Abisinin bir tanesinin tedavi görmesi gerekiyor ama ilgilenmiyorlar bir tanesi ise epilepsi hastası tüm gün evdeler. Kv onlara yemek servis ediyor hizmetlerini yapıyor öyle alıştırmıs erkek yapmaz hizmet edilir diye. Görümcemin gücü yetmiyorsa kadın getirsin onuda akıl edebilir ama kv yabancı istemiyor kavga gürültü çıkıyor diye istemiyorum diyor. Onların yaşantısı demek böyle mutlular bana pis gelen onlara normal geliyor benim tek sorunum bebegimi o ortama sokmak istememekBeni Burda KV konusunda bilen bilir, genelde KV' dan yanayimdir.. Fakat Burda konu sahibini yerde yere vurmussunuz vicdansiz diye.. Gözümde canlandirmaya calistim.. Evin neresinden tutacaksiniz, bu pisligin neresinden baslanir.. Sanirim sirf Anne degil diger kardeslerde de ruhsal sorun varki.. El atmiyorlar.. Görümce desen.. 2 güne gidiyormus, ya bayanin temizlik anlayisi bu, yada Ev gercekten o kadar ev olmaktan cikmiski.. Ne yapsa görünmez olmus.. Misafir geliyor bes kisi.. Onlar gittikten sonra sil bastan temizlik yapmak zorunda kaliyor insan.. 8 kisinin kullandigi WC günde en az 3 kere temizlenmesi gerek.. Iki güne birakamazsin.. 8 kisi üc ögün yemek yiyorsa kimse de el atmiyorsa siz düsünün..o mutfak iki günde ne hale gelir.. Konu sahibi ayda bir ek olarak temizlikci tutabiliyorsa yapsin diyecegim, en azindan esine teklif etsin.. Oda bi zahmet ilgilensin.. Ücretini bilmiyorum ama belkide bir huzur evi olabilir.. Kardeslere gelince onlar icin empathi kuramiyorum.. Ne halleri varsa görsünler diyesim var..
Anlatıyorlardı ama ben bu kadar kötü bir tablo beklemiyordum o zaman taviz verdigim için şimdi tekrarını istiyor eşim sırf kendisi mutlu olmak için yoksa kimsenin tınladıgı yok biziNeden herkes konu sahibinin üzerine yüklenmiş anlayamadım. Kadının bebeği var öncelik onun. O kadar evlatları varsa onlar yapsın. Siz kendi ananız babanız o halde olsa durabilirmisiniz tabiki HAYIR. Ama bu 8 kardeş öyle durabiliyor. Çemkirecekse buradaki saldıran akadaşlar onlara çemkirecek bu kadıncağıza değil.
Neyse siz bence çocuğunuzu götürmeyin. 22 günlükken bile götürmüşsünüz iyi cesaret etmişsiniz. Ben olsam götürmeyi tercih etmem mikrop kapar çocuk o kadar pis bir ortamda.
Eşiniz ailesini o halde görünce nasıl mutlu olabiliyorki? Kv zaten şizofreni. Bu arada kp de hasta mı? Onun nesi var?Anlatıyorlardı ama ben bu kadar kötü bir tablo beklemiyordum o zaman taviz verdigim için şimdi tekrarını istiyor eşim sırf kendisi mutlu olmak için yoksa kimsenin tınladıgı yok bizi
Temizlik yapmak gibi bir zorunlulugum yok 7 erkegin pis donlarını salondan toplamak bana düşmez tutsunlar bir yardımcı yaptırsınlar varlık içinde yokluk çekmesinler herkesin aklı fikri var sonucta hallerinden memnunlar demek ki seviyorlar öyle yaşamayı. Benim sorunum temizlikleri degil bebegimOnlar orada zıyan zebil yaşarken sizin bayramda bile gitmeye burun kıvırmanız hiç hoş değil .
Kaldı ki eşinizin hatrına evi o salap şap halden kurtarmanız bile gerekiyor
En azından onlara yol gosterırızsınız her gun 2 saat bırı gıder temızlıge 7-8 kardes oynaya oynaya oder o masrafıTemizlik yapmak gibi bir zorunlulugum yok 7 erkegin pis donlarını salondan toplamak bana düşmez tutsunlar bir yardımcı yaptırsınlar varlık içinde yokluk çekmesinler herkesin aklı fikri var sonucta hallerinden memnunlar demek ki seviyorlar öyle yaşamayı. Benim sorunum temizlikleri degil bebegim
Eşim için sadece annesi geri kalan kardeşleri abileri babası umrunda degil aramızda evlenmeden önce attığı iftiradan bozuldu 8 sene oldu hala konusmayız. Maşallahı var kp taş gibi sadece yaslıEşiniz ailesini o halde görünce nasıl mutlu olabiliyorki? Kv zaten şizofreni. Bu arada kp de hasta mı? Onun nesi var?
