- Konu Sahibi ozlemcaglar
-
Aynı ben:26:Benim de hiç arkadaşım yok,bir zamanlar vardı ama mesfeler araya girince görüşmez olduk,konuşmaz olduk:26:
Arada kuzenlerime gidiyorum,biraz kalabalık olunca rahatsız olur oldum seslerden,kalabalıktan,insanlardan sıkılır oldumÇok alıştım yanlızlığa çokk
Arkadaş edinebilme imkanın yok mu örneğin çalışıyosan çalıştığın yerden yada okuyosan okuduğun yerden?yada komşu felan?
Çalışıyor musunuz?
Ben de çalışmıyorum,açıktan okuduğum için 7/24 evdeyim ve yanlızım hep:26:
bendee öyleyimm mleseff ki..... pret le kader arkadaşızzz bizzz
seninlede öyle kuzumm kader utansnnn
ben ailemden ve arkadaslarımdan 3 saat uzaktayım.
7/24 evdeyım. pıtırcık ve ev işleriyle ugrasıorum. sıkıntı basıyor insana haliyle. anlıyorum seni..
komsu ilişkilerimde cok zaıftır. elenmeden öncede apartmandakı kımseyı tanımazdım, annem kızkardesım babam herkesı tanır, ben ı ıh... apartmana hırsı gırse tanımadıgım ıcın selam verırım yani o derece
burda da aynen öyleyım. komsular 1-2 geldıler, zaten yasları epey büyük. ısınamadım da...
KK da dedikodu yapıos hep kızlarla
yanlız değilsin :))
evt yalnızz değilsinn artıkk
mrb canım benim de arkadaşım yok ve ailemdende çok uzaktayım eşimin işi dolayısıyla 6 senedir burda yaşıyorum ve 7 24 evdeyim ..2çocuğum var onların okul telaşı önceleri oyalıyordu ama şimdi kendi işlerini hallettikleri için o da oyalamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?