Bir tatil kararsizligim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Burdaki kadinlarin zaten cogu kim konu acsa dogru düzgün bir seyde sorsa pisman ediyorlar insani cok kez denedim ama hep bir sekilde bozuldu yine ayni duzene döndük en onemlisi her seyde kadina siddet diyorlar bu yaptiklari ne oluyor o zaman kendileri de kendi hemcinslerine piskolojik siddet uyguluyorlar kimse kimsenin anneligini elestiremez o kadin kötü kalpli bir kadin .

Benim çocuklar büyük, hâlâ haftaici 9 haftasonu 10 da uyurlar, güne erken başlarız, onlar için de erken biter.

1 yaşındaki bebeyi tatil için de çok alışık olmadığı, daha önce deneyimlemedigi şeyin ortasına bırakmakta, ne bileyim
Bebe de kendisi de her şeyden izole, sadece uyuyarak zaman geçiren, uykuyla kafayı bozmuş biri nur.

onun icin de bebeye gore ayarlanır, 7 saatlik yol uçakla 1 saate düşürülür bir şeyler yapılır yani ama nur da o düşünce yok, rahat rahat uyurum diye kor gider bebeyi

Hayir zaten hayatin uyumaktan ibaret, tatil senin neyine.

4 aylik bebegim var ve bu yaz arabayla 3 tatil planladik. 1 saat dahi birakmam bebegimi ya bizle gelir ya cok zorlanirsam bizde gitmeyiz. Esim bana onu almayalim bile diyemez, en en cok istedigi oteli sirf cocuk almiyorlar diye iptal etti.
Kari koca biraz erken baslamissiniz cocugu uzun sureli birakmayi dusunmeye. Sonucta kimse dinlenmeyin, keyif yapmayin demiyor ama cocuk herzaman oncelikli olmali

Ya gerçekten aklım almıyor, nasıl olurda çoğunlukla uyur zaten arabada diyebiliyorsunuz :) aa pardon siz mükemmel anne olduğunuz için sizin çocuklarınız uyumuştur. Bakın size gerçek dünyadan güncel haberler vereyim; bazı çocuklar uyumaz,bazı çocuklar yemek yemez ,bazı çocuklar kucaktan inmez, bazıları emmez...
Bu liste uzar gider. Ama sizde bu empatinin yapacak potansiyel olduğunu düşünmüyorum...

Hayir ben bide fikir almak icin yazdim zaten kararsiz kaldigim icin bu linc etme bu imali laflar neden anlamiyorum sanki bebegimi çöpe atcam demisim gibi.

onun icin de bebeye gore ayarlanır, 7 saatlik yol uçakla 1 saate düşürülür bir şeyler yapılır yani ama nur da o düşünce yok, rahat rahat uyurum diye kor gider bebeyi
Arabaları varmış zaten, uçak pahalıymış. Hee tamam o zaman sjdkkd

Kesinlikle size katılıyorum, ki ben çok fazla yorum yapmam ,ama gerçekten bir anneyi normal bir soru için bu kadar kötü bir dille yine bir anne eleştirince dayanamadım.
Siz kendi bebeğiniz için en doğrusunu bulursunuz merak etmeyin.
Yanınızda götürmek yada götürmemek bir tercih, ama güvendiğiniz insanlara bıraktıktan sonra çokta travma yaratacak bir durum değil . Sadece eğer ki durmazsa ,geri dönmeniz gerekirse ki buda bir ihtimal 7 saat uzak bir mesafe. Eşiniz ile birlikte doğru tercihi yaparsınız

Hayir ben bide fikir almak icin yazdim zaten kararsiz kaldigim icin bu linc etme bu imali laflar neden anlamiyorum sanki bebegimi çöpe atcam demisim gibi.
Anne babanız bakabilirse gayet de 1 hafta tatile gidebilirsiniz. Savaş ortamında büyüyen bebekler var. 1 haftada psikolojisi vs de bozulmaz aç da kalmaz . Tatil dönüşü rahatlamış dinç olarak daha iyi bakarsınız bebeğinize.

1 yaşındaki bir bebek için 5 gün ailesinden uzak durmak çok fazla. Çocuğu bırakıp gidecekseniz tatilin süresini kısaltmalısınız

"Bugün 11 saatt 34 dakika uyudum en mutlu günlerimden biri" yazan birisiniz bu süre içerisinde bebeğiniz ne durumdaydı merak etmeden uyumuşsunuz. Şimdi de bebeğimi beş gün bırakayım mı diye konu açıyorsunuz. Eleştirenleri haklı buluyorum. Ben bekar ve bebeksiz biri olarak keyfime düşkün olabilir, uzun uyuyabilirim ama size tamamen muhtaç bir bebeğiniz varken bu şekilde yaşamanız yanlış.

Savaş ortamıyla keyfi tatili bir mi tutuyorsunuz?

1 yaş bebeğini durduk yere strese sokmaya gerek var mı?

Bak ben zaten normal bir soru sordum fikir almak icin karsidaki kiside insan gibi cevap verebilir annelikten vuruyor nasil bebegi uyutamazsin sen ne bicim annesin bilmem ne dogru duzgun yorum yapana zaten kimsenin bir sey dedigi yok herkesde haddini bilsin biraz.

Anne mutluysa bebek de mutludur. İhtiyacı var demek ki tatile. Eskiden 1 annenin 5 6 çocuğu olurdu. Psikolojileri de düzgün olurdu. Her çocuğun ve her annenin dinamiği farklıdır. Kimse kimsenin ağır bir konu olmadıkça anneliğini babalığını vs sorgulayamaz.

Ordan demesi ne kolay uyumayan bir cocugu nasil uyutabilirim soylermisin disleri cikiyor doktor bile suan ayarlayamazsin uyku saattini dedi ben sanki cocugu zorla uyutmuyorum gibi konusma.
işte o yüzden her önüne gelen çocuk yapmamalı. o sorumluluğun altına girebilen o yükü taşıyabilecek olan çocuk sahibi olmalı. diş çıkaran bebek sadece ağrısı dinsin sakinleşsin diye bile emmek isteyebilir. diş çıkartırken güçsüz düşüp hasta olabilir nene- dede ne kadar atik ne kadar sabırlı olabilir ? yok annenin psikolojisi tatil iyi gelir karıkoca kaynaşır falan psikolojisi bozuk olan çocuk yapmasın arkadaşlar. enik değil bu insan. gerçi psikolojisi bozuk olan hayvan dahi sahiplenmesin.

Böyle bi konuyu okumuştum sanırım daha önce. Yine uyumayan bir bebek yine bir tatil ve yine bebeği birilerine bırakma mevzusuydu diye hatırlıyorum. Siz miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…