• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir tokat bin nefret :(

Doktora git ve tedavi ol. Kimse aşırı sinirli bir insana tahammül etmek istemez. Eşin de cok yanlış yapmış vurması gerekmiyordu ellerini tutabilirdi.
Tebrikler
Buna dikkat çektiğin için
Yahu arkadaşlar adam vurduğu için haklı değil kriz geçiren insana vurulursa daha da kötü olup şoka girebilir

Erkekler çok vicdansiz bence
Konu Sahibi nin kocası şiddeti de arada kaynatmis işte boşluk bulunca

ben de kv den dolayı bir ya da iki kez sinir krizi geçirdim, kendime değil de eşime bir şeyler fırlatma ve zarar verme eğilimindeydim. eşim tokat atmadı, atsa çıldırır keserdim herhalde eşimi kör bıçakla. aksine ellerimi tuttu, konuşarak sakinleştirmeye çalıştı ve beni yatağa yatırıp, iyice sakinleşene kadar başımda oturdu. tokat ne yahu?

İşteee adam olan bunu yapar hay..Van olan bunu!

Tebrikler
Yahu arkadaşlar adam vurduğu için haklı değil kriz geçiren insana vurulursa daha da kötü olup şoka girebilir

Bence adam sinirlendi vurdu net!

E sinir krizi anında insan kendine de vurabilir, anormal dediğiniz hareketler zaten bir kriz içinde gerçekleşiyor, tabi ki normal dışı olacak yani yorumlar da bi çeşit.

Neyse, eşinize söyleyin, canınızı yakmaya kalkarsanız tüm kuvvetiyle sarsın sizi ve olduğunuz yere oturtsun - yüzünüze su çarpsın, size tokat atmak yerine. İyi bahane olmuş adama sinir krizi geçirmeniz, vurmuş fırsattan istifade resmen.

Eski mevzuları bilmiyorum ama şurada okuya okuya bıktım dünya kvsinden.Bir anne gelini ile oğlu yuvasında mutlu olsun ister yani, ne çeşit insanlar var ya. Sizi bu hale getirenler tedavi görsün önce. Yazık be.

E sinir krizi anında insan kendine de vurabilir, anormal dediğiniz hareketler zaten bir kriz içinde gerçekleşiyor, tabi ki normal dışı olacak yani yorumlar da bi çeşit.

Neyse, eşinize söyleyin, canınızı yakmaya kalkarsanız tüm kuvvetiyle sarsın sizi ve olduğunuz yere oturtsun - yüzünüze su çarpsın, size tokat atmak yerine. İyi bahane olmuş adama sinir krizi geçirmeniz, vurmuş fırsattan istifade resmen.

Eski mevzuları bilmiyorum ama şurada okuya okuya bıktım dünya kvsinden.Bir anne gelini ile oğlu yuvasında mutlu olsun ister yani, ne çeşit insanlar var ya. Sizi bu hale getirenler tedavi görsün önce. Yazık be.

Aynen katılıyorum
Fırsattan istifade vurmuş
Level atlamis adam sınırı aşmış
Yazık çok yazık

Ne demek sinirlendi vurdu? ???
Konu sahibi de sinirlenmiş o da kocasına vursaydi o zaman

Bu işler böyle yurumuyor
Iste bende ondan bahsediyorum. Kocası demis ya kendine zarar veriyordun ondan yaptım diye halbuki hikaye kadının dediğine sinirlendi kendisine tokat atması da bahane oldu. Benim zaten aklımın almadığı şeylerden birisi de şu efelenmek !

Uzaktan ya da yakından bilemem ama izniniz olursa konuyla ilişkisi olduğu için paylaşmak istedim. Eki Görüntüle 1862644

Konuyla alakası yok ama paylaştığınız sözden çok etkilendim ben kızımı severken çok hirpaliyorum (canını acitmiyorum tabiki ) zaman zaman kendimi kaybettiğim de oluyor:) onun da çok hoşuna gidiyor ama bilinçaltında böyle bir etkiye neden olmamisimdir umarım :110:

Ya haksız yere size beddua ettiyse zaten bi sey o duadan. Ne diye bu kadar "benim ve cocugumun ne sucu var" diye kafalara giriyorsunuz?

Üstelik kendine vurmak ne demek ya. Ben olsam esinizin yerinde ben de vururdum kendine gelmen için. Dövecek adam döverdi zaten o anından faydalanıp.

Siz biran önce bir uzmana danışın, devlet hastanelerinde var psikiyatri randevu alıp gidin. Bu tuh haliyle cocuk yetistirmeyin rica ediyorum

Sen kendine vurursan başkası sana neler yapmaz. Bence ilk başta kendi kendine neden vurduğuna odaklanıp o sorunu çöz.

Ama tabi eşinle de bir konuş, bir daha sana vurmasın. Ama önce sen kendine vurma.

Geline saygisi olmayan beddua eden torununuda sevmesin bi zahmet..
Gelinini sevmeyebilir ama bu saygisizlik etmesi beddua etmesi icin bahane degil..

Tebrikler

Bence de adam firsat bu firsat deyip geçirmiş gibi geldi

Back
X