bir teselli ver

miranda21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
20
1
3
33
kızlar merhaba, bu tanıdık bir hikaye.nefret ettiğim adama kapıldım ve tanışma teklifini bir heyecan kabul ettim iş ailelerin tanışacağı duruma geldi ve ben işlerin yolunda gitmeyeceğini anlayıp biranda kestirip attim. bitti gitti gibi görünüyor ama onda herşey eskisi gibi... sevilmiş olmam yeter mi mutlu olmama ,mutlu etmeme,? geri dönmeli miyim (

Yetmez...sevmediğin insanla nereye kadar Yürür..

sorun ailemin onu damat adayı olarak görmemesi benden daha seçiciler bende yüzleşemem gibi geldi bu tavırlarıyla
ama onun saf sevgisi başımı döndürüyor tıpkı filmlerdeki gibi ve benim karşıma çıkan ilk insan düşünülmeyi hak ediyor gibi gelmişti başta ve hala da öyle gibi allak bullağım

sorun ailemin onu damat adayı olarak görmemesi benden daha seçiciler bende yüzleşemem gibi geldi bu tavırlarıyla
Ailenintavrı ön yargı mı, haklilik payi var mi? Eger ön yargiysa aşkına sahip cık,ancak az da olsa ailenin haklilik payi varsa kendini atese atma... Zira ailen senin icin iyi olani ister.. Kimse evladi kötü olsun,mutsuz olsun istemez :)

neden kestirip attın ki sana uygun değil mi ,

eğer değilse mantığın evet demiyorsa iyi yapmışsın kararından cayma.

siyasal görüş sebebiyle bence önemsiz ama... sizce aşık mıyım :)) öyle demişsiniz de

Yaslariniz kac canim?

nefret ettigin adama nasil kapildin ben anlamadimki

ailen istemiyorsa olmaz bu is, çok zor mutlu olman

siyasal görüş sebebiyle bence önemsiz ama... sizce aşık mıyım :)) öyle demişsiniz de
Siyasalsa gercekten sacmaymis! Herkesin dini,düşüncesi kendinedir. Sirf kendilerinden farkli dusunuyor diye dıslanmaz ki cok yanlis.

``ama onun saf sevgisi başımı döndürüyor tıpkı filmlerdeki gibi ve benim karşıma çıkan ilk insan düşünülmeyi hak ediyor gibi gelmişti başta ve hala da öyle gibi allak bullağım``

Bu mesajiniz asık oldugunuzu,degilseniz de cok hoslandiginizi gosteriyor zaten:)
Hem deger vermeseydiniz burda konu acmazdiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…