Ben yanında olduğumdada kızıyor babası malesef.4 ayda bebeğini keyfine bırakanları dedim iyi okuyunuz.Mahalle ağzı gibi mesaj yazanlar var demiştim ha onlardan biride sensin şu an.Benim nasıl bir öğretmen olduğumdan hiç bahsetmiyorum bile velilerin dönütlerinden anlayabiliyorum çünkü.Pedogoji derya deniz her birini uygulayamayabiliyoruz ya da bizde öğreniyoruz insanız sonuçta.
Burada mahalle ağzıyla konuşan tek kişi sizsiniz
İlk öğrencimiz evladımız, ilk öğretmenimiz annemiz…. Evladınıza olan analığınızdan belli öğretmenliğiniz…. Ben şöyleyim böyleyim cahiller diye iyice kendinizi rezil edeceğinize dönün bir aynaya bakın
Onun bunun anneliğini örnek göstermek yerine kendiniz örnek bir anne olun
Oğlunuz nerede?
Kimin, nasıl birinin yanında?
Siz kiminle nerdesiniz?
Neden?
kocanızla derdiniz var, büyük çocuğunuzla derdiniz var, anneliğiniz başlı başına dert, sizin derdiniz tatile gidememek, vah vah
ota çöpe kızan bir adama evladımı bırakacam diğer çocuğumun gönlünü yapacam keyfimi yapacam bir de tatile yollamıyor kocam diye olay çıkaracam, Allah nasip etmesin
haaa bu arada baba oğul pizza yapıyorlar diye methiyeler düzdüğünüz adam evlat ayrımı yapan bir anne olduğunuz yüzünüze vurulunca bir anda iğrenç bir insana dönüştü, enteresan….evladınızın başında olursanız kimse size karşı dolduracak fırsat bulamaz. Şimdi adam dese ki ananın bizden uzak keyfi yerinde kardeşinle tatil yapmak tek derdi haklı adam, bunu söyletip çocuk bende soğudu demeyin, ayrıca 9 yaşındaki çocuğa kimsenin bunu söylemesine de gerek yok o babasının da anasının da ciğerini bilir ciğerini