Bir sosyal medya sorunsalı...

ahaahah şaka mı bu 32 yaşında adam niye uğraşsın ilişki durumuyla falan o facebook ta ilk hesap açtığında ilişkisi yok seçeneğini seçmiştir kalmıştır öyle gerek görmüyordur buldumcuk olup ergen gibi ilişkisi olduğnu ilan etmeye

bak aklıma geldi ben evliyim ama evli yazmıyor sanırım aman allahımmm

Ne diyorsan öyle abla :)

3.5 yıldır beraberiz. 6 aydır da nişanlıyız. Hala ilişkisi yok yazıyor. Arada sırada şakalaşıyoruz bu konu üzerinden hatta. Sosyal medyayı hayatınızın odak noktası yapmayın bence bu kadar. Ki daha 1 ay olmuş. İlişki bile oturmadan beklentiniz saçma bence.

4 yıllık ilişkimiz var, bilmeyen de yok. Ancak ikimiz de sosyal medyalarda bunu yayınlamadık ilişkisi var diye. Zaten herkes biliyordu, hatta benim sosyal medya hesaplarım kapalı şu an, erkek arkadaşımınkiler de öyle. Kapatma sebeplerimiz ilişkiden bağımsız ama sebepsiz sorunlar çıkarıyorlar bana kalırsa.

Evliyim, facede kimsenin ilişki durumuna bakmak aklima gelmedi. Benimkinde ilişkisi yok yaziyordur ama.
Ne biliyim seven, aidiyet hisseden-hissettiren insan belli olur zaten. Boyle face falan ne hacet

Ahaha benim 5 yıllık ilişkim var ve baktım da facebookta ilişkim yok gözüküyormuş. Çünkü kafamı boş işlere yormuyorum.

Daha 1 ay olmuş
Devam Edip etmeyeceğiniz belli değil
Açıkçası buna dikkat edecek kadar olgun olduğunu düşünürüm ve bunu takan çocuk oyununa çeviren insanla evliliği dusunmezdim

4 senelik ilişkim var ve ilişkisi var yazmıyor, yok da yazmıyor yani hiçbir şey yazmıyor. Konunuzu okuyana kadar aklıma bile gelmemişti açıkçası. Ama bir dönem taktığım olmuştu lise yıllarımdayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…