Bir takım 'saç'malıklar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebekli biri yok.. Ve evdeki 3 yaşındaki yeğenimin saçına benziyor. Onun saçın da da kesilme izi yok.
Bebek olmasına gerek yok ki, çocuk varsa onun bebeklik saçıdır anlamında söyledim. Yani açık açık önce ev halkına sonra misafirlere soracaksınız kibarca. Yoksa biz ne desek boş.

Kızlar evinize akrabalarınız gelip gittikten sonra banyoda kağıda sarılı bi tutam kesik sac bulsanız ne düşünürdünüz? Bu durumda ne yapılır? (Saçın kime ait olduğu belli değil ama evdekilerden birine ait olma ihtimalide var ama evden kimsenin haberi yok)
At gitsin çöpe. Ama o kişileri de göz hapsine al

annesi o zaman baksın koyduğu yere muhtemelen onun saçıdır

bir de madem sizin eviniz değil neden kendinizinmiş gibi anlatıyorsunuz

abimlere gittik yengem banyoda böyle saç buldu vs diye anlatsanız

ya da kim buldu ise

yani benim evimde bu tarz saç bulunsa aklıma ilk bu gelir oğlumun bebeklik saçı mı diye

yengeniz hiç yorum yapmadı mı ya da madem çocuk orada saçının arasına vs insan bir bakar birisi bizden habersiz kesmiş mi vs diye

Kendimmiş gibi anlatmadım ki.. Empati yapmaya çalışıyorum sizinde fikrinizi almaya çalışıyorum ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle, ben gitmedim abime. Yengem aradı napicam böyle böyle oldu diye. Saçına da bakmış ayrıca kesik izi belli değil.

Evdeki yeğenim derken bu olay zaten abimin evde yaşandı. Yengem buldu akrabaların arkasından. Biri yeğenimin saçını kesmiş ama kim ve neden bilemiyoruz.
Tövbe estağfurullah. 3 yaşında ki çocuğa kadar dustumu bu olaylar ya.
Büyü filan desek.
3 yaşında ki cocuga niye büyü yapılsın ki. Tez zamanda cisini soylesin. Yemeğini düzgün yesin çok yaramazlık yapmasın 😁
Sabi o daha büyü muyu tutmaz bence.

Tövbe estağfurullah. 3 yaşında ki çocuğa kadar dustumu bu olaylar ya.
Büyü filan desek.
3 yaşında ki cocuga niye büyü yapılsın ki. Tez zamanda cisini soylesin. Yemeğini düzgün yesin çok yaramazlık yapmasın 😁
Sabi o daha büyü muyu tutmaz bence.
Gelenlerden birinin cocugu olmuyor alakası var mı diye düşündük ama bilemiyoruz ki hiç başımıza gelmemişti böyle birşey anlayan biride yok çevremizde.

Evdeki yeğenim derken bu olay zaten abimin evde yaşandı. Yengem buldu akrabaların arkasından. Biri yeğenimin saçını kesmiş ama kim ve neden bilemiyoruz.
Çocuklar varsa onlar yapmıştır. Küçük çocuklar makas bulunca ilk saçlarını keserler

Kimseye bi şey sormayın, "Ha evet ben getirdim koydum, işte büyülü ecünnülü şeylere merak saldık da biz, sizde deneyelim dedik, hı hı ishal ol, toton tutmasın büyüsü cnm o, yok vallahi kocandan ayırma şeysi değil, cırcırdan telef ol diye yaptırdık evet" demezler yani. Muhtemelen böyle saçma bi şeydir, kim ne yapsın kağıt içinde saçı?

Gidin atın, pis bi şey işte, saçma sapan bi şeyler yaptırıp ora bura pislik sokuşturan birileri var demek, bi daha aynı akrabalarla karşılaşırsanız birinizin evinde "Bi salak da bizim eve saç baş bi şey sokmaya çalışmış büyü yapıyorum diye, gittik okuttuk bulduk bi hoca bozdu. Bozarken ters düğüm yaptı bizden bozulan büyü kim yaptırdıysa ona dönmüş artık" filan diye uydurup uydurup korkutun ortaya sallayın.
Salaklar yav.
Bence bu konuda bu yorumun bi üstü yok. :KK70: dağılalım :KK70::KK70::KK70:

Kızlar evinize akrabalarınız gelip gittikten sonra banyoda kağıda sarılı bi tutam kesik sac bulsanız ne düşünürdünüz? Bu durumda ne yapılır? (Saçın kime ait olduğu belli değil ama evdekilerden birine ait olma ihtimalide var ama evden kimsenin haberi yok)
Ben bu konulardan hiç anlamam ama büyü yapılmış olma ihtimalini düşünürüm.
Yoksa saç baş ne alaka yani?
Tövbe estağfirullah.
Açın Yasin-i şerifi sürekli okunsun sesli sesli.

Çocuklar varsa onlar yapmıştır. Küçük çocuklar makas bulunca ilk saçlarını keserler

Evet banyoda varmış makas bizde öyle düşündük en başta ama o kadar masum olmayabilir.. herşey geliyor insanin aklına

çok iğrenç olucak ama bu kulaklar büyü yaptırmak isteyen kadının adet kanını büyü yapılan kisinin yemeğine karıştırıldığını duydu.. :( :skandal:
bence o akrabalara direkt ya da imalı sorsun abiniz veya eşi. şakaya gelmez?

Evet banyoda varmış makas bizde öyle düşündük en başta ama o kadar masum olmayabilir.. herşey geliyor insanin aklına
Bulduğunuz yer önemli. Eğer herkesin görebileceği ortalık bir yerse bence altında bişey aramayın çocuklar falandır. Ama gizli saklı bi yerlere sokuşturulmuş bi şekilde bulduysanız bence büyülü müyülü bişeydir

çok iğrenç olucak ama bu kulaklar büyü yaptırmak isteyen kadının adet kanını büyü yapılan kisinin yemeğine karıştırıldığını duydu.. :KK43: :skandal:
bence o akrabalara direkt ya da imalı sorsun abiniz veya eşi. şakaya gelmez?
:kusmuk: daha neler duyacağız :eek:

Birisi yeğeninize DNA testi yaptırmak istemiş ama saçı banyoya düşürmüş olabilir :rolleyes:
Yani evin içinden birininin mi akrabadan birinin mı daha onu netleştirmemişsiniz biz nerden bilelim nedir ne değildir
İletişim kuramıyor musunuz insanlarla evde yaşayan kişi sayısı bellidir kâğıtta sarılı sac da günlük hayatta çok karşılaşılan bi şey değil akrabaya nasıl soralım suçlayıcı olmaz mı diye naiflik gösterilecek bi mevzu değil bu tek tek sorun sizin mi diye fotosunu atin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X