Değişiyordu arkadaşım 35 gün 38 günde..
Enyalios canım inş bu ay sen hamiş kaırsn en azndan ya :)
haber etmeyi unutma heeİnşallah arkadaşım yarın çatlatma iğnesinin 14. günü,
en azından idrar testi yapayım diyorum, bakalım..
İnşallah arkadaşım yarın çatlatma iğnesinin 14. günü,
en azından idrar testi yapayım diyorum, bakalım..
Yaptım canım negatif gözüküyor..enya nabtın canım?yap artık test kız ben bıle merak ıcındeyım :) heycanlıyım sen nasıl duruyonnnnn
Yaptım canım negatif gözüküyor..
Kanda netleşir sanırım, reglime 6 gün var.. Beklemem gerek yani..
Arkadaşlar hamileyim...............
canım benım okadar sewındım kı senın adına sankı kendım hamıle kalmıs gıbı oldum cok duygulandımsaana ettıgım duamıda kabul etti RABBİM...çok sukur..bı akrabamız wardı 9 ay denemesıne rafmen olmuyormus annesı demıstı.sana da onada her gece ismen dua ettım ılk o kaldı sora sen hamılesın suan..çok sukur Rabbime...nasıl ogrendın kan mı werdın ???ay cok heycanlı yaaaaa
Kan verdim arkadaşım
pozitif çıktı.. Allah razı olsun, duaların kabul oldu.. bende sana edicem tatlım Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin..
Sana ve tüm isteyenlere...
Ben Sana dedim hamile olacaksın bu ay diye, kan testi yaptır kesin sonuç dedim :)Arkadaşlar hamileyim...............
Çok sevindim senin adına cnm :) desene cifte bayram oldu senin içinbizlerede dua et gzlim Rabbim herkese bu Mutluluğu yaşatır ınsallah
amıin canım benım sonsuz kere amin...adımı unutmadın dımı ozele yaz bakım bi:) :)
Şuanki gebelik belirtilerin nedir cnm ?Aynen kar tanesi, çifte bayram oldu..
Bundan sonraki bayramlar bebeğimle olucak inşallah. .
Bel ağrısı canım şiddetli..Şuanki gebelik belirtilerin nedir cnm ?
Âmin canım inşallah , hayırlısı olsun diyeyim :)TaeYang
Evet canım sen benden umutluydun, dilerim en yakın zamanda sen de "anne" olursun,
yaşarsın bu güzelliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?