Bir tane yumurtam bile büyümezken şimdi..?

enya nabtın canım?yap artık test kız ben bıle merak ıcındeyım :) heycanlıyım sen nasıl duruyonnnnn
Yaptım canım negatif gözüküyor..
Kanda netleşir sanırım, reglime 6 gün var.. Beklemem gerek yani..

potipoto İnşallah canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize...

Arkadaşlar hamileyim...............

Arkadaşlar hamileyim...............

canım benım okadar sewındım kı senın adına sankı kendım hamıle kalmıs gıbı oldum cok duygulandım saana ettıgım duamıda kabul etti RABBİM...çok sukur..bı akrabamız wardı 9 ay denemesıne rafmen olmuyormus annesı demıstı.sana da onada her gece ismen dua ettım ılk o kaldı sora sen hamılesın suan..çok sukur Rabbime...nasıl ogrendın kan mı werdın ???ay cok heycanlı yaaaaa

Kan verdim arkadaşım
pozitif çıktı.. Allah razı olsun, duaların kabul oldu.. bende sana edicem tatlım Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin..
Sana ve tüm isteyenlere...

Kan verdim arkadaşım
pozitif çıktı.. Allah razı olsun, duaların kabul oldu.. bende sana edicem tatlım Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin..
Sana ve tüm isteyenlere...

amıin canım benım sonsuz kere amin...adımı unutmadın dımı ozele yaz bakım bi:) :)

Çok sevindim senin adına cnm :) desene cifte bayram oldu senin için bizlerede dua et gzlim Rabbim herkese bu Mutluluğu yaşatır ınsallah

Çok sevindim senin adına cnm :) desene cifte bayram oldu senin için bizlerede dua et gzlim Rabbim herkese bu Mutluluğu yaşatır ınsallah

Aynen kar tanesi, çifte bayram oldu..
Bundan sonraki bayramlar bebeğimle olucak inşallah. .

TaeYang
Evet canım sen benden umutluydun, dilerim en yakın zamanda sen de "anne" olursun,
yaşarsın bu güzelliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…