Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Yaaa küçük beyinli diye buna derim olmamış fakecm uydurmak zor iş..

Ona kıyamam ki babam zaten hep işleri bozan yaşlı haliyle tatilde ne işin var bide kulübe fln gitmek istiyor arabada sürmeyecek zaten otobüse bin yok gelme sen diyoruz yok illa gelcem diye tutturdu çocuk gibi yeğenim daha akili kavga etmeyin diyor eşimde hâl böyle olunca sinirlendi herkese yer var benim karıma mi bi yer bulamadinz diye bugün arayacak ama kendileri Eylül de eşimle tatile gidecez diye demedikleri kalmadı
Seni koca da istemiyor demekki postalamaya çalışıyor hahah

Arkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile
Delisin sen bacım ayrıca Ergensin belli😁

Arkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile
O yeğen sensin...

🤣🤣
Manyağa bak ya
Fakete olsa gerçekte olsa manyaksın🤣🤣🤣🤣

18 yaşından küçük bireylerin kararlarını o yüzden aileleri alıyor ya hanımefendi, hani ebeveynlik diyoruz ya biz buna.
7 yaşındaki çocuğa "teyzecim sen otobüsle gider misin?" dediniz, o da "oluuuuuy" diye mi cevap verdi?
Sidik torbanızın yeğeninizden kıymetli olması ne kadar acı.
OTobuse sondayla mi binsin el insaf bxhxhxhx

"Aşkın 5 Hali" filmindeki 5 çocuklu baba ile görüşme sahnesinden etkilenerek yazdınız sanırım konuyu. Filmi hatırlamayanlar ve bilmeyenler fragman için Bknz.

Filmdeki 5 çocuklu baba sahnesi için Bknz.
Muavin de artık bir zortlatma kebabı hakkediyordur.

yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi
Yok deve demek istiyorum.
Kendiniz otobüsle gelin yahu koskoca kadınsınız. Sizin poponuza yer açılsın diye 7 yaşındaki çocuk otobüse mi bindirilecek!

Ay saçmalama 7 yaşında bırak evde kalsın napcak tatili evde tek kalsın 😅🤣
Şaka mısınız acaba?
Siz otobüsle gidin? Akıl sağlığınıza üzüldüm

İstemediklerini nerden çıkıyorsunuz onlar benim ailem ne demek yapışmak sanki yabancı birileri mi tabiki de gidicem tatile onlarda ben eşimle eylülde tatile gitcem gelmek istiyorlar illa bizide götür biz burda evde otururken sen nasl tatil yapcaksn diyorlar
Yüzsüzlük aileden geliyor tabi hepinizin normali olmuş.

Zeka seviyen 7 yaşındaki çocukla bir olamaz değil mi? Böyle yaşamak zor olmuyor mu? Nasıl hayatta kalıyorsun?

Back
X