kıskanç değil meraklı mı çıktı şimdi
5 dakika sonra da yazlıktaki akrabalarla ilgili bir konu bekliyorum. Bak açmazsan gönlüm kalır valla.
Bu merakta yeni moda oldu samimi ol olma herkes her şeyi merak edip utanmadan sorar oldubuyuk ihtimalle. Yalniz karsindakinden hoslanmiyorsan bu ne manasiz meraktir? Sanane nereye gudiyorum, ne yapacagim? Tuhaf cidden
Belki fazla yesil isik yaktin ters tepti.Her zaman ise yaramiyor cunku.
Hoşlandığın cocuga boş olmadıgını belli eden hareketler yapmıssın..
Mal değilmiş ve anlamış olabilir..
Adam uzaklaşarak iyi yapmış, akıllı adammış vesselamSanane. Istedigim kadar konu acarim, isine bak
Adam uzaklaşarak iyi yapmış, akıllı adammış vesselam
Onun adım atmasını beklemediğinden oluyor bunlar. Bırak bişey belli edilecekse erkek belli etsin .. yerinde olsam iki hafta sonra ben ekerdim onu
Bi arkadaşa sevdiği çocuk şu cümleyi kullanmıştı hiç ama hiç unutamıyorum ( ben Oltayı atarım, takılmayanın peşinden koşarım) aklında bulunsun. O bi gülücüğü haketmiyormuş demekki..Ben ona acilmadim, sadece gulumsedim yanina suslu bir sekilde gittim, totalde bir defa yaptim bunu. Cunku o uzun suredir bana fiziksel olarak yakin durmaya calisiyor ve cok soru soruyordu, ben de soguk nevaleyimdir :) biraz yumusayim demistim. Onun davranislari ile benim davranislarimi disaridan bir goz izlese benim ondan degil, onun benden hoslandigini dusunur. Neyse bu bana ders oldu demek ki adamimiz sadece deneme amacli flortlesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?