- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Instagram üzerinden tanisildigi için garip geldi bana. Tabi hemen ilişkisi var diye değiştirmesi de garip. Tanıma süreci vs.. ancak o bilgiyi kaldirabilirdi zannimca.Sosyal medyayı takmıyordur diyorum(ben takmam mesela) 30luk adamın derdi feys instagram vs değildir
Alkışlıyorum ve katılıyorum1 aylik iliskiyi sosyal medyada yayinlamayacak kadar zeki oldugunu dusunurum.
Sosyal medyayı gözünde çok büyütmediğini aklı başında biri olduğunu düşünürüm orda ilişki durumu yapsa ne yapmasa ne önemsemem yaniArkadaşlar merhaba. Bir ilişki düşünün 1aydan beridir birliktesiniz. Ama kendisinin hala Facebook ilişki durumu "ilişkisi yok". Sosyal medyayı kullanan biri. Ayrıca evliliği düşünen yaşı 32 bir beyefendi. Ancak bu davranışının sebebini cozemedik. Fikir verir misiniz? Siz ne düşünürsünüz? Ağırbaşlı gayet oturaklı bu bey hakkında? Teşekkürler.
Yaklasik 6 senelik iliskim var. Yaklasik 3 senesinde evliyim ustune hamileyim demin baktim konuyu gorunce iliski durumum karmasik gozukuyor3 yıllık ilişkim var, ilişki durumumu değiştirmek hiç aklıma gelmedi.
Sosyal medyayı takmıyordur diyorum(ben takmam mesela) 30luk adamın derdi feys instagram vs değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?