Bir tane olumsuz yorum görmediğim doktor yok....

Merak etme hukuki konuları senden iyi biliyorum. O başlattı dersin hakime :) benim söylediklerim hakaret içermiyor ama seninkiler direk kişisel hakaret. Kaydettim mesajlarını artık düzenleyip değiştirsen de faydası yok.
Sen hakaretin ne demek olduğunu bilmiyorsun demekki.merak etme ben hukuki konulardan da haberdarım

Yav demek hakaret miymiş? Cehalet kötü şey.. Ne oldu az önce çemkiriyordun korkmuşsun hemen savcılık diyince. Nasıl da düzeldi üslübun. Ama faydası yok açacağım davayı zaten benim için çok kolay sürekli mahkemedeyim avukat olduğum için. Üşenmiyorum yani. Senin gibiler internette öyle herkese hakaret edilmeyeceğini öğrenmeli. Ben sana durup dururken saldırmadım, sadece yazdığın şeye cevap verdim. Aptal yada gerizekalı demedim. Deseydim kurtarmıştın durumu. Ama şuan senin aleyhine her şey.

Yav demek hakaret miymiş? Cehalet kötü şey.. Noldu az önce çemkiriyordun korkmuşsun hemen savcılık diyince. Nasıl da düzeldi üslübun. Ama faydası yok açacağım davayı zaten benim için çok kolay sürekli mahkemedeyim avukat olduğum için. Üşenmiyorum yani. Senin gibiler internette öyle herkese hakaret edilmeyeceğini öğrenmeli. Ben sana durup dururken saldırmadım, sadece yazdığın şeye cevap verdim. Aptal yada gerizekalı demedim. Deseydim kurtarmıştın durumu. Ama şuan senin aleyhine her şey.
Cahil ,görgüsüz diyen kimdi ?Ben öğretmenim benimle böyle konuşamazsın daha 27 yaşındaki bir hanıma teyze diyecek kadar komiksin.aç davayı doktora kasıntı diyende sensin doktorda sana açsın davayı mesajta doktordan nefret ettim diyorsun karaliyorsun ücreti yüksek diye.simdi de korktu diyorsun bana aç davayı bende karşı dava açayım.

Cahil ,görgüsüz diyen kimdi ?Ben öğretmenim benimle böyle konuşamazsın daha 27 yaşındaki bir hanıma teyze diyecek kadar komiksin.aç davayı doktora kasıntı diyende sensin doktorda sana açsın davayı mesajta doktordan nefret ettim diyorsun karaliyorsun ücreti yüksek diye.simdi de korktu diyorsun bana aç davayı bende karşı dava açayım.
Yahu bari bilmediğin konularda fikrin varmış gibi konuşma da kendini şöyle rezil etme. Hakaret davasının konusunun ne olabileceğini biliyor musun? Sana şimdi burda hukuk anlatmayacağım. Yeter artık cevap yazmıyorum sana mahkemede görüşürüz derdim ama neyseki farklı şehirlerdeyiz de rastlaşmayacağız :)

Pardon burda sanki benimle yaptığınız konuşmadan esinlenmişsin :) sırf ücreti yüksek diye yalan yanlış şeyler yazan kişi diye bahsettiğin bensem (ki sana özelden yazmıştım o da soru sorduğun içindi) şunu söyleyeyim. Yazdığım mesajda doktorun ücretinin yüksek olmasıyla ilgili bi şikayette bulunmamıştım ama düz mantıkla böyle bi çıkarımda bulunduysan bu senin cahilliğinden ve okuduğunu anlayamamandan dolayı. Ha bi de içinin fesat olması da var. Ne yazıkki senin gibiler burda bana fatura kesmediler diye ağlar ama "fiyatı yüksek diye doktorumu kıskaniyürlar" diye böbürlenmeyi severler. Görgüsüz.
Ben binlerce yorum okudum çok fazla kişiyle konuştum bir yorumdan hemen nasıl kendinle ilgili çıkarım da bulunursun.beni takip etme yazdıklarımı okuma.mahkeme versen niye kendi üzerine alındın da bulaştın demeyecek miyim ?ben 2 senedir bu forumda ve sosyal medyada yüzlerce kişiyle konuştum yazık ki senin gibiler herşeyi üzerine alınıyor.

