Bir tane yumurtam bile büyümezken şimdi..?

kendi kndime regl olmak istiom bnde artik yaaa (( CIVANpercemi iciom canim.hani daha yok.2ayi gecti adet olmadim

kendi kndime regl olmak istiom bnde artik yaaa (( CIVANpercemi iciom canim.hani daha yok.2ayi gecti adet olmadim
Aman dikkat et o otları içerken eğer gebe kalısan söker atar içinden... Ben büyünden sadece incir kürü yaptım ama faydası olacağını sanmıyorum, bnm drumda flim istemeden aşılama yaptı, inşallah hamile kalabiliriz en kısa zmnda cnm bnm...

cogu kisi istemesi lazimdi doktor degistir diyor.

cogu kisi istemesi lazimdi doktor degistir diyor.
canım rahim filmi önemli çektirmelisin ama geç bile kalmışsın neden rahim filmi çektirmeden aşılama yaptırıyorsunuz ki neden boşa masraf yapıyorsunuz belki tüpleriniz tıkalı belki yapışık belki rahim filminden sonra kendiliğinizden hamile kalacaksınız ki ben 2 ay sonra yumurtam oluşunca kendiliğimden kaldım..rahim filmi çektirmesem iki tüpüm tıkalı boşa hap iğne kullanıcaktım sürekli. aşılamadan önce mutalaka rahim filmi çektir bi1 ay daha kendin dene olmuyorsa son çare aşılama tüp olsun bu benim şahsi fikrim..

Rahim filminin çok Ağrılı olduğunu hatta bazı bayanlara anestezi uygulandığını duymuştum biraz bahsedermisin yaşadıklarından?

Rahim filminin çok Ağrılı olduğunu hatta bazı bayanlara anestezi uygulandığını duymuştum biraz bahsedermisin yaşadıklarından?
canım ben hiç bahsetmeyim korkarsın benim dr un makinesi eski sistem makineydi ve anestezili olduğu halde çok acılar çektim kanama falan uf boşver yeni sistem cihazlarla anestesisiz 5 dklık iş..iyice araştırıp o şekilde yaptırın acı çekmezsiniz özelller ücretli devlet ücretsiz devlet anestezi yapmıyor zaten dediğim gibi yeni sistem cihazlarla 5 dklık acısız bir işlem

Bilgilerin için teşekkür ederim bnmde hep Aklımda Dr gidince isteyecem özellikle çekilmeyi... Sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin Yaradan, bizim içinde dua et olur mu ?

Bilgilerin için teşekkür ederim bnmde hep Aklımda Dr gidince isteyecem özellikle çekilmeyi... Sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin Yaradan, bizim içinde dua et olur mu ?
ne demek rica ederim..amin inşallah rabbim bekleyen isteyen herkese en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin

haklisin canim.rahim filmi neden cekmedi blmiorum.byramdan sonra hesap sormaya gidicem

negun regl zamanin canim.belirtiler nasil

23. de olmam gerekiyor, ama daha günüme var canım
belirtileri ne sen sor ne ben söyleyeyim..
yer yer uyku, bel ağrısı, göğüsler hassasiyet..
Ama diyorum ben çok istiyorum diye mi
oluyo bütün bunlar...?

23. de olmam gerekiyor, ama daha günüme var canım
belirtileri ne sen sor ne ben söyleyeyim..
yer yer uyku, bel ağrısı, göğüsler hassasiyet..
Ama diyorum ben çok istiyorum diye mi
oluyo bütün bunlar...?

inş gercek belırtılerdır canım benım.inan cok sevınırım..senın adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…