Bir tavsiye lütfen

Evet çevremde herkes yaşımdan büyük düşündüğümü söyler çevreme hep tavsiye veririm ama kendime hiç faydam olmadı. Olgun olmamda çocukluğumu yaşayamam sanırım. Hiç çocuk olamadım çünkü

Yaşanmamış çocukluğumu özlüyorum desem daha doğru olur yaşamak istediğim yaşamadığım o kadar çok şey varki onları sindiremiyorum sanırım. Kendi kararlarımdı belki evlenmem çocuk yapmam fakat hep Bi nedeni vardı çocuk yaptım kv ile evi ayırmak için yani hatayı hatayla kapatmak oldu benimki. Hayatta Bi hatamı hata yaparak kapatmaya çalışırken hayatta hata yapmaktan doğal birşey olduğunu kimse söylememişti bana belki de o yüzden hep güçlü olmak zorundaydım. Şimdi de çocuklarım için güçlü durmak zorundayım. Sanırım herkes sizin kardeşiniz kadar çocukça şımaracak kadar şanslı değil

Hayatta ne yapmak istiyorsunuz ? Geçmişe dönmek mümkün değil o halde ilerisi için istediğiniz ne bunu düşünün istediğinizi hayattan alın. Önce şu ruh halinden çıkın, terapi olabilir ama maliyeti noktasında eşiniz yardımcı olur mu biilmiyorum. Bol bol iletişimde olun ama şikayetlerle değil gerçekten hissettiklerinizle ilgili. Yaşınız çok küçük hayat inşallah bundan sonra sizin için olumlu geçer. Şimdi çok hayali olabilir ama belli mi olur belki bir gün kendinizi toplarsınız belki bir dershaneye gider ortaöğretim kpss 'sine girer kendinize başka bir yol çizersiniz eşiniz ve çocuklarınızla.

Güzel dileklerin için teşekürler buraya yazınca bile rahatladım. Terapi iyi gelecek inanıyorum artık. En kısa sürede terapiye başlamak istiyorum. Eşim destek olur oda geşgitli hallerimden yoruldu. Bi öyleyim Bi böyle

Bence tüm suçu hayata atmamalısın. Şu tavırlarından bile belli çocuk olduğun bahsettiğim şey çocuk şımarıklığı değil yani. Hayat ne bilememek aklı bi karış havada olmak. Hepimiz öyleydik en az 25 yaşında insan kendini tanıyor hayat ne anlıyor. Eminim sebeplerin vardır ama çözüm yolun en basit gibi görünen yol olmuş hep. Olan olmuş hayata küsmek için çok küçüksün daha. O yüzden diyorum oku diye. Yaşın büyüdükçe ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

kesinlikle tedavini ol ve olaylara o zaman bak tekrar yine aynı hissedersen boşanırsın zor değil ama depresyon insanı hayata bile küstürür bırak kocayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…