• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorun var ?

Sizinki daha betermis ya evet esin ezdirmese daha farkli olurdu bende onu anlamiyorm seninle omur geciricek neden ezdiriyorki annesi babasi olabilir ama esin yeri cok ayri benm esimin babasi esimle kayinlarm kucukken birakip baska biriyle gitmis :( baskasindan 2 cocuk ypmis hc bakmamis cocuklarina esimlere annesi bakmis kb biz evlenirken cikti geldi oglumun dugunune gelemycekmiym diye esim kovdu onu :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim beni savunursa ailesine, kendi annesi babası onu silermiş diye tepki vermedi onlara ....ama ben el kızıyım ben silebilirim onu diye düşünmedi...nasıl işledi mantığı bilmiyorum ama arada olan ona oldu yani hala da çırpınır barışalım diye...ailesi dert etmiyor onun dert ettiği kadar düşün yani...barışalım desem olur mu aşkım sana neler neler yaptılar ben de savunamadım seni ben görüşüyorum onlarla yeter onlar seni postalamaya çalıştı senin ne işin var orda hem de onlar özür dilemeli senden, demez götürür beni ayaklarına...bilmiyorum düzelir mi eşim bir daha benzer olay yaşansa beni savunur mu yine ezdirir mi hiç kestiremiyorum ama kesin bildiğim bir daha ezilirsem asla durmam ona da söyledim zaten bu ilk ve sondu bir daha beni savunmadığın taktirde ben yokum diye...ama ne oluyor cevabı biliyor musun ? başka ne olabilir ki ? bir daha asla sana terbiyesizlik yapamaz ailem kesinlikle savunurum seni demiyor ....kp inde büyümüş hazır çocuğa konayım demiş ama yememiş eşin :52:

eşim beni savunursa ailesine, kendi annesi babası onu silermiş diye tepki vermedi onlara ....ama ben el kızıyım ben silebilirim onu diye düşünmedi...nasıl işledi mantığı bilmiyorum ama arada olan ona oldu yani hala da çırpınır barışalım diye...ailesi dert etmiyor onun dert ettiği kadar düşün yani...barışalım desem olur mu aşkım sana neler neler yaptılar ben de savunamadım seni ben görüşüyorum onlarla yeter onlar seni postalamaya çalıştı senin ne işin var orda hem de onlar özür dilemeli senden, demez götürür beni ayaklarına...bilmiyorum düzelir mi eşim bir daha benzer olay yaşansa beni savunur mu yine ezdirir mi hiç kestiremiyorum ama kesin bildiğim bir daha ezilirsem asla durmam ona da söyledim zaten bu ilk ve sondu bir daha beni savunmadığın taktirde ben yokum diye...ama ne oluyor cevabı biliyor musun ? başka ne olabilir ki ? bir daha asla sana terbiyesizlik yapamaz ailem kesinlikle savunurum seni demiyor ....kp inde büyümüş hazır çocuğa konayım demiş ama yememiş eşin :52:

Okudugum kadariyla bence pek iyi biri degiller bence mesefenizi koruyn olan size olmasn benmde esim savunmasa asla gorusmezdm dediginiz gibi gidrdim beni kaybederdi yani o zaman ailesiyle otursaymiss sizi savunamycksa ezdirecekse beraber mutlu mesut otururlardi

Tapuyu geri aldi mi esiniz?

hayır canım...asla lafını bile edemez...Allahtan korkmuyor babasından korktuğu kadar ...biz evlenmeden önce bana diyordu ki ailem bana ev aldı aileme masraf yaptıramazsın... ben de ok dedim aklına gelebilecek her şeyi düğün salonu damatlık gelinlik kuaför ablalarının kafasına kadar , eşyalr vs her şeyi birlikte ödedik eşimle..neden çünkü bize ev alındı.. o kaza sonrası benden habersiz tapuyu onlara verdi ve bana diyor ki kiraya say kira ödemiyorz. madem öyle diyorum neden bana başta öyle demedin baban düğünde yapması gereken şeyleri yapardı ben o eve 15-20 bin tl lik masraf yaptırmazdım o zaman ses çıkaramıyor...

