Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Ruh hastası mısın sen? 7 yaşında çocuk otobüsdeki muavine emanet edilir mi? kendin otobüsle git madem o kadar biliyorsan.

Hahaha "kedini ver otobüse, muavin ona baksın" deseler adam bicaklarsin 😂
O daha bebek kedimi nasl verebilirim otobüse zaten uzun yol hiç sevmiyor yoksa tabiki onuda götürürdüm yanımda ama stres olur diye böyle bir şey düşünmedim ayaklarını denize sokmak aklıma geldi tabiki ama eşim bakacağı için gözüm arkada kalmayacak gündüzleri tek.basina sıkılabilir onun içinde çok güvendiğim bir arkadaşımı tembihledim gelip kedimi eğlendircek onada bir miktar para vercem bunun icin

Ay sen sakamisin yaaaa…. Ailenize hak verdim sizi götürmemekte haklilar.
Bi zahmet kücücük kizi otobüse bindirip üstüne 150 tl vericeyinize, paraya kiyin da kendinize otobüs bileti alin. Evet aileniz sizi götürmek istemiyor, dengesizsiniz cünki bi yolculuk icin sacma sapan fikirler buluyorsaniz tatilde onlara daha neler yaparsiniz kim bilir, insanlar biliyorki sizi götürmüyor demekki. Hem size ne onlarin tatil planlarindan, calisin kazanin tatilinizi ldeyin kendiniz gidin. Baskalarinin tatiline yanlamak nedir yaaaa

Millet dediğiniz benim ailem hem benim yeğenim seviyor kalabalık ortamı otobüste eğlenir diye düşündüm
Shajahahajajfgka. 😂😂😂😂😂 bu forumda okuduğum en düşük IQ’lu konuydu bu. Daha beterini, daha saçmasını, daha mantık dışını okumadım da. Neyse, olur da o çocuk otobüse tek başına binerse buraya yazarsınız, şikayet ederiz sizi.

Ayrıca çocuk otobüste nasıl eğlenecek? Tur otobüsü mü bu? Kim yolcu otobüsünde eğlenmiş. Aynı şeyi biri sizin evladınıza söylese kıyameti koparırsınız ama gerçi sizde bunu yapacak potansiyelde var. Siz her yerde rüşvet işine girer misiniz böyle. Allah’ım evlerden ıraksınız.

Son düzenleme:
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman mecburen babamla ilgili bir plan düşünüp tatile gelmesine engel olcam
Bazı insanlar evlat olsa sevilmiyor işte. Siz ilerde miras için birini de zrhirler, bir yerde makam sahibi olmak için birilerinin ayağını kaydırayım diye iftira da atarsınız.

O daha bebek kedimi nasl verebilirim otobüse zaten uzun yol hiç sevmiyor yoksa tabiki onuda götürürdüm yanımda ama stres olur diye böyle bir şey düşünmedim ayaklarını denize sokmak aklıma geldi tabiki ama eşim bakacağı için gözüm arkada kalmayacak gündüzleri tek.basina sıkılabilir onun içinde çok güvendiğim bir arkadaşımı tembihledim gelip kedimi eğlendircek onada bir miktar para vercem bunun icin
Kediler bayılır ayaklarını denize sokmaya bi dene istersen 😻

Kedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyor
En azindan annesi ve babasi akli basinda insanlar. Hos senin gibi bir kardesim olsa ve cocugumu otobüsle yollamak istede net hayatimdan cikartirim.

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Siz deli misiniz ? Sizdeki can çocuktaki değil mi ? Siz gidin otobüsle müzik dinleye dinleye o çok para sandığınız 100-150 liraylada çorba içerseniz yetmezse iban atın 100-150 de ben göndereyim

Fikriniz bana çok saçma geldi.Dünyanın bir türlü halı var nasılda güvenip muavine 7 yaşındaki çocuğu teslim edecen bide üsttune para verecen şuan o kadar sinirlendim ki anlatamam

Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Demekki yoganınız kedi kadar değerli degil dua et sen benim kardeşim olupta bana bu teklifte gelecen ben sana neler yapardım bide müzik dinleye dinleye gidecekmiş😡😡

ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim
O kadar parayı üzerinizde taşımayın mazallah hırsızı var uğursuzu var.

Bir de sizin gibi delisi var haqhshsshgjgkl

Kafalar iyi sanırım, 7 yaşındaki cocuk otobüse neden emanet edilsin iyi misiniz? SiZ gidin cok istiyorsaniz gitmeyi, bende istemezdim böyle sacma düşünen birini tatilde yanımda birde bağırdım diyor Allah'ım Yarabbim

Back
X