Hayir arabamiz var ucaklar cok pahaliUçakla gidemez misiniz?
Anneliğini beğenmiyorum.Khomyuk siz neye beğenmedim atıyorsunuz acaba her konuma msjma
Ordan demesi ne kolay uyumayan bir cocugu nasil uyutabilirim soylermisin disleri cikiyor doktor bile suan ayarlayamazsin uyku saattini dedi ben sanki cocugu zorla uyutmuyorum gibi konusma.Bu kadar rahatına düşkünsen çocuk yapmayacaktın nur.
Yaşı kadar gün anneden ayrı kalabilir o yaş çocuğu. Yani 1 gün.
ayrıca bir zahmet çocuğunun uyku saatini sen ayarlayacaksın. Öğlen 3e kadar uyumak için çocuğun büyüme hormonu almasına engel oluyorsun. 1 yaş bebeği en geç 20de uyumalıdır
Valla kusura bakma ama bu iş tamamen annenin rahatına düşkünlüğüyle alakalı. Çevremde “çocuğum uyumuyor” diyen ne kadar anne varsa esasında kendisi uyku seviyor.Ordan demesi ne kolay uyumayan bir cocugu nasil uyutabilirim soylermisin disleri cikiyor doktor bile suan ayarlayamazsin uyku saattini dedi ben sanki cocugu zorla uyutmuyorum gibi konusma.
Sen kimsin de milletin annelligine laf edebilecek haddi kendinde buluyorsun sen mükemmel annemisin kendini ne saniyorsun nerde goruyorsun sen var ya ayni su tiktoki cikan tiplerdensin mükemmel anne gibi görünüp gercek hayatda asla bir halt olmayan ama diger annelere kadinlara hep kendini yetersiz kötü hissettiren tipler var ya onlardan iste cunku senin kalbin kotu bi kere bi anneye boyle bir sey diyebilen bir insanin asla iyi olduguna inanmam seni Allaha havale ediyorum Allah bildigi gibi yapsinAnneliğini beğenmiyorum.
Bu kadar rahatına düşkün bir insan çocuk yapmamalı.
Bir insan yavrusunu büyütürken hayatında değişim olmayacağını mı sandın? Herkes uykusuz kalacağını bilir.
Ama bir yaşında bir bebek anneden beş gün keyfi gerekçelerle ayrı bırakılmaz. Hastalık haricinde 3 yaş öncesinde yapılmaz bu.
Resmen sokak kedileri bile sizden daha çok annelik içgüdüsüne sahip
8 aylık bebek nasıl arabayıyı durdurup dışarıya çıkmak istedi?Merhaba kadinlar biz eylülde 5 gün tatile gidecegiz otelimizi ayarladik ben esim ve minik tatli oglum gelecekti normalde ama bugün bir sattlik bir yolculuk yaptik oglum bizi mahvetti agladi durmadi arabayi durdurup disariya cikmak istedi hep. Böyle yapinca bizde korktuk 7 saattlik yola nasil gitcez diye annem ve babamda en basindan beri bize birakin biz bakariz tatilde ve yolda perisan olur bebis daha cok küçük diyorlar 1 yasina girmis olacak eylulde oglum birde uykulari cok bozuk 4 te yatiyor sabaha karsi öglen 3 4 te kalkiyor annemle babami haftada bir en gec iki haftada bir gördüğü icin aliskin ama ben cok kararsiz kaldim bIrakmakta cok istemiyorum esim birakalim diyor sizce cok zorlanirmiyiz siz olsaniz ne yapardinz?
Birincisi 10 ayini gecti ikincisi bebek arabayi nasil durdursun bu nasil bir zeka yapisi direksiyona yapisti evet arabayi durdun diye bagirdi8 aylık bebek nasıl arabayıyı durdurup dışarıya çıkmak istedi?
Bebeginiz tam size bağlanmışken olacak iş mi bırakmak..
Bebeğinizle birlikte her yere gidin ara ara arabayı durdurun nefes aldırın tekrara yola düşün. Çoğunlukla da uyur zaten..
Ayrıca inşallah Bebeğinizle siz arkada duruyorsunuzdur. Yani bebeğinizi arka koltukta pusette tek bırakmıyorsunuzdur.
Yahu yazan sensin çizen sensin. Daha konuya ne yazdığından haberin yok. Bebeğinden nasıl olacak!Birincisi 10 ayini gecti ikincisi bebek arabayi nasil durdursun bu nasil bir zeka yapisi direksiyona yapisti evet arabayi durdun diye bagirdiMune sen konumu kapat lutfen burdakiler yine milletin anneligine kadinligina laf edip yerden yere vuracak cunku
Bunu yazan sen değil misin?agladi durmadi arabayi durdurup disariya cikmak istedi hep.
Evet çocuktan o kadar ayrı kalmak doğru değil bu fikrinize katılabilirim ama bir anne olarak başka bir anneyi bu kadar acımasızca eleştirmenizi gerçekten şaşkınlıkla okudum.Valla kusura bakma ama bu iş tamamen annenin rahatına düşkünlüğüyle alakalı. Çevremde “çocuğum uyumuyor” diyen ne kadar anne varsa esasında kendisi uyku seviyor.
Sabah 6-7 arasında güne başlayan annelerin bebekleri 8de uyuyor. Neden?
Siz 7de kalkamadığınız için çocuğun uyku düzenine emek vermiyorsunuz.
Bizim çocuklar dişli doğmadı. Bizim de çocukların dişi çıktı. Şu an 7,5 yaşında. Doğduğundan beri erkenden kalktım erken yatırmak için. Türlü çeşit şey yaptım yapıyorum.
Emek verirsen uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?