Bir tuhaf kayınvalide de bende

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Herkese iyi geceler.Ben 6 aydır nişanlıyım ve kayınvalide adayıyla da birbirimizi daha önce de tanıyorduk.Gelelim konuya benin kayınvalidem bir değişik kadın mesela bundan bir kaç hafta önce nişanlımdan cevap alamayınca ona yazdım nerde diye kayınvalidem de dışarı çıktığını söyledi.Bende bu saatte gitmez o dedim o da bana inanmıyosan neden bana soruyosun dedi gülücük falan koymuş tabi inanmamam o yüzden.Bende inanmıyorum dedim arkasından da demek bana inanmıyosun o zaman bidaha bana mesaj atma bize de gelme yazdı :KK57:
Gelelim bugüne bugün beni aradı akşama eltisine gideceğini söyledi sende gel dedi tamam dedim.Aradan 2 saat geçti bende mesaj attım kaçta gidilecek diye bana yazdığı şey “gidilecek derken seni kim çağırdı ki?”
Ben iyice sinirlendim arkasından ben bir arayayım evdeyse gidelim yazmış bende ben gelmiyorum dedim yok sen bana küstün mü sen bana kızdın mı sonra ben alıngan oluyorum.Nişanlıma söyledim annesini uyarmış bunlar şaka değil tuhaf hareketler yapma demiş nişanlımla 3 gün konuşmamış ben şaka yapıyorum diye bilmiyorum hangimiz haksız

Evde değil dediğinde vde miymiş anlamadım orasını. Neyse, bence nişanlınız cevap vermeyince annesine yazmak yerine cevap vermesini bekleyin. Muhabbeti minimumda tutun elinizden geldikçe. Böyle gereksiz şakalarına da net tavırlarınız olsun ki tekrar etmesin.
Evet nişanlım evde uyuyormuş

Dedim valla napim sürekli sırıtık surat atmış benim de nişanlıma acil sormam gereken bir şey vardı adam evde uyuyor bizim hanım dışarı gitti diyor

Ama sen direkt yüz göz oluyorsun
Azcık politik olacaksın
Bu konuda tanıdığım en yetenekli kadın annem ya :D
26 senelik evlilik bi' kez babaannem köşede kıstıramadı öyle güzel oynar :D

Yahu siz napıyosunuz? Bu kadar vıcık vıcık olunur mu? Yaklaşık 3 yıldır evliyim nerdeyse sizli bizli konuşuyorum eşimin ailesiyle. Çok başınız ağrır, pişman olursunuz. Bugün size he diyen adam evlenince değişirse ki yüksek ihtimal değişir niye böyle oldu demeyin. Hatanın çoğu sizde, kusura bakmayın. Mesafeli olun, ağır olun biraz. Eltiye gitmeler filan.. Ayy bunaldım valla. Üf..

Çünkü kadına inanmıyorum demişsin, kavgada bile söylenmez. Sonuçta hem büyük hem kv. Bu nedenle dedim. Ama dışarıda dediğinde evdeymiş sonraki mesajında yazıyor. Öyleyse evlenirsen sulu şakacı bir kv olacak. Onu öyle kabul etmen gerek. Bir yandan da iyi aslında gülme garantili bir kv.

Ama sen direkt yüz göz oluyorsun
Azcık politik olacaksın
Bu konuda tanıdığım en yetenekli kadın annem ya :KK70:
26 senelik evlilik bi' kez babaannem köşede kıstıramadı öyle güzel oynar :KK70:
Annenizin ellerinden öpmek gerek,büyük yetenek. :) Buraya üye olup bizlere ders vermesini rica ediyorum :KK71:

Back
X