Bir süre ayrı kalalım...

Seven kisi ara veremez. Sevdigini gormeden sesini duymadan merak etmeden yasayamaz bu iliskide seven siz olmussunuz. Birakin gitsin zaten geri donmeyecek.

Bu arada sizde yeni denizlere yelken acin gezin tozun yeniden asik olun mesela...

Geri donmek isterse boslukta kaldiginda ki bu hep boyle olur. Sakin gorusmeyin. Mesaj atin sadece...

Senin limanindan coktaannn ayrildim. Ipimide sen birakmistin. Simdi senin limanindan coook uzaklardayim. Hayatimda yerin yok artik. Fazla kurcalama ugurlar olsun...

Gibi yaz gonder. Keyfini cikar bekarligin

Başka kız vardır demiyorum ciddi anlamda yorulmuş, yıpranmıştır ama şu bir gerçek aranın dönüşü ayrılık oluyor yaşadım biliyorum. Ben düşündüm de sürüncemede bırakmaya gerek yok ara vermek çözüm değil ayrılalım deyin tabi yapabilirseniz...

Maç mı bu devre arası veriyoruz deseydiniz ? Adam bildiğiniz ayrılık diyememiş ara verelim demiş bu yani. Eni sonu ayrılık !

Ne olursa olsun geri döndüğünde tekrar kabul edilesi olmayan tür.

oyle diyen adama aslında ara vermek değil de bence tamamen bitsin, birbirimizi yıpratmayalım daha fazla deyip onu k.çının üstüne bi güzel oturtmak lazım. yapacak cesaretin varsa yap, sonra sonuçlarını izle keyifle:KK59:

Bir erkeğin 3 yıllık ilişki içerisinde bi tartışma sırasında ben böyle şeyleri konuşamıyorum ama böyle yürümüyor mutsuzuz birbirimizi yıpratıyoruz hernekadar bunları konuşmayı sevmesemde bence bir süre ayrı kalmalıyız lafından ne çıkarırsınız ?
ayrılıp baska bır kız bulmaya çalışacak.bulamazsa gerı gelecek,bulursa sızı daha tanımaz bıle:)

Bir erkeğin 3 yıllık ilişki içerisinde bi tartışma sırasında ben böyle şeyleri konuşamıyorum ama böyle yürümüyor mutsuzuz birbirimizi yıpratıyoruz hernekadar bunları konuşmayı sevmesemde bence bir süre ayrı kalmalıyız lafından ne çıkarırsınız ?

bir süre ayrı kalalım, sonsuza dek yani. he arada özlersem kimseyi bulamazsam hoplar zıplar geri dönmeye çalışırım. Pislikler.

Aslında ayrılalım demek istiyor ama olur da arada başka birini bulamazsam sen yan cebimde kal demek istiyor. Ya hep ya hiç demelisin, bakalım o zaman ne diyecek

Nişanlım geçen yıl bana da bir süre ayrı kalalım demişti :( sonra öldüm hergün arayacak mı acaba diye ama benden kaynaklıydı. Sonra 1 hafta içinde aradı konuşalım Dedi. Bende korktum tabi ayrılmak istiyor diye. Görüştük. Önce ayrılalım gibilerinden bişeyler Dedi. Olmuyor yıpratıyoruz Dedi. Ki haklıydı ben saçma sapan herşeyden tartışma çıkarıyordum. Sonra ben ağladım. O da ağladı. Ve ayrılmadık sarıldık... O gun bugündür birbirimizin elini bırakmadık. Sorunumuz olduğu anda konuştuk. Ayrılık lafı çok şükür geçmedi. Demem o ki biraz ayrı kalalım lafı çok kritik. Ya yeniden sıfırdan başlangıç, ya da ilişki sonucu demek :( Hakkı'nda hayırlısı olaun :(

Ayrılmak istemiş ama 3 yıllık bir ilişki olduğundan tam olarak söyleyememiş böylesi daha kolay gelmiş.

Yahu böle bir erkekle uzatma ya . Ayrılma fikrini gündeme getir de ki bence çok doğru bir karar vermişsin gerçekten olmuyor de. Oh de üzerimden büyük bir yük kalktı de . Sen sevgilini fazlası ile şımartığın için adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor hepsi bu. Bunları dersen eşekten düşmüş karpuza dönecek er kişisi :) Ama sende şunu görüyorum cesaretin yok . Kaybetmekten korkuyorsun ve bu korkuyla devam edersen elinde sonunda kaybedersin. Yalnız olayı ağlama sızlama boyutuna, getirmeden gayet olgun bir şekilde karşılarsan ; her iki durum da kazan-kazan olucaksın. Birincisi kendine olan saygın her zaman yerinde olucak , ikincisi böyle bir adama daha fazla zaman harcamamış olucaksın. Hayatın merkezinde ''SEN'' ol. Kendine değer vermeyen , saygı duymayan adamın verdiklerine razı olan birine kim aşık olur kim sever ?

Back
X