- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
Alkol alanların sarhoş olup küçük kızlara sarkması, kumarda her şeyini kaybedip karısını satması falan ahlaksızlık iması değil çünkü haklısınız.Yazilanlari tekrar okuyun bence! alkol alan ahlaksizlik yapiyor diye bir imada bulunulmus mu? ya da ben bulunmus muyum? veya ocu gibi goren olmus mu su gonderide? alkol alir barlardan cikmaz banane!bu o kisinin yasam tarzidir ve beni de alakadar ermez. olaya YAŞAM TARZI yonunden bakiliyor ve ben de oyle bakiyorum.
Bak ben boyle birini tanıyorum.Kesinlikle katılıyorum. Hem alkol alacak, hem utanmadan kadınlarla yanyana fotoğraf falan çekecek çok yanlış. İçip içip karısını döver, eve kadın getirir hizmet ettirir, çoluk çocuğun rızkını barlarda yer mazallah...
İçki bütün kötülüklerin anasıdır, alkol dostunuz değildir...
Öngörüde çığır açmişsin.alkollü mekanlara giden bir de utanmadan resim çekip atan yarın içip içip döverde, karıya da gider. Bana sakat göründü.
Ben o alintiladigin arkadasin ironi yaptigini düşünmüştüm.Öngörüde çığır açmişsin.
Profilinize odaklandim tam olarak beni anlatmışÖngörüde çığır açmişsin.
Benim o sekilde yazdigim yorum varsa alinti yapin gorelim! ???Alkol alanların sarhoş olup küçük kızlara sarkması, kumarda her şeyini kaybedip karısını satması falan ahlaksızlık iması değil çünkü haklısınız.
Ben o alintiladigin arkadasin ironi yaptigini düşünmüştüm.
Ciddi mi yazdi ki
Ben siz yaptınız mı dedim?Benim o sekilde yazdigim yorum varsa alinti yapin gorelim! ???
Bulunulmus mu" sorusu icin cevap yazdiysaniz yine alinti yapin. cunku o sekilde yorum gormedim. (Konuyu dalgaya alip ironi yapanlar haric)Ben siz yaptınız mı dedim?
Alıntı yaptığım mesajınızın ilk kısmına istinaden yazdım.
"Yazilanlari tekrar okuyun bence! alkol alan ahlaksizlik yapiyor diye bir imada bulunulmus mu? ya da ben bulunmus muyum? "
"Ya da ben bulunmuş muyum"dan önce 'bulunulmuş mu' diye genel bir sorunuz var farkındaysanız, ben de buna cevaben başlık içinde alkol alanlara atfedilen şeyleri yazdım. "Siz böyle yazdınız" gibi bir ithamım zaten olmadı.
Ben siz yaptınız mı dedim?
Alıntı yaptığım mesajınızın ilk kısmına istinaden yazdım.
"Yazilanlari tekrar okuyun bence! alkol alan ahlaksizlik yapiyor diye bir imada bulunulmus mu? ya da ben bulunmus muyum? "
"Ya da ben bulunmuş muyum"dan önce 'bulunulmuş mu' diye genel bir sorunuz var farkındaysanız, ben de buna cevaben başlık içinde alkol alanlara atfedilen şeyleri yazdım. "Siz böyle yazdınız" gibi bir ithamım zaten olmadı.
Adam en azından içidışı bir gezmiş tozmuş kimseden çekinmeyip fotosunu koymuş. Sen kapanınca muhafazakar mı oldun şimdi, benim bildiğim muhafazakar insan yüzünün fotosunu internete koymaz. Kafan muhafazakar değil evlat senin ağzında dinimiz de dinimiz ama kafan başka telden çalıyor.
Muhafazakarım diyip sosyal medyada fink atanlara ayrıca hastayım Allahım sana geliyorum. Saçının teli görünse namus din ahlak nidalarıyla gelen Süslümanlar Rayban gözlük, Ges çantayla Sıtarbaksta çekin yaparken, asgari ücretle çalışan Müslümanın anası ağlıyor. Aynı sırada euro 4 tlye ilerliyor bana sorarsanız hıyarın büyüğü imamın değil halkın k.çında ya neyse.
Tanım için teşekkürler, ironinin ne olduğunu biliyorum. Sephora da kaç yıllık arkadaşım, ironi yaptığının gayet farkındayım.İroni : Etkiyi arttırmak için bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.
Bulunulmus mu" sorusu icin cevap yazdiysaniz yine alinti yapin. cunku o sekilde yorum gormedim. (Konuyu dalgaya alip ironi yapanlar haric)
kesinlikle haklısınız. Sadece bu kadarla kalsa gene iyi. Sizinde değindiğiniz gibi içki bütün kötülüklerin anasıdır. İnsan sarhoş olduğunda ne yaptığını bilmez, mazallah küçük kızlara falanda sarkabilir. Daha kötüsünü de yapabilir. Ayrıca İçki içen kumar da oynar. Kumarda çoluk çocuğun rızkını kaybeder. Hatta kimisi her şeyini kaybedip daha da borçlu kalınca karısını bile satıyormuş Allah korusun.
Adam en azından içidışı bir gezmiş tozmuş kimseden çekinmeyip fotosunu koymuş. Sen kapanınca muhafazakar mı oldun şimdi, benim bildiğim muhafazakar insan yüzünün fotosunu internete koymaz. Kafan muhafazakar değil evlat senin ağzında dinimiz de dinimiz ama kafan başka telden çalıyor.
Muhafazakarım diyip sosyal medyada fink atanlara ayrıca hastayım Allahım sana geliyorum. Saçının teli görünse namus din ahlak nidalarıyla gelen Süslümanlar Rayban gözlük, Ges çantayla Sıtarbaksta çekin yaparken, asgari ücretle çalışan Müslümanın anası ağlıyor. Aynı sırada euro 4 tlye ilerliyor bana sorarsanız hıyarın büyüğü imamın değil halkın k.çında ya neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?