- 15 Aralık 2013
- 15.684
- 35.921
- 798
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
Bakin soyle soyleyeyim benim kapali arkadaslarim var, cantalari vakkodur starbcks a da giderler en iyi markalari giyerler ama bu arkadaslar yıllık zekatlarini da verirler namazlarini da kilarlar. hassaiyetleri de var. yaptigi iyilikleri (maddi manevi) duyurmazlar. sosyal medyayi da muhafazakar kesim kullanamaz diye bi kural yokMuhafazakar kesime değil de daha çok muhafazakar görünüp aslında öyle olmayan, muhafazakarlığı kullanan kişilere karşı bir tepki var.
Sen niye burdaki yoxa nin aciklamasini yapmadinKIZLAR İRONİ YAPACAKSANIZ ALTINA NOT DÜŞÜN YOXA ANLAYAMIYORUZ ARTIK KIZLAR
Yoxa yazılmayınce ben de anlamıyorumKIZLAR İRONİ YAPACAKSANIZ ALTINA NOT DÜŞÜN YOXA ANLAYAMIYORUZ ARTIK KIZLAR
Bakin soyle soyleyeyim benim kapali arkadaslarim var, cantalari vakkodur starbcks a da giderler en iyi markalari giyerler ama bu arkadaslar yıllık zekatlarini da verirler namazlarini da kilarlar. hassaiyetleri de var. yaptigi iyilikleri (maddi manevi) duyurmazlar. sosyal medyayi da muhafazakar kesim kullanamaz diye bi kural yok
Konunun kapatilmasindan ziyade banlanmasi gerekenler var. dini degerlerle dalga geciliyor.Konunun kilitlenme zamani gelmis gibi
@Mune abla bir bakar misin buraya ortalik karisacak gibi.
Zira kimsenin kendi gibi dusunmeyene tahammulu yok.
Konunun kapatilmasindan ziyade banlanmasi gerekenler var. dini degerlerle dalga geciliyor.
Muhafazakar kesime butun kininizi kusmussunuz bu gonderi altinda.
Icki icenler dayak atar diyen arkadaslar ironi yapmis.
Celallenmeye gerek yok ben icki icenlerden dayak yemedim diye.
Zaten konuyu acan kizcagiz icki iciyor beni dover mi de dememis.
Ya da basortululerde bilmem ne yapiyor diye misillemeye de gerek yok.
Sakin olun ironi onlar ironi.
Bir insanin baskasina karismaya hakki yoktur ama kendi bakis acisinda biriyle evlenmek istemeye hakki vardir.
Buraya biri gelip ben icki icen bir insanin namaz kilan bir erkekle konusuyorum beni kisitlar mi diye sorarsa bu da gayet normal ve insani birseydir.
Tipki konu sahibinin sordugu gibi.
Bu kadar celallenmeyin ya hu.
Yazilanlari tekrar okuyun bence! alkol alan ahlaksizlik yapiyor diye bir imada bulunulmus mu? ya da ben bulunmus muyum? veya ocu gibi goren olmus mu su gonderide? alkol alir barlardan cikmaz banane!bu o kisinin yasam tarzidir ve beni de alakadar ermez. olaya YAŞAM TARZI yonunden bakiliyor ve ben de oyle bakiyorum.Alkol alanlara her tür ahlaksızlığı yapabilir diyenler, alkol alanları öcü gibi görüp hakaret edenler ne oluyor tam olarak?
Herkesin hasasiyeti farklı.
Bu nedenle benzer hasasiyeti ben de sizlerden bekliyorum mesela.
Konunun kapatilmasindan ziyade banlanmasi gerekenler var. dini degerlerle dalga geciliyor.
Okudugunu anlayip yorumlayamama gibi bir yetenegin yoksa yapacak bisey yok be gülümAhh be canım okuduklarindan onu mu anladın...
Hangi dini degerimizle dalga geçilmiş acaba !!!!
Ahh be canım okuduklarindan onu mu anladın...
Hangi dini degerimizle dalga geçilmiş acaba !!!!
Okudugunu anlayip yorumlayamama gibi bir yetenegin yoksa yapacak bisey yok be gülüm
Gece gece iyi guldurdunÖyle be çiçeğim....
Benim okuduklarimi yorumlama gibi bir yetenegim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?