Okudugum kadariyla bence pek iyi biri degiller bence mesefenizi koruyn olan size olmasn benmde esim savunmasa asla gorusmezdm dediginiz gibi gidrdim beni kaybederdi yani o zaman ailesiyle otursaymiss sizi savunamycksa ezdirecekse beraber mutlu mesut otururlardi

ben 3 senedir silmiş durumdayım onları ...mesafemi uçurum şeklinde koydum asla aşılmaz :47:

Adabilge valla nasil off cektirdiniz bana anlatamam. Bu paragozlerin kokune kibrit suyu.

Ben hiç çok samimi olmadım herzaman "siz" diye hitab ettim. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım kayınvalidemle çok iyi bir kadın hiç birşeyime karışmaz. Evlerimiz 10 dk mesafede ayda 1 kere gideriz 1-2 saat oturup kalkarız. Ortalama 15 günde bir telefonlaşırız. Hiç niye gelmedin niye aramadın demez. Eşime çok düşkündür ama onuda rahatsız etmemek için aramaz. Eşim vakit buldukca arar annesini konuşurlar. Sanırım başta nasıl alışırsanız o şekilde devam ediyor.

işte bunu sağlayabilmek çok önemli. 10 dk mesafe ve ayda 1 kez gitmek...bizim de 10 dk mesafe ama her akşam gidiyorduk...hatta günde 2 defa gittiğimiz oluyordu...neymiş eşim ilk gidişimizde babası evde yokmuş onu görememiş tekrar gidelim babamı da göreyim....sandı ki her akşam gidersek sevgi kelebekleri olup mutluluk dağıtacaz...helal olsun valla bunlaı okuyuınca ne kadar aptalmışım diyorum nasıl kabul etmişim her akşam gitmeyi..neden tepki vermemişim diretmemişim ki diretsem asla götüremezdi beni oraya o kadar da dik bir kişiliğm vardır...ama basiretim bağlanmış heralde...

Adabilge valla nasil off cektirdiniz bana anlatamam. Bu paragozlerin kokune kibrit suyu.

cannnııımm o ofu ben kaç senedir çekiyorum ama intikam bak tam olarak kelime bu yani intikamım çok acı olacak Allahın izni ile :47: o günleri de paylaşacam burda inş...

işte bunu sağlayabilmek çok önemli. 10 dk mesafe ve ayda 1 kez gitmek...bizim de 10 dk mesafe ama her akşam gidiyorduk...hatta günde 2 defa gittiğimiz oluyordu...neymiş eşim ilk gidişimizde babası evde yokmuş onu görememiş tekrar gidelim babamı da göreyim....sandı ki her akşam gidersek sevgi kelebekleri olup mutluluk dağıtacaz...helal olsun valla bunlaı okuyuınca ne kadar aptalmışım diyorum nasıl kabul etmişim her akşam gitmeyi..neden tepki vermemişim diretmemişim ki diretsem asla götüremezdi beni oraya o kadar da dik bir kişiliğm vardır...ama basiretim bağlanmış heralde...

Bizim aramizda 1 sokak var bizde ayda yilda bir gidiyoruz (: hatta ben gidelm diyorum esim bosver gitmeyelm evimizde oturalm diyor

Ben hiç çok samimi olmadım herzaman "siz" diye hitab ettim. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım kayınvalidemle çok iyi bir kadın hiç birşeyime karışmaz. Evlerimiz 10 dk mesafede ayda 1 kere gideriz 1-2 saat oturup kalkarız. Ortalama 15 günde bir telefonlaşırız. Hiç niye gelmedin niye aramadın demez. Eşime çok düşkündür ama onuda rahatsız etmemek için aramaz. Eşim vakit buldukca arar annesini konuşurlar. Sanırım başta nasıl alışırsanız o şekilde devam ediyor.

yatın kalkın dua edin ayda bi kere gidicem de kv nin dili duracak !! haftanın 6 günü görüşüp 1 günü görüşmesen kadının suratı düşüyo...

