• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sübyancının anatomisi

Dedem senelerdir annemin sirtinda bir yük, annem nefret eder ondan.
Ama anneannem dedemi saplantili bir sekilde sever.
Gecen hafta 8 gun hastanede yattı dedem. Annem sadece 1 defa gitti ziyarete olmesi icin bekledi resmen. Tabi bizler de olmesini umut ediyoruz.
Simdi bu adam zamaninda cocuk tacizinden hapis yatmis. Akrabalarin hanimlari da bu tacizlarden nasibini almis. Fakat annemin hatrina hep ortbas edilmis. Cunku 4 abim var. Kimse o pirlanta gibi genclerin adinin lekelenmesini istemedi "sapigin torunlari" denmesin diye.
Anneannem buyuk ihtimalle annemi dedemden korumak icin hemen evlendirdi. Annemin de ondan zarar gordugunu tahmin ediyoruz zira. Bunlar herkesin bildigi, ama sakladigi gercekler.
Zaten ben ve buyuk ablamin da kotu anilari var. Ama ablam yine de hastaneye gidip altini temizledi. Ben gitmedim. Abilerim de gece yaninda kaliyordu.
Annem hastaneden cikarip eve getirdi onu. 1 hafta da baktı. Ama iyileştigi halde tembelliginden istedigi yere kustu, lavaboya isedi vs...
Annem cildirdi bu süre zarfinda tabi.
Dun evlerine gonderdiler. Anneannem cok yaşlı olmasina,dedemden daha hasta olmasina rağmen "o benim amcamin oglu, bakacagim ölene kadar" der hep. Ve anneme sinirlenince beddua eder. Babana bakmiyorsun diye.
Halbuki annem zaten bakiyor ikisine de.
Canimizi sikan sey de insanlarin " anasini, babasini yanina almiyor." Demesi.
Buralarda yaşlıları bakimevine gondermek cok ayip karsilanir.
Hatta bir ara acildi ama tekrar kapandi, kalan kimse olmayinca. Suan var mi bilmiyorum.
Biz simdi ne yapalim Allah askina?
şunu ekleyin konuya

yapacak bi şey yok ölmesini bekleyeceksiniz.aileniz millet ne der diye zamanında susmasaydı o sapığın tacizlerine göz yummasaydı şimde millet ne der diye konu açmak zonrunda kalmazdınız.
susan aile degil, akrabalar. Ben de sustum. Olmuyor işte. Ben güçsüz degilim ama bu konuda güçsüzum.

susan aile degil, akrabalar. Ben de sustum. Olmuyor işte. Ben güçsüz degilim ama bu konuda güçsüzum.

işte her kimse..haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demişler..

güçsüz olmayın..bakın taciz,tecavüz konularnıda susmamak gerek hele de çocuk tacizisyse bu.bu adam kim bilir kaç çocuğa yaptı bu iğrençliği,sırf birileri rezil olmamak adına konuşmadı diye kaç çocuk rezil oldu.

Yok elalem ne der, yok 4 pırlanta gencin geleceği diye diye çocuk tacizini sapığı örtbas etmek ne demek bu nasıl bir anlayış :KK57: Zamanında müdahale edilmedi diye ne hayatlar söndü belki kim bilir :KK12:Vebali çok ağır nasıl uyuyabiliyor bu pisliğe ortak olanlar:KK62:

işte her kimse..haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demişler..

güçsüz olmayın..bakın taciz,tecavüz konularnıda susmamak gerek hele de çocuk tacizisyse bu.bu adam kim bilir kaç çocuğa yaptı bu iğrençliği,sırf birileri rezil olmamak adına konuşmadı diye kaç çocuk rezil oldu.
ondan dolayi hapis yatmis zaten. Ama akrabalara şikayet etmeyin demedikki.

Yok elalem ne der, yok 4 pırlanta gencin geleceği diye diye çocuk tacizini sapığı örtbas etmek ne demek bu nasıl bir anlayış :KK57: Zamanında müdahale edilmedi diye ne hayatlar söndü belki kim bilir :KK12:Vebali çok ağır nasıl uyuyabiliyor bu pisliğe ortak olanlar:KK62:
Hayati sonen kişiler ben ve annemiz. Kizima kimsenin dokundurtmuyorum, bu da miras kaldi.

işte hapis cezaları o kadar hafif ki böyle reziller bir kaç ay yatıp dışarı çıkıyor sonra kaldığı yerden devam ediyor.

siz şimdi ne yapalım diye soruyorsunuz;bence bırakın pisliğinde boğulsun.

Sizler haberdarmıydınız haberdarsanız siz şikayet etseydiniz. Bu tür sapık insanlar hapse girse çıksada yine yapar pisliklerini ki anladığım kadarıyla bu sapık hapisten çıktıktan sonrada devam etmiş. Bilip susan herkes bu pisliğe ortaktır.

işte hapis cezaları o kadar hafif ki böyle reziller bir kaç ay yatıp dışarı çıkıyor sonra kaldığı yerden devam ediyor.

siz şimdi ne yapalım diye soruyorsunuz;bence bırakın pisliğinde boğulsun.
Hastandki doktor "bu amcanin kızı her kimse, cok merhametsiz, vicdansiz" demis.
Hemsireler de ayni fikirde tabi.

Hayati sonen kişiler ben ve annemiz. Kizima kimsenin dokundurtmuyorum, bu da miras kaldi.

Hapisten çıktıktan sonra da devam etmiş ve örtbas edildi hep diyorsunuz yanlış mı anladım acaba?? Eğer öyleyse diğer sönen hayatlar nolucak.

Hastandki doktor "bu amcanin kızı her kimse, cok merhametsiz, vicdansiz" demis.
Hemsireler de ayni fikirde tabi.

Allah aşkına şu millet ne der ve millletin dediği saçmalıkları bir kenara bırakır mısınız? niye bu kadar önemli sizin için bunlar.o adam annenizi bile taciz etmiş,öyle yazmıştınız,geberse dahi umrunuzda olmaması lazım.

yeminle benim içim şişti şu anda.

dedenizin cezasını Artık Rabbim verecek.
siz en fazla ya bakarsınız yada bakmazsınız.
Ama atadır babadır dededir.
çok hasta ve zor durumdaysa onun zamanında yaptıkları
yüzünden şimdi ortada bırakmak size yakışmaz.
anlıyorum kinlisiniz nefret ediyorsunuz ama
bunu Allah rızası için yapın.
Rabbim görüyor herşeyi.
farzedinki sokaktaki birisine bakıyorsunuz.
olan olmuş giden gitmiş.
Düşünüp düşünüp bence kendinizi şişirmeyin.

Allah aşkına şu millet ne der ve millletin dediği saçmalıkları bir kenara bırakır mısınız? niye bu kadar önemli sizin için bunlar.o adam annenizi bile taciz etmiş,öyle yazmıştınız,geberse dahi umrunuzda olmaması lazım.

yeminle benim içim şişti şu anda.
Hepiniz diyin ki " birak millet ne derse desin, madem anneannen cok seviyo, baksin.gebersin gitsin." O zaman anneaaneme de acimam.

Back
X