• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sübyancının anatomisi

nainuwa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
24
2
3
42
Marhaba arkadaslar.
Uzun zamandir acmayi düşündüğüm ama kafami toparlayip bir türlü yazamadigim bir konu bu.
Yeni uye degilim 2. Uyelik ve yonetim haberdar. Yani ortada fake bir durum yok. Zaten ben yazdikca, yorumlarima aşina olanlar anlayacak kim oldugumu. Ama anlayanlar anlamayanlara anlatmasin :)
Size 80 yil öncesinden baslayarak anlatmak istiyorum konuyu. O zaman daha iyi analiz yapabilirsiniz.
Anneannem ve dedem amca cocuklari. Anneannemin bir abisi var. Dedemin de bir kızkardeşi.
Anneannemin babasi olduruluyor, esi de kisa sure sonra uzuntuden ölüyor. Dedemin de annesi hamileyken bicaklanarak öldürülüyor. Onun esi de kisa sure sonra vefat ediyor uzuntuden. Boylece 4 cocuk yetim-oksuz ortada kalıyor.
Zengin bir uzak akraba bu 4 cocugu Suriye'ye goturup genclik cagina kadar bakiyor. Daha sonra birbiriyle evlendirip Tekrar Turkiye'ye koylerine gonderiyor.
Dedem annem 1 yasina bile basmadan anneannemi terk edip Istanbul'a gidiyor.
Tabi dayim da "sen benim kızkardeşimi bosarsan ha, o zaman ben de senin bacini bosarim" diyip halami bosuyor.
Dedem olacak ruh hastası 10 yil sonra geri dönüyor. Tabi o 10 yillik ayrilikta anneannem bir evlilik daha yapiyor. Fakat esi vefat ediyor. 6 cocugu da hastaliktan bakimsizliktan ölüyor. Bu yuzden nenem gelgit akillidir.
Akrabalar araya girip anneannemi ve dedemi tekrar evlendiriyor.
Resmi nikah falan yok bu arada zaten annem de baskalarinin nufusuna kayitli.
Dedem yemis, icmic, gezmis, kadin pesinde kosmus biri. Tek bir kurusu bile yok. Suan kirasini yaslilik maasiyla ödüyor. Annaannem koyde irgatlik yapmis, dedem de yemis o paralari. Annemin uzerinde hicbir emegi yok.
Cunku annemi de 12 yasinda evlendirmisler.
Annem evlendiginde regl olmamis. Disarida seksek oynayan çocuklara bakarmis...
Icim sisti cok ozur dilerim. Tekrar yazacagim devamini ve asil can yakici yerini..

gerçekten konuyu 3 defa okudum,ne sizin kim olduğunuzu anladım ne de konuda geçen kahramalardan kim kiminle evlenmiş kim kimin çocuğu onu..

neyse,devamını okuyunca anlarım belki.

devamını bekliyorum inşallah birşeyler anlarız

Keske hiç okumasaydım veya anlamasaydım işim gücüm var ama bekliyorum devamını o_O hay benim bu merakıma :KK69:

Marhaba arkadaslar.
Uzun zamandir acmayi düşündüğüm ama kafami toparlayip bir türlü yazamadigim bir konu bu.
Yeni uye degilim 2. Uyelik ve yonetim haberdar. Yani ortada fake bir durum yok. Zaten ben yazdikca, yorumlarima aşina olanlar anlayacak kim oldugumu. Ama anlayanlar anlamayanlara anlatmasin :)
Size 80 yil öncesinden baslayarak anlatmak istiyorum konuyu. O zaman daha iyi analiz yapabilirsiniz.
Anneannem ve dedem amca cocuklari. Anneannemin bir abisi var. Dedemin de bir kızkardeşi.
Anneannemin babasi olduruluyor, esi de kisa sure sonra uzuntuden ölüyor. Dedemin de annesi hamileyken bicaklanarak öldürülüyor. Onun esi de kisa sure sonra vefat ediyor uzuntuden. Boylece 4 cocuk yetim-oksuz ortada kalıyor.
Zengin bir uzak akraba bu 4 cocugu Suriye'ye goturup genclik cagina kadar bakiyor. Daha sonra birbiriyle evlendirip Tekrar Turkiye'ye koylerine gonderiyor.
Dedem annem 1 yasina bile basmadan anneannemi terk edip Istanbul'a gidiyor.
Tabi dayim da "sen benim kızkardeşimi bosarsan ha, o zaman ben de senin bacini bosarim" diyip halami bosuyor.
Dedem olacak ruh hastası 10 yil sonra geri dönüyor. Tabi o 10 yillik ayrilikta anneannem bir evlilik daha yapiyor. Fakat esi vefat ediyor. 6 cocugu da hastaliktan bakimsizliktan ölüyor. Bu yuzden nenem gelgit akillidir.
Akrabalar araya girip anneannemi ve dedemi tekrar evlendiriyor.
Resmi nikah falan yok bu arada zaten annem de baskalarinin nufusuna kayitli.
Dedem yemis, icmic, gezmis, kadin pesinde kosmus biri. Tek bir kurusu bile yok. Suan kirasini yaslilik maasiyla ödüyor. Annaannem koyde irgatlik yapmis, dedem de yemis o paralari. Annemin uzerinde hicbir emegi yok.
Cunku annemi de 12 yasinda evlendirmisler.

dede sanamı sardı noldu burda sübyancı yok
Annem evlendiginde regl olmamis. Disarida seksek oynayan çocuklara bakarmis...
Icim sisti cok ozur dilerim. Tekrar yazacagim devamini ve asil can yakici yerini..

dede sanamı sardı noldu burda sübyancı yok

Son düzenleme:
bi arkadaş vardı bölüm bölüm hikayelerini yazardı ne hikmetse yönetim ondan da haberdardı içim şişti diye konuyu yarıda kesmek moda oldu yönetimin haberi olduğunuda sanmıyorum:KK53:

Benim de içim şişti beklemekten :KK53: ayrıca konu fakeyse laflar hazırlamaya başladım bile :KK53:

anlamadığım şey suriyeye götürülen dede ve babaanne ve kardeşler evlendiriliyor ama ''dayim da "sen benim kızkardeşimi bosarsan ha, o zaman ben de senin bacini bosarim" diyip halami bosuyor.'' hala dayı ne alaka şekerim ?? onlar çocuklar oluyor babaanne ve dedenin kardeşlerinin bunu söylemesi gerekmiyormuydu?

Back
X