ben yatılı bir okulda anasınıfı öğretmeniyim. birçok boş zamanım oluyor okul sonrası. bulunduğum yer itibariyle sosyal olarak pek yapacak birşey yok.
sizden boş zamanımda neler yapabilirim bunun hakkında tavsiye istiyorum.
şu an istanbuldayım her türlü malzemeyi de bulabilirim. yani her türlü öneriye açığım.
el işi yapabilirsiniz, ahşap boyayabilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz veya el işi yaparken "sesle kitap" dinleyebilirsiniz. seslekitap com adlı siteden mehmet atay'ın okuduğu kitapları az bir ücret karşılığı indirebiliyorsunuz. birçok örgü dergisiyle de örgüye başlayabilirsiniz. ahşap boyama veya vitray için de internetten bir sürü video indirebilir, kendi kendinize de yapabilirsiniz
ben yatılı bir okulda anasınıfı öğretmeniyim. birçok boş zamanım oluyor okul sonrası. bulunduğum yer itibariyle sosyal olarak pek yapacak birşey yok.
sizden boş zamanımda neler yapabilirim bunun hakkında tavsiye istiyorum.
şu an istanbuldayım her türlü malzemeyi de bulabilirim. yani her türlü öneriye açığım.
Cocuk gelisimi mezunuyum bende elin elisine yatkindir hem stres atar bos vakitlerini degerlendirirsin
Merhaba. Tatilde bende yapacak bi şi araştırırken keçe ile ilgili güzel şeyler buldum.anahtarlık,ayraç gibi pek çok şey yapabilirsiniz. Çok zevk aldım ben yaparken . İnternette pek çok örnek var :)
Ne güzel bir işiniz var hemde boş vaktiniz ben yerinizde olsam bir sürü roman alır okurdum örgü örerdim bir sevgili yapar gezerdimAşktan güzel vakit dolduran bir şey mi var?
Ana sınıfındaki öğrencilere daha nasıl faydalı olabilirim diye çalışmalar yapabilirsiniz o çocuklar size emanet ne mutlu size ......
Ben çoğunlukla boş zamanlarımda yabancı dizi, film izlerim.Kafanıza göre bir dizi bulursanız sezonlar bitesiye kadar kopamıyorsunuz her fırsatta açıp izlersiniz.teşekkür ederim:)
1. dönem boş zamanımdan dolayı bir ara 5 saat kitap okudum günde. ama bir süre sonra sıktı.
aşk var ama 24 saatlik uzaklıkta.
Ben çoğunlukla boş zamanlarımda yabancı dizi, film izlerim.Kafanıza göre bir dizi bulursanız sezonlar bitesiye kadar kopamıyorsunuz her fırsatta açıp izlersiniz.
Siz indiremezseniz dizileri sezon sezon çektirin dvdlere bir yer bulursanız.Eğer net sorunluysa indirmekte sorun olur çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?