Bu durumda çocuğunuzun sağlığı daha önemli. Ortam o durumdayken çocukla gidilmezki.Eşim için sadece annesi geri kalan kardeşleri abileri babası umrunda degil aramızda evlenmeden önce attığı iftiradan bozuldu 8 sene oldu hala konusmayız. Maşallahı var kp taş gibi sadece yaslı
aklı başında yetişkin 8 erkek temizliği hijyeni bilmiyor olamaz. miskinlikten, tembellikten bir işin ucundan tutmuyorlardır.Temizlik yapmak gibi bir zorunlulugum yok 7 erkegin pis donlarını salondan toplamak bana düşmez tutsunlar bir yardımcı yaptırsınlar varlık içinde yokluk çekmesinler herkesin aklı fikri var sonucta hallerinden memnunlar demek ki seviyorlar öyle yaşamayı. Benim sorunum temizlikleri degil bebegim
Paraları var akılları var bu yazılanlarım hepsini onlarda düşünmüştür bence ama evde yaşayan insanlar pis hergün temizletsende değişmezBence onlara daha hijyen bir ortam sunmaya çalışın diğer bireylerle görüşüp ben sizin ziyaretinizden ziyade o iki yaşlı insana üzüldüm kim ister ki o şekilde yaşamak. Bugünlerin yarını da var empati yapın
Kv evinde yabancı istemiyor gelene saldırıyormus o yüzden bu temizlik görevini görümcem aldı üstelik karşılığında para alıyor yetişemiyorsa ek birini bulsun benim görevim degil bunları düşünmek hayatımda 3-4 kere gittigim eve karışamam aklı başında 6 kardeş var aralarında anlaşsınlar temizlikmi yemek mi ne isterlerse yaptırsınlar paralarıda var ama istemiyorlar böyle memnunlar burda konu o evi kimin temizleyecegimde değil zaten bebegimi o ortama sokmak istemiyorum sadece onun saglıgı önemlikadın sızofrenı hastasıymıs
hastalık bu hepımızın basına gelır
bence bayram oncesı yardımcı hanım tutun temızlık yapsın
ve duzenlı olarakda haftada 1 gelsın
evlat olarak yapmanız lazım
8 kişi aynı evde yasıyorlar zaten ben bebegimi bırakıp gidip temizlik yapamam tutsunlar birini ama istemiyorlar xorla çöp ev diye belediye ye ihbar edip evi temizlettiremem ya evet olayın dısında durmam gerekiyor beni ilgilendiren konu o evin temizligi degil bebegimin saglıgıEn azından onlara yol gosterırızsınız her gun 2 saat bırı gıder temızlıge 7-8 kardes oynaya oynaya oder o masrafı
sızın sorununuz bu olayların dısında durmak bence
Bütün konuyu yorumları verdigim cevapları okuyun lütfen şiştim gerçekten ben temizlik yapmak zorunda degilim o evin temizliginide düşünmek zorunda degilim paraları da var akıllarıda var 8 kişinin hijyenden habersiz olmasının bedelini benim bebegim ödememeli sırf eşimin egosu tatmin olsun diye küçücuk yavrumu oraya götürmiycemSonuçta eşinizde o evde yetişmiş şuan belkide rahatsızlıklarındna dolayı yapamıyorlar.İnsanların haline üzüldüm resmen sular neleri paklamıyor.Kendiniz yapamasanız bile adam akıllı bir temizlik şirketi ile temizlettirseniz.
Egosu tmin olsun 2 fotograf cekmek için bizi sürüklüyor benim kızdıgımda buBu durumda çocuğunuzun sağlığı daha önemli. Ortam o durumdayken çocukla gidilmezki.
Sana kesinlikle sen temizlik yapmalısın demedim ki hanii aklı başında biri yoksa en azından ön ayak olabilirsin demiştim.O zaman şöyle yorumda bulunayım eşiniz gitsin siz gitmeyin.Sorun ortadan kalkmış olur.Bütün konuyu yorumları verdigim cevapları okuyun lütfen şiştim gerçekten ben temizlik yapmak zorunda degilim o evin temizliginide düşünmek zorunda degilim paraları da var akıllarıda var 8 kişinin hijyenden habersiz olmasının bedelini benim bebegim ödememeli sırf eşimin egosu tatmin olsun diye küçücuk yavrumu oraya götürmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?