Bir sosyal medya sorunsalı...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Arkadaşlar merhaba. Bir ilişki düşünün 1aydan beridir birliktesiniz. Ama kendisinin hala Facebook ilişki durumu "ilişkisi yok". Sosyal medyayı kullanan biri. Ayrıca evliliği düşünen yaşı 32 bir beyefendi. Ancak bu davranışının sebebini cozemedik. Fikir verir misiniz? Siz ne düşünürsünüz? Ağırbaşlı gayet oturaklı bu bey hakkında? Teşekkürler.

Sosyal medyayı takmıyordur diyorum(ben takmam mesela) 30luk adamın derdi feys instagram vs değildir
Instagram üzerinden tanisildigi için garip geldi bana. Tabi hemen ilişkisi var diye değiştirmesi de garip. Tanıma süreci vs.. ancak o bilgiyi kaldirabilirdi zannimca.

Sosyal medyayı gözünde çok büyütmediğini aklı başında biri olduğunu düşünürüm orda ilişki durumu yapsa ne yapmasa ne önemsemem yani

3 yıllık ilişkim var, ilişki durumumu değiştirmek hiç aklıma gelmedi.
Yaklasik 6 senelik iliskim var. Yaklasik 3 senesinde evliyim ustune hamileyim demin baktim konuyu gorunce iliski durumum karmasik gozukuyor torenlerle evli yaptim. Esim aradi diyor ki biraz dusunmem lazim sanırım ona onay bildirimi gitti

Sosyal medyayı takmıyordur diyorum(ben takmam mesela) 30luk adamın derdi feys instagram vs değildir

MissCherryBlossom , bu adam sosyal medyayi takmiyor olabilir ama o kizin yerine kendimi koyunca, hic degilse "Iliskisi yok" ibaresini kaldirsa iyi olmaz mi diye dusundum. Yani, "X ile iliskisi var" durumunu paylasmasi iliski uzun sureli olsa da gereksiz ama "Iliskisi yok" durumu da karsi taraf icin yok sayilma gibi bir sey degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…