Yahu bari bilmediğin konularda fikrin varmış gibi konuşma da kendini şöyle rezil etme. Hakaret davasının konusunun ne olabileceğini biliyor musun? Sana şimdi burda hukuk anlatmayacağım. Yeter artık cevap yazmıyorum sana mahkemede görüşürüz derdim ama neyseki farklı şehirlerdeyiz de rastlaşmayacağız :)
Utanmadan birde gülücük yapmış şaka misin?

Kusura bakmazsınız avukat olarak vaktinizin çoğunu bu platformda mı geçiriyorsunuz ? Sadece merak ettim. Ayrıca karşınızdaki insanı avukatım diye tehdit etmek yerine özel mesaj atarak görüşebilirsiniz. Biz sizin tartışmalarınızı okumak için buraya üye olmuyoruz ki. Kişisel problemleriniz için özel mesaj var.

Ben binlerce yorum okudum çok fazla kişiyle konuştum bir yorumdan hemen nasıl kendinle ilgili çıkarım da bulunursun.beni takip etme yazdıklarımı okuma.mahkeme versen niye kendi üzerine alındın da bulaştın demeyecek miyim ?ben 2 senedir bu forumda ve sosyal medyada yüzlerce kişiyle konuştum yazık ki senin gibiler herşeyi üzerine alınıyor.
Canım teyzecim, mahkeme onlarla ilgilenmiyor. Mahkeme senin kişisel aptal, salak, pislik gibi ifadelerinle ilgileniyor. Hakaret buna denir. Kasıntı bir hakaret değildir, heleki kamuya açık olmayan alanda söylendiyse (yani özel mesajda). Ayrıca birine daha böyle hakaret etmişsin öğrendiğime göre. O kızcağıza da ulaştım o da dava açacak. Ayrı kişilere yaptığın için bu suçlar arasında içtima olmuyor. Yani 2 ay desek 4 ay eder. Güzel ceza.

Ne ilgisi var çok ayıp ediyorsunuz ben başka doktorların hastalarından yorumlarından bahsettim sizle olan konuşma aklıma bile gelmedi ayrıca ben hangi doktora ameliyat olduğumu yazmıyorum.siz kendinizi belli ediyorsunuz ayrıca beni neden bu kadar takip ediyorsunuz her yazdığıma neden bakıyorsunuz.komiksiniz ben 40 bin ödedim ameliyat oldum size ne?doktora helâli hoş olsun: )gerekirse bir daha öderim yazık ya boş boş konuşmayın.gorgusuz olan sizsiniz bahsettiniz doktorun ücreti yüksek bunu bile bile gidiyorsunuz sonrada fesatliktan karalamaya çalışıyorsunuz ben doktorların yerinde olsam sizin gibilere randevu bile vermem.doktorlar tabiki emeğinin karşılığını alacak sırf ücreti yüksek diye rezillik yapmayın kimse sizi zorla muayeneye çağırmıyor kendiniz gidiyorsunuz.akilsizsin ve dengesiz.o kadar akıldan yoksun ki herşeyi kendi üzerine alıyorsun.hadsiz ve görgüsüz olan sizsiniz.karalamaya çalışıyordun evet bunu fark ettim ve ciddiye almadim .yok kasintiymista bilmem ne. tabi ya ücreti yüksek o yuzden çirkeflik yaptığınızi söylemiyorsunuz da saçma salak şeyleri bahane ediyorsunuz.akil yoksunu gerizekalı seni.
'Fesat ,okuduğunu anlayamamak ,görgüsüz, cahil 'hepsi hakarettir.dava acarım diye gelmişsin burada beni tehdit ediyorsun.bende sana hakaret davası acarım beni tahrik ettin bu da suçtur durup dururken saldırdın üstelik.elinden geleni ardına koyma.ben öğretmenim bana cahil diyemezsin eğitim fakültesi mezunuyum.

