Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Kedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyor
Eğer orjinalsen kafan çok değişik ? Herhangi zihinsel bir ozurun var mı ? Bu tekliflerin karşısında seni hala evlat olarak muhattap aliyorlarsa saglikli bir insan değilsindir.

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Konu şaka sanırım.
Yoksa yeğenin değil sizin otobüse binmeniz gerekiyor.
Eğer konu şaka değilse ve reelde böyle mükemmel fikirleriniz varsa, ailenize hak veriyorum sizinle tatile gitmek istememelerinde.

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?

Beyin fırtınası böyle bir şey galiba. Yazdıklarınız üzerimde kafein etkisi yarattı. 😄

Poposunun rahatı için bacak kadar çocuğu yalnız otobüse bindirecek biri ile çay bahçesine bile gitmezdim, bu ilk vukuatınız değil ki demek illallah etmiş gibi bir halleri var sizden, uça uça kaçıyorlar.

Otobusle sen git 7 yasindaki cocugu tatile gitcem diye otobuse bindirecek bide bu normal gibi gelip yazmış buraya.allah akil fikir versin tatile gitmeden kafaya güneş gecmis

Çocugu bagaja koyun?
Ona kıyamam ki babam zaten hep işleri bozan yaşlı haliyle tatilde ne işin var bide kulübe fln gitmek istiyor arabada sürmeyecek zaten otobüse bin yok gelme sen diyoruz yok illa gelcem diye tutturdu çocuk gibi yeğenim daha akili kavga etmeyin diyor eşimde hâl böyle olunca sinirlendi herkese yer var benim karıma mi bi yer bulamadinz diye bugün arayacak ama kendileri Eylül de eşimle tatile gidecez diye demedikleri kalmadı

Ya bilezikleri bozdurup kediye hiltonda dogum gunu yapicam diyen abla bu jxbxbxb cocugu arabanin tavanina baglayalim serin serin gitsin d vitamini alsin dwmedigine sükret jxhxhx
Poposunun rahatı için bacak kadar çocuğu yalnız otobüse bindirecek biri ile çay bahçesine bile gitmezdim, bu ilk vukuatınız değil ki demek illallah etmiş gibi bir halleri var sizden, uça uça kaçıyorlar

Evet ama mola yerinde de muavin göz kulak olsun diye tembihleriz diye düşündüm ve sık sık görüntülü arardık ben kendim yeğenimle konuştum o kabul etmese zaten böyle bir şeyi annemlere diyemezdim ki teyze sen gel diyor oda benim gelmemi çok istiyor zaten babam da hayir dedi kestirip attı enişteme desem arabayı zaten o sürüyor annemle ablamda asla rahatlarindan ödün vermeyecekleri için mecburen bu çare geldi benimde aklıma babama dedim sen gelme olmadı kocaman yaşlı adam tatilde ne işin var diye hakaret etti bir sürü bana
sen şaka mısın ya
nasıl bir kafa yapısı bu
hayretim bile şaştı o derece
yok yok hastasın net!

Sizin çözüm bende. Derdinizin dermanı benim. Kocanız ve arkadaşınız kediye bakamaz hem ne münasebet kocanizda kalsın değerli kediniz.
Kediyi muavine verin. Görüntülü arayın. Muavinle kakara kikiri gitsinler.
Aileniz de arabanın tepesine bisiklet bağlar gibi sizi bağlasın. Kafaniz, kiciniz oksijen ala ala gidersiniz. Bir nevi terapi yani.

Ya bilezikleri bozdurup kediye hiltonda dogum gunu yapicam diyen abla bu jxbxbxb cocugu arabanin tavanina baglayalim serin serin gitsin d vitamini alsin dwmedigine sükret jxhxhx
Kendisi için değil çevresindekiler için zor durum, Allah hepsine bol sabır versin.

Ona kıyamam ki babam zaten hep işleri bozan yaşlı haliyle tatilde ne işin var bide kulübe fln gitmek istiyor arabada sürmeyecek zaten otobüse bin yok gelme sen diyoruz yok illa gelcem diye tutturdu çocuk gibi yeğenim daha akili kavga etmeyin diyor eşimde hâl böyle olunca sinirlendi herkese yer var benim karıma mi bi yer bulamadinz diye bugün arayacak ama kendileri Eylül de eşimle tatile gidecez diye demedikleri kalmadı
Ben de sana kiyamam. Kedin nasi? Tuvalet terligi aldin mi en son tuvalet taşina patisini sürmüstü?

Sizin çözüm bende. Derdinizin dermanı benim. Kocanız ve arkadaşınız kediye bakamaz hem ne münasebet kocanizda kalsın değerli kediniz.
Kediyi muavine verin. Görüntülü arayın. Muavinle kakara kikiri gitsinler.
Aileniz de arabanın tepesine bisiklet bağlar gibi sizi bağlasın. Kafaniz, kiciniz oksijen ala ala gidersiniz. Bir nevi terapi yani.
Arada ağzınıza fındık fıstık atarlar. Cisiniz için de bir ördek. Hava kicinizdan girip başınızdan çıkacak. Sirkulasyon, sirkülasyon, sirkülasyon. Bir nevi yeniden doğuş. Bak bakalım böyle konular açmaya dermaniniz kalıyor mu?

Back
X