Bir taşınma meselesi

AlerjikRinit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
1.191
1.006
83
40
Selam Canlar;

Kısmetse bir aya taşınıcam.

Cumartesi temizlik için gidicem ev boş ve hiç kimse oturmadı.

Temizliğe nerden başlamalıyım, taktik verirseniz minnettar olurum.

Hayırlı olsun inşallah uğur getirsin yeni ev bence mutfaktan başlayınca gerisi geliyor

Mutfak, camlar, balkonlar, ayakkabılık, varsa gömme dolaplar, yerler, banyo tuvalet, daire kapısı ve kapanış.

Selam Canlar;

İnşaat sonrası ise taktikten çok kol gücüne ihtiyaç var.. Kaliteli deterjanlar iyi bir süpürge ve bir yardımcı en iyi cozum

Herkesin fikri farklıdır ben mutfagi en sona bırakılması taraftarıyım

Önce salona girin misal ordaki bütün işleri bitirip yatak odası oturma odası diye gidin en son mutfagida halledin ondan sonra da bı banyo ovalayın her yer mis olur

Allah kolaylık versin şimdiden

Çok çok çok teşekkür ederim

Allah huzurla oturmayı nasip etsin
Mutfak en zoru ve en yorucu olanı keşke bir yardımcı alsanız yanınıza tek kişi zor olur sizin için.. Ama halledilir merak etmeyin
Mutfak,camlar kapılar tuvalet banyo en son yerler ve finish

Annemi üye etsem desem manas destanına dönecek burası. En iyisi hayırlı olsun diyeyim ben.

öncelik olarak evi bi elektrikli süpürgeyle çekmekle başlayın. zira siz temizledikçe toz sildiğiniz temizlediğiniz nemli yerlere yapışıyor bi anlamı kalmıyor. sonrasında mutfak dolabı,camlar,kapılar,tuvalet banyo en son tekrar süpürüp silerek bitirebilirsiniz.

Boş evin temizliği beter olur önce balkonlardan başlayın derim sonra mutfak dolapları camı vs sonra odalar cam kapı en son banyolar. Yaptığınız odaların kapılarını kapamayı unutmayın. Önce süpürün sonra silin yerler defalarca silinecek bunu unutmayın.

Selam Canlar;

Temizlik şirketiyle anlaşın bence. Yeni ev temizliği çok zor. Ay mahvoluyor insan. ama eğer kendiniz yapacaksanız camları sona bırakın

Selam Canlar;

İlk bi tavanların ve duvarların tozunu alın derim s sonra yeri silin daha sonra camlar ve kapılar daha sonra mutfak dolapları en son banyo tuvalet ve ev hazır

Bizde yakında taşınıcaz, bizim de inşaat temizliği olacak. Ben temizlik şirketi ile görüştüm 800 TL fiyat söylediler inşaat temizliğine. Bizde eşimle düşündük o parayı onlara verecemize bi eksiğimizi alırız, boş zamanlarımızda gidelim oda oda kendimiz temizleyelim zaman sıkıntımız da yok nasılsa dedik. Ben ilk önce eşime pencere ve balkonların denizliklerinin çimento kalıntılarını kazıttıracağım. Sonra hortum takıp camları balkonları dış tarafından yıkayacağım tüm evin. (Apartman şu an boş, hiç kimse oturmuyor, taşınan olmadan yapıcaz tabi bu yıkama işini.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…