Kusura bakmazsınız avukat olarak vaktinizin çoğunu bu platformda mı geçiriyorsunuz ? Sadece merak ettim. Ayrıca karşınızdaki insanı avukatım diye tehdit etmek yerine özel mesaj atarak görüşebilirsiniz. Biz sizin tartışmalarınızı okumak için buraya üye olmuyoruz ki. Kişisel problemleriniz için özel mesaj var.
Zamanımın çoğunu bu platformda geçirmiyorum sadece burun estetiği bölümünü takip ediyorum. Bu konuda size hesap verecek değilim. Ayrıca avukatım diye tehdit etmek çok garip bir ifade. Davayla tehdit olmaz zaten. Nereye mesaj yazacağım da sizi ilgilendirmez istemediğiniz şeyi okumayabilirsiniz farkındasınız değil mi?

Avukatım diye tehdit ediyorsun benim bu yüzden şikayet hakkım var daha 23 yaşındaymış ne ara avukat oldun mezun oldun mu hergun mahkemede olduğunu nereden bilelim.

'Fesat ,okuduğunu anlayamamak ,görgüsüz, cahil 'hepsi hakarettir.dava acarım diye gelmişsin burada beni tehdit ediyorsun.bende sana hakaret davası acarım beni tahrik ettin bu da suçtur durup dururken saldırdın üstelik.elinden geleni ardına koyma.ben öğretmenim bana cahil diyemezsin eğitim fakültesi mezunuyum.
Herneyse derdini savcıya anlatırsın.

Zamanımın çoğunu bu platformda geçirmiyorum sadece burun estetiği bölümünü takip ediyorum. Bu konuda size hesap verecek değilim. Ayrıca avukatım diye tehdit etmek çok garip bir ifade. Davayla tehdit olmaz zaten. Nereye mesaj yazacağım da sizi ilgilendirmez istemediğiniz şeyi okumayabilirsiniz farkındasınız değil mi?

Ben hesap vereceksiniz demedim zaten farkındaysanız. Sadece görüşümü söyledim. İfade özgürlüğü ! Ayrıca ben bu konuyu takip etmek istiyorum ama şuan siz konudan bağımsız olarak yorum atıyorsunuz. Bunu belirttim. Haklı olarak :)

Beni rahatsız ediyorsun yazdığım yorumu kendi üzerine alınıp anlamsız şeyler yazıyorsun.ben 2 yıldır çok fazla kişiyle konuştum ve gözlemimi isim yazmadan anlattım.sen niye üzerine alınıp beni rahatsız ediyorsun.

Herneyse derdini savcıya anlatırsın.
Tehdit vari konuştuğunuda savcıya anlatacağım merak etmeyin.bana ettiğin hakaretleri de durup dururken beni rahatsız ettiğini anlatacağım.ben eğitimli genç bir hanımım ve çok iyi konuşup derdimi anlatırım.savci hakim asker polis doktor öğretmen her meslek grubu ile çok iyi iletişim kurabilirim.sen burada ben avukatım diyorsun bende öğretmenim bana saygısızlık yaptın bende cevap verdim tahrik ettin.yorumumu neden üzerine alındığını açıklamasını yaparsin artık.

Ben hesap vereceksiniz demedim zaten farkındaysanız. Sadece görüşümü söyledim. İfade özgürlüğü ! Ayrıca ben bu konuyu takip etmek istiyorum ama şuan siz konudan bağımsız olarak yorum atıyorsunuz. Bunu belirttim. Haklı olarak :)
Peki daha fazla bir şey yazmaya gerek yok zaten

Kusura bakmayın konu farklı bir yere gitti.uzgunum böyle birseyin muhattabı oldum.keske ilk yazdığım yorumu yazmasaydım ben nereden bilebilirdim ki üzerine alınıp bana saldıracağını.

Back
X