Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

IBAN at da biz sana verelim o parayı, ekşi’ye dön biraz. Sıktın burada.
Aynen öyle. Hiç komik olmayan düşük Iqlu bir troll kendisi. forumdaki insanlarla dalga geçmeye çalıştığı kaçıncı embesilce konusu. Daha önce kedime doğumgünü partisi yapmak istiyorum eşim izin vermiyor, kayınvalideme saldırdım gibi abuk sabuk konuları vardı şimdi de bu aptalca konuyu açmış. Keşke etkileşim verilmese buna.

Arkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile

Arkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile
Diyeyim üzülmeyin

Ne kötü teyzesin

Başarılı bir trol. İnsanı absürtlüğüyle eğlendiriyor güldürüyor en azından sinirlendirmiyor gerçek olmadığı da belli 😂😂😂
Kimse kabul etmezse arabanın üstüne oto koltuğunu bağlayın çocuğu da oraya monte edin hepiniz gidersiniz. Yada kendinizi araba arkasına monte edin havadar olur 😂😂😂

Bizim burda 10 yasinda kiz çocuğu kayıp 5 gün oldu hala bulunamadı lütfen o çocuğu size asla emanet etmesinler başına hersey gelebilir.siz otobüsle gidin ya da hiç gitmeyin.

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Konu sosyal deney konusu mu
Dalga mı gecıyosunuz
Yoksa ruhsal zihinsel problemleriniz mi var

Bizim burda 10 yasinda kiz çocuğu kayıp 5 gün oldu hala bulunamadı lütfen o çocuğu size asla emanet etmesinler başına hersey gelebilir.siz otobüsle gidin ya da hiç gitmeyin.
Merhaba cok endıselendım nasıl kaybolmuş olay nasıl gelısmıs dehset ıcındeyim 🥹

Merhaba cok endıselendım nasıl kaybolmuş olay nasıl gelısmıs dehset ıcındeyim 🥹
Olayın içeriğini açıkçası pek bilmiyorum biz küçük Bi ilçede yaşıyoruz instagramda paylaşmislardi sonra komsum otobüse binip osmaniyeye gitmis dedi ama kim tarafından kandırıldı şuan akıbeti nedir bilinmiyor

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Yiğen değil yeğen.

Kafan mı kıyak, zeka seviyende mi bi tuhaflık var yoksa sadece fake misin? Bu kadar cevap yeter konuya.

Kedili mevzularda komik gibiydin, bu olmadı. Sonraki konuya inş.

sen niye otobüse binmiyosun ablacım? ablanlar tatile giderken niye seni götürmek için çocuğunu otobüse bıraksın. Lütfetmişsin bide teklif ederek. Bu kafaya nasıl ulaşıyosunuz tertemiz vallahi mis mis

sen niye otobüse binmiyosun ablacım? ablanlar tatile giderken niye seni götürmek için çocuğunu otobüse bıraksın. Lütfetmişsin bide teklif ederek. Bu kafaya nasıl ulaşıyosunuz tertemiz vallahi mis mis
Ya açıkladım ben neden otobüse binemedigimi napcam ya ben tatile gitmek istiyorum daha olmadı bagaja biner babam banane

Vay be tatlı yapıyorsunuz demek. Ne harika bir teyzesin. Hemde en sevdiği tatlı. İnanılmaz. Teyzeligin kaçıncı seviyesi bu.

Birkan insanlar tatil yapsın sizde kedinizle oynayın. 8 yaşında kızım var. Değil yanlız şehirler arası otobüse bindirmek, kapı önünde yanlız bırakmam. Teklif edenin de yüzüne bakmam. Mesela benim kız kardeşim tatlı yapmaz belki ama yegenlerini asla yanlız bir yere yollamaz.

Tuz ruhu mu içiyorsunuz, çamaşır suyu mu kokluyorsunuz da bu pırıl pırıl kafalara ulaşıyorsunuz? Hala kendinizi savunuyorsunuz.

Millet dediğiniz benim ailem hem benim yeğenim seviyor kalabalık ortamı otobüste eğlenir diye düşündüm
Siz şakamısınız. 7 yaşında küçücük çocuğu tek başına otobüsle yollamak için kafayı yemiş olmalı insan. Allahtan ailen aklı başında. Bence sizi istemiyorlar tatilde yanlarında. Neden zorluyorsunuz.

Siz şaka mısınız?
7 Yaşında çocuk niye otobüsle gidiyor? Benim kardeşim bana bu teklifi yapsa ağır konuşurdum cidden hayret ederek okudum. Ne münasebet,koca kadın ufacık çocuğu otobüse bindirecekmis birde elin adamina emanet edecekmiş o getirirmiş valla tam ağız dolusu söylenmelik konunuz.
Siz binsenize otobüse,muavine para vereceğinize biletinizi alın gidin. İnsanlara da çocukları hakkında böyle saçma sapan öneriler sunmayın.

Dalga mı geçiyorsunuz? Yedi yaşında çocuk otobüsle gideceğine siz binin otobüse gidin.

Edit: Trol galiba bu üye. Boşuna yorum yaptım. Neyse.

Back
X