(!)bir tavsiye verin

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
ben yatılı bir okulda anasınıfı öğretmeniyim. birçok boş zamanım oluyor okul sonrası. bulunduğum yer itibariyle sosyal olarak pek yapacak birşey yok.
sizden boş zamanımda neler yapabilirim bunun hakkında tavsiye istiyorum.

şu an istanbuldayım her türlü malzemeyi de bulabilirim. yani her türlü öneriye açığım.

Son düzenleme:

el işi yapabilirsiniz, ahşap boyayabilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz veya el işi yaparken "sesle kitap" dinleyebilirsiniz. seslekitap com adlı siteden mehmet atay'ın okuduğu kitapları az bir ücret karşılığı indirebiliyorsunuz. birçok örgü dergisiyle de örgüye başlayabilirsiniz. ahşap boyama veya vitray için de internetten bir sürü video indirebilir, kendi kendinize de yapabilirsiniz

teşekkür ederim çok güzel öneriler. dediğiniz yerlere bakıcam internetten

Cocuk gelisimi mezunuyum bende elin elisine yatkindir hem stres atar bos vakitlerini degerlendirirsin

Merhaba. Tatilde bende yapacak bi şi araştırırken keçe ile ilgili güzel şeyler buldum.anahtarlık,ayraç gibi pek çok şey yapabilirsiniz. Çok zevk aldım ben yaparken . İnternette pek çok örnek var :)

Merhaba. Tatilde bende yapacak bi şi araştırırken keçe ile ilgili güzel şeyler buldum.anahtarlık,ayraç gibi pek çok şey yapabilirsiniz. Çok zevk aldım ben yaparken . İnternette pek çok örnek var :)

bende keçeden ayraçlara baktım. eva aldım hatta deneme amaçlı keçeye geçmeden önce onunl yapıcam

Ne güzel bir işiniz var hemde boş vaktiniz ben yerinizde olsam bir sürü roman alır okurdum örgü örerdim bir sevgili yapar gezerdimAşktan güzel vakit dolduran bir şey mi var?

Ana sınıfındaki öğrencilere daha nasıl faydalı olabilirim diye çalışmalar yapabilirsiniz o çocuklar size emanet ne mutlu size ......

Ne güzel bir işiniz var hemde boş vaktiniz ben yerinizde olsam bir sürü roman alır okurdum örgü örerdim bir sevgili yapar gezerdimAşktan güzel vakit dolduran bir şey mi var?

teşekkür ederim:)
1. dönem boş zamanımdan dolayı bir ara 5 saat kitap okudum günde. ama bir süre sonra sıktı.
aşk var ama 24 saatlik uzaklıkta.

şeker kurabiyesi yapabilirsin hatta bunları satabilirsin canım :))

teşekkür ederim:)
1. dönem boş zamanımdan dolayı bir ara 5 saat kitap okudum günde. ama bir süre sonra sıktı.
aşk var ama 24 saatlik uzaklıkta.
Ben çoğunlukla boş zamanlarımda yabancı dizi, film izlerim.Kafanıza göre bir dizi bulursanız sezonlar bitesiye kadar kopamıyorsunuz her fırsatta açıp izlersiniz.

Ben çoğunlukla boş zamanlarımda yabancı dizi, film izlerim.Kafanıza göre bir dizi bulursanız sezonlar bitesiye kadar kopamıyorsunuz her fırsatta açıp izlersiniz.

internet o kdr büyük sıkıntı ki hatta bazen telefonlar bile çekmiyor. ama indirmeyi denicem. yabancı dizilerden izlemek istediğim birçok dizi var. güzel fikir çok sağolun

Siz indiremezseniz dizileri sezon sezon çektirin dvdlere bir yer bulursanız.Eğer net sorunluysa indirmekte sorun olur çünkü.

Siz indiremezseniz dizileri sezon sezon çektirin dvdlere bir yer bulursanız.Eğer net sorunluysa indirmekte sorun olur çünkü.

ben oradan indirmicem de ya dediğiniz gibi yaparım ya da istanbuldayım şu an şimdi yaparım.

Son düzenleme:
Ben olsam ahsap boyama yapardim ama Erkek arkadasiniz icin birşeyler yapabilirsinIiz . Duygularinizi anlatan icinde resimlerinizin oldugu Bi defter fln yapabilirsiniz. Yada ne is yapiyo bilmiyorum ama ona gore biseyler yapabilirsiniz

malzemelerini bulabilirsen ebru yapabilirsin cok zevkli ayrıca guzel guzel desenler yaptıkca insana huzur bile veriyor :))

vayy ehlicim atandın boş zaman için öneri istiyorsun he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…