Bir sorunum var! Yarn buluacam.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetcikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

Gurbetcikiz

Ziyaretçi
Arkadaslar!
Buyuk bir sorunum yok allaha sukur ama yinede yardiminizi almak istedim.

Yarin sevgilimle bulusucagim 2nci bulusma, ama dun olan oldu
3 haftadir birtane sivilce cikmayan suratimda yanagimda kocaman sivilce cikti .
Ona dedi bulusmayi erteleyelim fln oda noldu fln dedi, bende halsizim, rahatsizim fln dedim. Oda kesin baska bisey var dogruyu soyle dedi ; bende ‘ sinir oldugum bir sivilce cikti yanagimda boyle gorme beni fln dedim’ oda ‘ sacmalama bir sivilce yuzunden senden soguyacak sevdiginden soguyacak adama ben adam demem, sivilcedir gelir gecer, bugun sende yarin bende cikar’ dedi. Fondotenle kapatsam bile kocaman. Bi gunde nasil iner sisligi acil yardiiim rahat degilim boyle, o sorun yapmasada ben yapiyorum iste

zaten hep böle zmanlarda çıkar şu sivilcelerr.ama sorun etme cnm.bak aşkında öle demişş.gelir geçer.diş macunu yada pudra sür güselimm.biraz faydası olur sanırımm

şişliği ineceği varsa iner, yoksa siz dışarıdan indiremezsin.
ayrıca erkek arkadaşınız haklı.
benim sevgilim yüzümde sivilce çıktı diye benle buluşmaktan kaçınsa; geleceği yokmuş bahane yaratıyor diye düşünürdüm..

hiii ayyy eyvahhhhhhhhhhhhhhhhh
ben olsam değil sevgilimn yanına gitmek sokağa bile çıkmazdım
nasıl gezceksin yüzün de o koskoca sivilceyle...ayy allah kimsenin başına vermesin
çok zor çokkkk

Haklisiniz kizlar o zaten oyle seyleri sorun edicek karakterde degil, ama ben kendi kafamda sorun yapiyorum. Cunku cikmiyordu uzun zamandir tam bugunu buldu.
Hatta bana cok kizdi eger boyle bir nedenle benle gorusmekten vazgeciceksen senin sevginden suphe ederim fln dedi sonrada bana ‘sen bende sivilce cikarsa sevmezmisin sanki’ sacmalama cocukca seyler bunlar dedi. Tabi onda ciksa sorun etmem ama kocaman yanagimda, uzeri kipkirmizi biraz kapatmaya calistim bugun fondetenle ama kirmiziligi belli Sinir oldum.

Ah be guzelım tek sıkıntın bu olsun... Sıvılce bu gelır gecer... zaten sevgılınde fazla durmuyo bu tarz seylerın uzerınde... fazla fondöten sürüpte havasız bırakma orayı bu sıcakta daha da azdırabılırsın canım...

çok şükür ki açıklama yapmışsınız
yoksa sizin ile ilgili başka şeyler düşünüyor olabilirdi

boşwer gitsin canımm.yarına kadarda biraz geçer zatenn.yarında fondötenle kapatırsınn pekde belli olmazz. eminim sen ölede güselsindir zatenn opuyorumnanaktan

Yok cekinmiyorum acik acik dedim. Cumartesiyi iple cektigimide biliyor hergun cumartesi olsun cumartesi olsun diye diye canimiz cikti aramizdaki mesafe 200 km fln. Ancak haftasonlari gorusebiliyoruz zaten. En azindan rengi belli olmasin diye kirmiziligi hafif fondoten surerim yani bitane sivilce olunca dikkat cekiyor, simdi 3 4 tane olsa dikkat cekmez. Neyse bende gozlerime dikkati koyarim eye-liner ve rimelle siyah.
Sorun degil kizlar biliyorum ama sizinle paylasmak istedim.. Belki beni rahatlaticak bisyler dersiniz yada aranizda benzeri durumlari yasiyanlar olabilir diye..

bu da dert mi be güzelım ya
bnm alnımda yüzümde sivilceler vardır hiçde dert etmem
fondiş sürerim kapanır
akşamda güzelce yıkarım
birde hergün makkaj yapmam
sadece sefgilimle buluşcağm zamanlar yapıyorum mesela yarın jeyyar:

Yaa ama piknik yapcas acik havada olcas daha cok belli olur gunesli hava fln
Dert degil arkadaslar biliyorum belki cocuksa ama canim SIKILDI napiyim..

Piknik icin guzel fikirleriniz varmi?

kaydirigubbakcemile3 Kıs Allah senin iyiliğini versin, sabah sabah gülümsettin beni.
İnşallah buraya yazdığın en büyük dert bu olur a.s.

ben de olanlar oldu diyince çok kötü bir şey oldu sandım, alt tarafı bir sivilce arkadaşım, herkesin başına gelebilir yani, erkek arkadaşın kadar normal karşılamalısın bence sen de bunu. geçer...

:)))bu mu sorurnun ilahi bende birşey var sandım ya...

yarına kadar iner onun şişliği sen de oynama sivilcenle daha çok şişmesin...

:dilcikar: :dilcikar:
:uhm: :uhm: :uhm:

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

Ahhhh Gençlik Ah

:teselli: :teselli: :teselli::teselli:

Evet normale kompleksli bir insan degilim ama nolduysa sorun yaptim haha. Sagolun arkadaslar zamanimiz icin.. O kadar sorun dert varken dedigim seyde lafmi ama iste cok heyecanliyim cok seviyorum onu.. Tatmadigim duygulari tatmaktayim.. Ailesiyle fln gelmek istiyor yakinda.. Uzun zamandir arkadastik ama bikac aydir cikiyoruz :$

bu durumda bir sivilce için bu kadar düşünmen daha da üzücü hale geldi, seni seviyorsa sivilceni görüp takmaz ya da üstüne bir iki espri yapar geçer mirmirmirmir

Zaten diyor; opucem o sivilcenden gorursun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…