Bir sürü derdim var :(

peacelove

Huzur :)
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
66
0
86
İzmir
kendimi ifade etmeyi hiç bi zaman beceremedim, ama artık içim içime sığmıyor birilerine derdimi anlatmak tavsiye almak istiyorum kızlar.
özgüvenim yok, çok sık kendimi suçluyorum, herşeyi kafama takıyorum, aniden sinirleniyorum, sinirlendiğimde gözüm hiç bişeyi görmüyor.... daha böyle bi sürü şey. depresyonda mıyım bilmiyorum artık bu olay herşeyimi yaşantımı arkadaşlıklarımı ilişkimi bile etkilemeye başladı.

yolunda güzel giden ilişkim benim ve bu saçma davranışlarım yüzünden çok sarsıldı :(

hayatımda olan en ufak bi olayı büyütülmeyecek kadar büyütebiliyorum birkaç yıl öncesine kadar böyle bi durumum yoktu. şu an 18 yaşındayım ve sınav heyecanı stresi derken iyice psikolojimin bozulduğunu hissediyorum artık hiç kendime engel olamıyorum nerde nası tepki vereceğimi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum kızlar :(:2:

çok sık ağlama nöbetlerine girer oldum geçen seneye kadar hiç kimsenin önünde ağlayamayan ben bu sene ulu orta her yer hıçkıra hıçkıra ağlar oldum. kendimi kaybediyorum artık :( neden niye oldu bilmiyorum bunun çözümü var mı bilmiyorum sadece yazıp derdimi anlatmak istedim bu derdimin bi dermanı varsa yazın lütfen :43::43:

bence de gitsen iyi olur :26: hemen yarın gitmelisin bence..hayat beklemiycek kadar kısa :49: ve gittikten sonra sonuçlarını bana özelden mesaj atsam sevinrim canım. :27: merak ederim ben

bence de gitsen iyi olur :26: hemen yarın gitmelisin bence..hayat beklemiycek kadar kısa :49: ve gittikten sonra sonuçlarını bana özelden mesaj atsam sevinrim canım. :27: merak ederim ben

şu an kendimi öyle kötü hissediyorm ki.. :43::43: oturup saatlerce ağlayasım var sadece..
psikolog konusunu da yarın ailemle görüşüp en kısa sürede kararlaştırmak istiyorum canım :((

şu an kendimi öyle kötü hissediyorm ki.. :43::43: oturup saatlerce ağlayasım var sadece..
psikolog konusunu da yarın ailemle görüşüp en kısa sürede kararlaştırmak istiyorum canım :((

canım acaba bilinçaltında sen farketmeden üzüldüğün bişey mi var? sevgilimden ayrıldım falan demişsin ya.ona mı üzüldün acaba.ya da başka bişey mi bi düşün buraya yaz bekliyorum

canım benim sen sınav stresi hayat stresi ve yaşının da normal süreci olarak fazla stres yüklenmişsin
endişe etme
senin durumundaki çoğu kişide var bu
psikiyatriste gitmen lazım
depresyondasın diyebilir
ama bence depresyon altı bir durum var sen onu yaşıyorsun
ben de aynı şeyleri yaşadım senin kadarken
doktora gidersen depresyona dönmeden düzelir bu durum
ama tabii grip gibi bir haftada geçmiyor
o yüzden sabırlı ol, hayatında seni sıkan şeyler hayırlısıyla yoluna girince düzeliyor
sen kendi durumundan haberdar ol, hangi duygu durumlarını yaşayacağını bil, hem korkmazsın hem rahatlarsın
Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
cnm hayatında bazı şeyler üst üste gelmiş senınde psikolojın bozulmuş sanırım bir doktor yardımı alman senın acından ıyı olur.mumkunse bıraz ortamını değiştir stresın atarsın

canım acaba bilinçaltında sen farketmeden üzüldüğün bişey mi var? sevgilimden ayrıldım falan demişsin ya.ona mı üzüldün acaba.ya da başka bişey mi bi düşün buraya yaz bekliyorum

yok sevgilimden ayrılmadım canım 15 aylık bi ilişkim var ama çok sarsıldı sürekli kavga edip duruyoruz ya her an patlamaya hazır bi bomba gibiyim önce bağırıp çağırıp sonra ağlıyorum :43::43:

bilinçaltımda sürekli olarak kaybetme korkusu ve güvensizlik var.

yok sevgilimden ayrılmadım canım 15 aylık bi ilişkim var ama çok sarsıldı sürekli kavga edip duruyoruz ya her an patlamaya hazır bi bomba gibiyim önce bağırıp çağırıp sonra ağlıyorum :43::43:

bilinçaltımda sürekli olarak kaybetme korkusu ve güvensizlik var.

hmm.üzüldüm yaa. :50: baya zor günler geçiriyosun belli.ama düzenli olarak tedavilerine gidersen iyi olcağından kuşkum yok. en kısa zamanda hatta yarın hemen psikologdan yardım alın..umarım iyi olursun ya :26: sonuçlarını mesaj atmayı unutma :34:

Profesyonel destek ile kurtulursun emin ol.. En kısa zamanda psikolog bulmalısın.

