefendinin evine...eşime soruyorum kaç yaşına geldin deden ya da babaannen kaç kere evinize gelmiştir diye eşim de bir kere ablamın düğününde gelmişlerdi diyor...anlayacağın hanımefendi belasını benden bulacakmış demek ki kendileri kaşındı ben de fazlasıyla kaşıyacak bir tipim hiç affetmem yani :47:

Sizinki daha betermis ya evet esin ezdirmese daha farkli olurdu bende onu anlamiyorm seninle omur geciricek neden ezdiriyorki annesi babasi olabilir ama esin yeri cok ayri benm esimin babasi esimle kayinlarm kucukken birakip baska biriyle gitmis :( baskasindan 2 cocuk ypmis hc bakmamis cocuklarina esimlere annesi bakmis kb biz evlenirken cikti geldi oglumun dugunune gelemycekmiym diye esim kovdu onu :(

Back
X