Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki daha betermis ya evet esin ezdirmese daha farkli olurdu bende onu anlamiyorm seninle omur geciricek neden ezdiriyorki annesi babasi olabilir ama esin yeri cok ayri benm esimin babasi esimle kayinlarm kucukken birakip baska biriyle gitmisbaskasindan 2 cocuk ypmis hc bakmamis cocuklarina esimlere annesi bakmis kb biz evlenirken cikti geldi oglumun dugunune gelemycekmiym diye esim kovdu onu
![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşim beni savunursa ailesine, kendi annesi babası onu silermiş diye tepki vermedi onlara ....ama ben el kızıyım ben silebilirim onu diye düşünmedi...nasıl işledi mantığı bilmiyorum ama arada olan ona oldu yani hala da çırpınır barışalım diye...ailesi dert etmiyor onun dert ettiği kadar düşün yani...barışalım desem olur mu aşkım sana neler neler yaptılar ben de savunamadım seni ben görüşüyorum onlarla yeter onlar seni postalamaya çalıştı senin ne işin var orda hem de onlar özür dilemeli senden, demez götürür beni ayaklarına...bilmiyorum düzelir mi eşim bir daha benzer olay yaşansa beni savunur mu yine ezdirir mi hiç kestiremiyorum ama kesin bildiğim bir daha ezilirsem asla durmam ona da söyledim zaten bu ilk ve sondu bir daha beni savunmadığın taktirde ben yokum diye...ama ne oluyor cevabı biliyor musun ? başka ne olabilir ki ? bir daha asla sana terbiyesizlik yapamaz ailem kesinlikle savunurum seni demiyor ....kp inde büyümüş hazır çocuğa konayım demiş ama yememiş eşin![]()
Tapuyu geri aldi mi esiniz?
Okudugum kadariyla bence pek iyi biri degiller bence mesefenizi koruyn olan size olmasn benmde esim savunmasa asla gorusmezdm dediginiz gibi gidrdim beni kaybederdi yani o zaman ailesiyle otursaymiss sizi savunamycksa ezdirecekse beraber mutlu mesut otururlardi
Ben hiç çok samimi olmadım herzaman "siz" diye hitab ettim. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım kayınvalidemle çok iyi bir kadın hiç birşeyime karışmaz. Evlerimiz 10 dk mesafede ayda 1 kere gideriz 1-2 saat oturup kalkarız. Ortalama 15 günde bir telefonlaşırız. Hiç niye gelmedin niye aramadın demez. Eşime çok düşkündür ama onuda rahatsız etmemek için aramaz. Eşim vakit buldukca arar annesini konuşurlar. Sanırım başta nasıl alışırsanız o şekilde devam ediyor.
Adabilge valla nasil off cektirdiniz bana anlatamam. Bu paragozlerin kokune kibrit suyu.
işte bunu sağlayabilmek çok önemli. 10 dk mesafe ve ayda 1 kez gitmek...bizim de 10 dk mesafe ama her akşam gidiyorduk...hatta günde 2 defa gittiğimiz oluyordu...neymiş eşim ilk gidişimizde babası evde yokmuş onu görememiş tekrar gidelim babamı da göreyim....sandı ki her akşam gidersek sevgi kelebekleri olup mutluluk dağıtacaz...helal olsun valla bunlaı okuyuınca ne kadar aptalmışım diyorum nasıl kabul etmişim her akşam gitmeyi..neden tepki vermemişim diretmemişim ki diretsem asla götüremezdi beni oraya o kadar da dik bir kişiliğm vardır...ama basiretim bağlanmış heralde...
Bizim aramizda 1 sokak var bizde ayda yilda bir gidiyoruzhatta ben gidelm diyorum esim bosver gitmeyelm evimizde oturalm diyor
Ben hiç çok samimi olmadım herzaman "siz" diye hitab ettim. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım kayınvalidemle çok iyi bir kadın hiç birşeyime karışmaz. Evlerimiz 10 dk mesafede ayda 1 kere gideriz 1-2 saat oturup kalkarız. Ortalama 15 günde bir telefonlaşırız. Hiç niye gelmedin niye aramadın demez. Eşime çok düşkündür ama onuda rahatsız etmemek için aramaz. Eşim vakit buldukca arar annesini konuşurlar. Sanırım başta nasıl alışırsanız o şekilde devam ediyor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
benim eşim de gidelim desem helikopter kaldırır o kaaa yani
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar kayınvalidenizle nasıl resmi oluyorsunuz ? bana örneklendirebilirmisiniz.
Cok duskun demekki ailesine bebek varmi ?
yok canım yapmam da zaten.... ne zman atanırsam o zman şekillendirecem hayatımı.... o zaman eşime ben ve ailesini seçenek olarak sunucam...ya benim olduğum şehre gelecek ya da annesinin kucağında bir ömür geçirecek...inan nefretim o kadar büyük ki ailesine ,oğullarıyla aynı şehirde yaşamayacaklar bunu yaşatacam onlara ...ha eşim kabul etmezse çok seviyor olsam da tekrar ailesini seçtiği için herkes kendi yoluna diycem...
işte bunu sağlayabilmek çok önemli. 10 dk mesafe ve ayda 1 kez gitmek...bizim de 10 dk mesafe ama her akşam gidiyorduk...hatta günde 2 defa gittiğimiz oluyordu...neymiş eşim ilk gidişimizde babası evde yokmuş onu görememiş tekrar gidelim babamı da göreyim....sandı ki her akşam gidersek sevgi kelebekleri olup mutluluk dağıtacaz...helal olsun valla bunlaı okuyuınca ne kadar aptalmışım diyorum nasıl kabul etmişim her akşam gitmeyi..neden tepki vermemişim diretmemişim ki diretsem asla götüremezdi beni oraya o kadar da dik bir kişiliğm vardır...ama basiretim bağlanmış heralde...
yatın kalkın dua edin ayda bi kere gidicem de kv nin dili duracak !! haftanın 6 günü görüşüp 1 günü görüşmesen kadının suratı düşüyo...
Yok yok. Sizinki insan evladiymis. Sanslisiniz. Bizimkiler seytandan uc gun evvel dogmuslar. O derece.
Ogretmenmisiniz ?