evet galiba buna çok ihtiyacım var sadece gece gece içimi döküp rahatlamak istedim ailemle bunu görüşeceğim yarın sabah.
belki dayanamaz yarın sabahtan dayanırım bi psikologun kapısına

hmm.üzüldüm yaa. :50: baya zor günler geçiriyosun belli.ama düzenli olarak tedavilerine gidersen iyi olcağından kuşkum yok. en kısa zamanda hatta yarın hemen psikologdan yardım alın..umarım iyi olursun ya :26: sonuçlarını mesaj atmayı unutma :34:

o kadar kötü olay üst üste geldi ki dayanamadım bi yerden sonra :((
ya bilmiyorum aslında çok önceden gitmek isterdim ama yaşadığım yer küçük bi ilçe psikolog var mı , varsa nasıl biri işinde iyi mi hiç bişey bilmiyorum :(
inşallah canım iyi kötü aldığım her sonucu yazarım bi an önce bişeyler yapmak istiyorum artık şu an bile annemi uyandırıp kalk bişeyler yapasım diyesim var

o kadar kötü olay üst üste geldi ki dayanamadım bi yerden sonra :((
ya bilmiyorum aslında çok önceden gitmek isterdim ama yaşadığım yer küçük bi ilçe psikolog var mı , varsa nasıl biri işinde iyi mi hiç bişey bilmiyorum :(
inşallah canım iyi kötü aldığım her sonucu yazarım bi an önce bişeyler yapmak istiyorum artık şu an bile annemi uyandırıp kalk bişeyler yapasım diyesim var

gidersin büyük yerlerdeki hastanelere.çünkü çok gençsin canım hayat bu kadar kötü olmamalı.değil de zaten. :21:
yaşadığn yerde yoksa olan yerlere git.yol çok uzak olsa bile git en iyi doktorlaraçç şimdi internetten araştır mesela iyi doktor vardır elbet oralarda :40:

Niye aglıyorsun ki? Annen mi öldü, baban mı komada? Şöyle bir etrafına bak hayatta o kadar kötü şeyler var ki... Senin agladığın hayat belki bir başkasının hayal ettiği hayattır. :34:

Son düzenleme:
gidersin büyük yerlerdeki hastanelere.çünkü çok gençsin canım hayat bu kadar kötü olmamalı.değil de zaten. :21:
yaşadığn yerde yoksa olan yerlere git.yol çok uzak olsa bile git en iyi doktorlaraçç şimdi internetten araştır mesela iyi doktor vardır elbet oralarda :40:

bilmiyorum canım ya baktım şimdi internetten bulunduğum yerde vardır illa ki ama nası biri iyi mi kötü mü görcez bakalım dua edin herşey hallolsun ya :((
çünkü gittikce daha kötü olmaya başlıyorum..

Niye aglıyorsun ki? Annen mi öldü, baban mı komada? Şöyle bir etrafına bak hayatta o kadar kötü şeyler var ki... Senin agladığın hayat belki bir başkasının hayal ettiği hayattır. :34:

ağlamalarımın ve sinirlenmelerimin belli bi sebebi yok işte..
durduk yere bir anda hani bi insanın kalbi sıkışır yada nefes alamaz ya bi anda oluyo bende de. bi nedeni olsa sorunları çözmeye çalışacağım ama durduk yere hiçbirşey yokken ağlamaya başlıyorum..

bilmiyorum canım ya baktım şimdi internetten bulunduğum yerde vardır illa ki ama nası biri iyi mi kötü mü görcez bakalım dua edin herşey hallolsun ya :((
çünkü gittikce daha kötü olmaya başlıyorum..

kendini kötüye gidiyorum diye şartlandırma tatlım. iyiyim diye düşün hep. hep olaylara olumlu bak.
baksana şöyle kuşlara doğaya falan ne kadar güzeller.orda senin de uçtuğunu düşün.aç şimdi pencereni derin bi nefes al doktora gittikten sonra iyi günlerini hayal et .hep güzel şeyler düşün.olmıycağını bilsen bile düşün.sadece düşün ne kaybın olur. :119:
biraz film gibi konuştum ama yap bunları :1:
inşallah iyi olursun canım benim :3:

kendini kötüye gidiyorum diye şartlandırma tatlım. iyiyim diye düşün hep. hep olaylara olumlu bak.
baksana şöyle kuşlara doğaya falan ne kadar güzeller.orda senin de uçtuğunu düşün.aç şimdi pencereni derin bi nefes al doktora gittikten sonra iyi günlerini hayal et .hep güzel şeyler düşün.olmıycağını bilsen bile düşün.sadece düşün ne kaybın olur. :119:
biraz film gibi konuştum ama yap bunları :1:
inşallah iyi olursun canım benim :3:

inşallah canım yaa :)
belki çok uzun sürmez kısa sürede toplarım kendimi geldiğimde forumda kutlama yaparız:)

inşallah canım yaa :)
belki çok uzun sürmez kısa sürede toplarım kendimi geldiğimde forumda kutlama yaparız:)

he yaa börek çörek açarık :1: evet böyle iyi şeyler düşün bu kadar.sevgilinle küs değilsen seni seviyorum diye mesaj attınmı tamamdır..sabah mutlu uyansın. :38:

Back
X