Kız tartışmadık hani böyle de oluyor demek istedim. Ben daha lisedeyken saçma geliyordu saçma çevrilmiş diyordum yakın çevrilse filan diyordum yani şimdi bölümdeyim şimdi mantıklı geliyor birebir her şeyi aynı ya da yakın çeviremeyebiliyorsun. Her dilin kültürün dinamiği farklı yani o mana açıklama yapmak istedim yoksa tartışma amacında değilim :)
Bunu yapamam, proje için bir araya geliyoruz arada iş var buluşmak zorundayım ve ilişkimi de mesafeli de olsa sürdürmek zorundayım. Bir taraftan neden bu kadar sorgulasın aklından zoru mu var diyorum, üstelik dibime dibime giriyor, diğer taraftan bazı hareketleri bu çocuk ilgisiz diyor, sonra strateji mi yapıyor diyorum. Kafam karışık. Başka şeylere odaklanmaya ve oluruna bırakmaya karar verdim:)
Kız tartışmadık hani böyle de oluyor demek istedim. Ben daha lisedeyken saçma geliyordu saçma çevrilmiş diyordum yakın çevrilse filan diyordum yani şimdi bölümdeyim şimdi mantıklı geliyor birebir her şeyi aynı ya da yakın çeviremeyebiliyorsun. Her dilin kültürün dinamiği farklı yani o mana açıklama yapmak istedim yoksa tartışma amacında değilim :)
Önemli değil :)
Ben biraz hassasım ya bu konuda değil de bazı insanlar söz meclisten dışarı mesleği küçümsüyor ve hatalı olduğunu söylüyor bazı çevirilerin.
Hatalı olan genelde bölüm bitirmeyenlerden kaynaklı oluyor bu da bölümün çevirmenlerin değerini düşürüyor. İşte ben de açıklama yapmak istedim :)
Önemli değil :)
Ben biraz hassasım ya bu konuda değil de bazı insanlar söz meclisten dışarı mesleği küçümsüyor ve hatalı olduğunu söylüyor.i bazı çevirilerin.
Hatalı olan genelde bölüm bitirmeyenlerden kaynaklı oluyor bu da bölümün çevirmenlerin değerini düşürüyor. İşte ben de açıklama yapmak istedim :)
kesinlikle küçümsenecek bir meslek değil sen insanların ne dediğine bakma millet çok biliyor hem de senin gibi çevirmenler olduğu sürece değeri filan düşmez eheh ama eğlenceli olduğu da kesin bence:)
oluruna bırak bence. net bişey söylemek zor. iki hafta gerçekten işi olabilir ya da parası olmayabilir ya da gerçekten hi si not into you. ama bilemeyiz. bekle ve gör.