Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.
Tam da oldugu gibi anlamissiniz konuyu.
Insanlar ne der kısmından cok, acaba gerçekten merhametsiz bir aile miyiz? Diye düşünür olduk.
Yoksa eyvah yaslandi koseye sıkıştık napicaz demiyoruz. Arkadaşlar cok yanlış anlamis.
Zaten zamaninda şikayet etmek istemeyen insanlari zorlama gibi bir durumumuz yokki. Sessiz kalmislarsa onlarin tercihi.
Taciz gibi bir olayi kac insan söyler?
Ben soylemem şahsen bu da benim tercihim. Bazi arkadaslar gerçekten utopik. Sanki hic bu topraklarin insani değiller.
rica ederim.
sonucta ne yasadıgınızı en iyi siz bilirsiniz.
bana gore hava hoş, tacizcinin her zaman ifşa edilmesi gerektigini savunurum.
fakat anneniz kac yasında bilmiyorum koskoca kadına hem vicdansız diyecekler hem ne yasadıgını bilmeden oyle uzaktan seyredecekler. bir yandan da yılların acısıyla bakacak...
yahu taciz olmasa bile terkedip giden, dogru duzgun babalıgını gormeyen kisiye bakma zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum, evladı uzerinde ne hakkı ne emegi var ki beklentiye giriyor?
üstelik bu yastan sonra adamın yaptıklarını herkes bilse neee bilmese ne.
bence bu anneniz icin yuz kızartıcı birsey degil fakat koskoca colucocugu olacak yaşa gelmişken bu vakitten sonra gecmisinin desilmesini kim ister...?
cok alternatifiniz yok,
fakat seceneklerinizi 2ye indirin bence.
ya anneane evde, dede huzurevinde.
ya da ikisi de huzurevinde.
anneniz bosuna ugrasmasın o adamla. anneanne mantıklı dusunemiyorken onun hangi aklıyla anneniz katlanma kararı alacak, ikna olacak... bosuna kendisini uzer.
sevapsa mesele, bir yabancıyakimsesize baksın daha iyi. en azından gecmis hatıraları gozunce canlanmaz.