- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
: ) çok hoşsunuz doğrusu :) evet galibaSiyasalsa gercekten sacmaymis! Herkesin dini,düşüncesi kendinedir. Sirf kendilerinden farkli dusunuyor diye dıslanmaz ki cok yanlis.
``ama onun saf sevgisi başımı döndürüyor tıpkı filmlerdeki gibi ve benim karşıma çıkan ilk insan düşünülmeyi hak ediyor gibi gelmişti başta ve hala da öyle gibi allak bullağım``
Bu mesajiniz asık oldugunuzu,degilseniz de cok hoslandiginizi gosteriyor zaten:)
Hem deger vermeseydiniz burda konu acmazdiniz :)
Burcu ne?
ikizler . ben de terazi
hay yüreğinize sağlık:)) mantıklı hale nasıl gelir diyorum ama beyhudesenin duyguların arap saçına dönmüş resmen
sen bu adamla olmak istiyorsun çok açık,ama mantığın izin vermiyor aklın karmakarışık
: )))Burcu ne?
biz muhafazakar bi aileyiz onun siyasi konuda daha demokrat ve esnek olması ailenin bahane ettiği konu ve aileden biri ile evlendirilmek istiyor olmalarının kılıfı . baş edemem böyle birşeyle . ve terk eden oynayan ben olsum hikayenin sonundaNe zamandir tanisiyosunuz? Siyasi görüs derken, biraz detay verir misin canim? Nedir onun görüsü mesela?
biz muhafazakar bi aileyiz onun siyasi konuda daha demokrat ve esnek olması ailenin bahane ettiği konu ve aileden biri ile evlendirilmek istiyor olmalarının kılıfı . baş edemem böyle birşeyle . ve terk eden oynayan ben olsum hikayenin sonunda
doğum günümde evlilik teklifi açık zarfını atan benim. az delikanlı olaydı iyiydiO degil siz cesaretsissiniz gibi geldi bana...
:) hayır : )sorun onun bi cemaatten olmasıHepsini anlayamadim tam olarak. Yani sen kapalisin onun ailesi acik mi? Ayni sehirde mi kaliyosunuz?
:) hayır : )sorun onun bi cemaatten olması
aynı okulda öğretmenlik yaptıkNasil tanistiniz peki?
Ailenin bahane ettigi konu bu mu?[/QUOT
aile içi evliliği kabul etmemem sebebiyle istediğim herşeye hayır demeleri
lütfennn öyle demeyinCemaate mensup olanlara dikkat ile yaklasmak gerekir bence. Hangi memleketli bu cemaatci?
aynı okulda öğretmenlik yaptık
lütfen ö
lütfennn öyle demeyin( malatya
peki cok tesekkür ederimAma istisnalar olabilir tabii ki. Iyice taniyin ona göre karar verin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?