- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
İliski durumu yazmamasi ayrı bir şey, ilişkisi yok ibaresi daha farklı bir şey. Bence ikisi arasında büyük farklar var.Eşimle, benim facebook hesabımızda da ilişki durumu yazmıyor. Bilemedim şimdi
İliski durumu yazmamasi ayrı bir şey, ilişkisi yok ibaresi daha farklı bir şey. Bence ikisi arasında büyük farklar var.
1ayda neyin ne ilanini etcek acaba?agirbasli gayet oturakli dediginiz gibi."Arkadaşlar merhaba. Bir ilişki düşünün 1aydan beridir birliktesiniz. Ama kendisinin hala Facebook ilişki durumu "ilişkisi yok". Sosyal medyayı kullanan biri. Ayrıca evliliği düşünen yaşı 32 bir beyefendi. Ancak bu davranışının sebebini cozemedik. Fikir verir misiniz? Siz ne düşünürsünüz? Ağırbaşlı gayet oturaklı bu bey hakkında? Teşekkürler.
Artık facebook hakkında kısmı fln unutuldu orada ne yazdığını onemseyecek yada orada ilişkisi var yapayım diye düşünmeyecek kadar olgun olduğunu kendiniz soylemissiniz zaten... 32 yasinda bi adamın 1 aylık ilişkisi için işi yokmuş gibi bu güncellemeleri yapması daha saçma olmaz mı? Ama diyorsanız ki benimle gizli buluşuyor benimle olan fotoğraflari paylaşmaktan kaciniyor ben paylaşınca görmezden geliyor yada beni sosyal hesaplarına eklemiyor o zaman şüphelenirsiniz kendisinden.Arkadaşlar merhaba. Bir ilişki düşünün 1aydan beridir birliktesiniz. Ama kendisinin hala Facebook ilişki durumu "ilişkisi yok". Sosyal medyayı kullanan biri. Ayrıca evliliği düşünen yaşı 32 bir beyefendi. Ancak bu davranışının sebebini cozemedik. Fikir verir misiniz? Siz ne düşünürsünüz? Ağırbaşlı gayet oturaklı bu bey hakkında? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?