Boşver beddua etme, ALlaha havale et. O bilir nasılsa kime ne yapacağını
sabırla bekliyorum inan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben eşimden böyle bir şey duyacam kulaklarıma inanamam...annesi bir iki timsah gözyaşı döktü mü eşim sümsük pısırığa bağlanıyor hemen...ben de kv nin çok patavatsızlıklarına maruz kaldım ama hep duymazdan geldim eşim de hep annem ne dedğini bilmez patavatsızdır derdi....ama susa susa galiba her şeye susacağımı sandılar....en sonunda kv kp ikisini de sildim...valla helal olsun eşinize ne diyim ...benim eşim de babası bana küfretti annesi neler neler dedi ama ağzını açıp tek kelime edemedi onlara ....
Kızlar kayınvalidenizle nasıl resmi oluyorsunuz ? bana örneklendirebilirmisiniz.
Ne diye kufr etti konu ne bu hakki kendinde nasi bulur yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anne dememeniz mesafeyi korumak değil ki ....
O kadr mesafeliyiz yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence bu masefe değil bunun adı başka bir şey ama ben demiyim.... eşiniz sizin annenize ne diyor ?
Anne diyor dememe sebebim kv cok sorn yasadk ayni sizin gibi simdide dilim varmiyor demeye
o başka o zaman.. mesafe koymak adına söylemiyorsunuz olarak algıladım...
Yok ilk baslarda diyrdm Allah var yukarida cokta seviyordm kendisini oda beni seviyordu cok iyi anlasiyordk herkes cok sasiriyordu nasil bu dengeyi sagliyorsunuz diye snra kardesleri kv doldurusa getirdi oda onlarn lafiyla benle kotu oldu beni dovmeye fln kalkti snra kufur etti esimde bunlari ogrenince tvrani koydu 1 2 ay konusmadk snra dayanamadm baristk smdi cok iyi o kardesleriyle konusmuyor ozur fln diledi ama birturlu hazmedemiyorm o gundur bu gundur diyemiyorm anne hep mesafe oldu yani aramizda 2 yabanci gibi
Yok ilk baslarda diyrdm Allah var yukarida cokta seviyordm kendisini oda beni seviyordu cok iyi anlasiyordk herkes cok sasiriyordu nasil bu dengeyi sagliyorsunuz diye snra kardesleri kv doldurusa getirdi oda onlarn lafiyla benle kotu oldu beni dovmeye fln kalkti snra kufur etti esimde bunlari ogrenince tvrani koydu 1 2 ay konusmadk snra dayanamadm baristk smdi cok iyi o kardesleriyle konusmuyor ozur fln diledi ama birturlu hazmedemiyorm o gundur bu gundur diyemiyorm anne hep mesafe oldu yani aramizda 2 yabanci gibi
dayanamayıp barıştın mıbenim 3 sene oldu hala süren içimdeki nefreti anlatamam sana.... o kadar büyük ki nefretim eşim bir şey anlatacak mesela annem babam diyor ya onu duymaya bile tahammül edemiyorum
![]()
Kızlar kayınvalidenizle nasıl resmi oluyorsunuz ? bana örneklendirebilirmisiniz.
Yok yok. Sizinki insan evladiymis. Sanslisiniz. Bizimkiler seytandan uc gun evvel dogmuslar. O derece.Ben hiç çok samimi olmadım herzaman "siz" diye hitab ettim. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım kayınvalidemle çok iyi bir kadın hiç birşeyime karışmaz. Evlerimiz 10 dk mesafede ayda 1 kere gideriz 1-2 saat oturup kalkarız. Ortalama 15 günde bir telefonlaşırız. Hiç niye gelmedin niye aramadın demez. Eşime çok düşkündür ama onuda rahatsız etmemek için aramaz. Eşim vakit buldukca arar annesini konuşurlar. Sanırım başta nasıl alışırsanız o şekilde devam ediyor.
Ben gercektn cok seviyordm hergunm onlarda geciyordu kv kalp hastasi benm bilmiyorm dayanamadm gecen ameliyat fln oldu ben bakarm kimseye baktirmam dedm icimde sevgi varmi bilmiyorm ama dayanamiyorm da degisik bir duygu icindeym kendisi su anda gerckten cok iyi ben calisiyorm evde yemek bile yptirmyr yemek yapiyor beni cagiriyor ben gidene kdr masayi bile hazirliyor yemek yerken hc kaldirmaz beni sen kalkma ben getirirm fln toplatmaz bile ben yaparm der arayip sorar belkide bnlar icin dayanamiyorm bide esim benm hep arkamdaydi ezdirmedi beni hep beni hakli gordu belkide bndan dolayi boyleym
Yok yok. Sizinki insan evladiymis. Sanslisiniz. Bizimkiler seytandan uc gun evvel dogmuslar. O derece.
evet canım o çok önemli bir faktör..ben eşime söylüyorum zaten eğer sen beni ezdirmeseydin babana sadece baba sen benim eşime nasıl küfredersin diyebilseydin ben bu kadar kinle dolmazdım diye...gerçekten de öyle hem duymadığım kalmadı hem de eşimde sağolsun ezdirdi yerle bir etti beni..onun için nefretim kinim çok ama çok büyük....sen bakmışsın Allah razı olsun valla ben hasta olsalar eşim evime getiremez gidecek kendisi onların evinde bakacak annesi babasına ...zaten kv de ne kv baktı ne kp....kaç senelik evliyim dede ve babaanne bir kere gidememiştir hanımefendinin evine...eşime soruyorum kaç yaşına geldin deden ya da babaannen kaç kere evinize gelmiştir diye eşim de bir kere ablamın düğününde gelmişlerdi diyor...anlayacağın hanımefendi belasını benden bulacakmış demek ki kendileri kaşındı ben de fazlasıyla kaşıyacak bir tipim hiç affetmem yani![]()