• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Tanışmayı-İlişkiyi Evliliğe Götürmek İçin???

doğru zaman ve doğru kişiyle olcak bişey bu
yani her tanıştığıyla sırf tanıştığı için evlenmez insanlar
birbirlerine uyduklarına inanıyolar seviyolarsa olur

bence ilk görüşteki etkileşim heyeca frekans cok önemli oluyor..ben nişanlımla tanıştığımda o beni henüz tanımadığı halde tam ona göre olduğumu,kesinlikle evleneceği insan olduğumu düşünmüş...görüşmeye başlayınca benim ona göre olmayan huylarımı görsede kabullendi ve evlilik düşüncesi hiç değişmedi..bende çok bi çaba harcamadım acıkçası.. ilişkide en mızmız en problemli tip bendim..o daha uysal daha alttan alırdı..
ve bu günlere geldikk temmuzda evleniyoruz..
bence biraz etkileşim biraz aşk biraz sevgi biraz anlaşma olayı...yanii dur ben bu ilişkiyi evliliğe götüreyim diye bir sey yok..en azından benim ilişkimde böyle olmadı

bence en dogrusu zamana bırakıp gitmek iyi anlasıyorsan önunde bir engel yoksa zaten arkası gelir bi bakmıssın evlenmişsin tıpkı biz gibi :D (5 günüm var gerci ama olsun yarı evli sayılırım:)

Eğer o kişinin doğru insan olduğundan eminsen ve karşındaki kişi evlilikten çekiniyorsa yapman gereken bol bol kaçmak. Valla ben öyle yaptım ilişkimiz boyunca hiç aramadım hep o aradı. Hep ayrılmayı teklif ettim, yani bilinçli yapmadım ama sanırım bende korkuyordum doğru kişimi değilmi. Ki eşim hiç evlilik düşünecek biri değildi aslında rahat, özgür yaşamı seven, müzisyenlik yapan, çevresinde bir sürü kız olan biriydi, yanımdan ne kızlarla geçti :27: Şimdi 6 senelik evliyim :nazar:

konu evlilikle ne yapsan boş.çabalarsın uğraşırsın herşeyi yaparsın olmıcagı warsa olmaz..olucaksa zaten kendılıgınden olur sen hiç bşy yapmasanda bır bakmışssnkı ewlenıorsnz .. kısmet işi bunlar..

Eğer o kişinin doğru insan olduğundan eminsen ve karşındaki kişi evlilikten çekiniyorsa yapman gereken bol bol kaçmak. Valla ben öyle yaptım ilişkimiz boyunca hiç aramadım hep o aradı. Hep ayrılmayı teklif ettim, yani bilinçli yapmadım ama sanırım bende korkuyordum doğru kişimi değilmi. Ki eşim hiç evlilik düşünecek biri değildi aslında rahat, özgür yaşamı seven, müzisyenlik yapan, çevresinde bir sürü kız olan biriydi, yanımdan ne kızlarla geçti :27: Şimdi 6 senelik evliyim :nazar:

Tam dogru zamanda gordum galiba bu yaziyii :))))
catgirl thank you very very much :)

zamanla oluyor bunlar evleneceğiz dediğin kişiyle değilde bi bakıyosun başkasıyla evleniyorsun hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor :50:

ilk tanışmada bi elektriklenme olması gerekiyor sanırım... sizi ilk tanıdığında onu etkilemeniz gerekiyor bence sonradan o düşünsün... yani şuan benm öyle yeni tanışmamıza ragmen evlenecegm tipte çok dürüst bi kızsın diyor fakat sonunu bilemeyz tabi...

ilk tanışmada bi elektriklenme olması gerekiyor sanırım... sizi ilk tanıdığında onu etkilemeniz gerekiyor bence sonradan o düşünsün... yani şuan benm öyle yeni tanışmamıza ragmen evlenecegm tipte çok dürüst bi kızsın diyor fakat sonunu bilemeyz tabi...

:46::46::46::46:

Yaşadığımız ilişkiler veya yapılan evliliklere ben tamamen kumar gözüyle bakıyorum ya kazanıyorsun yada kaybediyorsun tamamen şans kaderin kimi karşına çıkaracağı hiç belli olmuyor yani ne yapılması ne yapılmaması gerekir gibi şeylerle kafanızı meşgul etmeyin

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Back
X