Kızlar kayınvalidenizle nasıl resmi oluyorsunuz ? bana örneklendirebilirmisiniz.

canım konunu katlettim ama hoş gör ne olursun çoook dertliyim bu konuda .... sana tavsiyem kv ya da kp inden sana dokunacak laflar duyarsan alt kalma cevabını ver terbiyenden susarsın sümsük sanıp bit gibi ezmeye çalışırlar...çok sık gidip gelme arama sorma pek fazla ...aradığında da sevmediğin bir arkadaşınla konuşuyormuş gibi bitse de kapatsak edasıyla konuş...

Cok duskun demekki ailesine bebek varmi ?

yok canım yapmam da zaten.... ne zman atanırsam o zman şekillendirecem hayatımı.... o zaman eşime ben ve ailesini seçenek olarak sunucam...ya benim olduğum şehre gelecek ya da annesinin kucağında bir ömür geçirecek...inan nefretim o kadar büyük ki ailesine ,oğullarıyla aynı şehirde yaşamayacaklar bunu yaşatacam onlara ...ha eşim kabul etmezse çok seviyor olsam da tekrar ailesini seçtiği için herkes kendi yoluna diycem...

yok canım yapmam da zaten.... ne zman atanırsam o zman şekillendirecem hayatımı.... o zaman eşime ben ve ailesini seçenek olarak sunucam...ya benim olduğum şehre gelecek ya da annesinin kucağında bir ömür geçirecek...inan nefretim o kadar büyük ki ailesine ,oğullarıyla aynı şehirde yaşamayacaklar bunu yaşatacam onlara ...ha eşim kabul etmezse çok seviyor olsam da tekrar ailesini seçtiği için herkes kendi yoluna diycem...

Ogretmenmisiniz ?

En azindan sizin atanip kurtulma firsatiniz var. Allah kurtarsin hepimizi :)

Başlarda benim eşimin aileside bekliyodu. Ama ben eşimle konuştum "her akşam gidemem evde ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum" yada "dışarda yemek istiyorum" belki "yürüyüşe çıkmak istiyorum" her akşam ailenin evine gidip amaçsızca oturamam eğer birşey derlerse uygun bir dille kırmadan açıklamak zorundasın demiştim. Benim bişeyden haberim yok belki eşim açıklama yaptı belki de sessizce kabullendiler bilemiyorum. ben kayınvalidemle hiç problem yaşamadım ama benimde kayınpederim problemli malesef.. Gerçi çok şükür onu da idare edebiliyorum ilk zamanlar gibi değil...

yatın kalkın dua edin ayda bi kere gidicem de kv nin dili duracak !! haftanın 6 günü görüşüp 1 günü görüşmesen kadının suratı düşüyo...

Kayınvalidem istediği kadar konuşsun... Duymam görmezden gelirim umursamam. Bir müddet sonra pes eder mutlaka. İnanın ki ilk gün söyledim 3 günlük dünyada hiç kimsenin lafıyla hareket edip kendime eziyet edemem ben düşünene kadar siz düşünün dedim. Neden bilmiyorum ama kimse bana bulaşmaz bende onlara bulaşmam. çok içli dışlı olup problem yaşamadığımız için tadında bıraktığımız için seviyorum saygım sonsuz. Umarım böyle devam eder.

Yok yok. Sizinki insan evladiymis. Sanslisiniz. Bizimkiler seytandan uc gun evvel dogmuslar. O derece.

Gerçekten çok şanslıyım. Rabbim herkese huzur mutluluk versin. Evlilik zaten zor birde aileler müdahil olunca daha da zor... Denge kurabilmek çok önemli. Allah hepimizi kalbi güzel insanlarla karşılaştırsın. Kötü kalpli art niyetli insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor...

Back
X