- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
Herkese iyi geceler.Ben 6 aydır nişanlıyım ve kayınvalide adayıyla da birbirimizi daha önce de tanıyorduk.Gelelim konuya benin kayınvalidem bir değişik kadın mesela bundan bir kaç hafta önce nişanlımdan cevap alamayınca ona yazdım nerde diye kayınvalidem de dışarı çıktığını söyledi.Bende bu saatte gitmez o dedim o da bana inanmıyosan neden bana soruyosun dedi gülücük falan koymuş tabi inanmamam o yüzden.Bende inanmıyorum dedim arkasından da demek bana inanmıyosun o zaman bidaha bana mesaj atma bize de gelme yazdı
Gelelim bugüne bugün beni aradı akşama eltisine gideceğini söyledi sende gel dedi tamam dedim.Aradan 2 saat geçti bende mesaj attım kaçta gidilecek diye bana yazdığı şey “gidilecek derken seni kim çağırdı ki?”
Ben iyice sinirlendim arkasından ben bir arayayım evdeyse gidelim yazmış bende ben gelmiyorum dedim yok sen bana küstün mü sen bana kızdın mı sonra ben alıngan oluyorum.Nişanlıma söyledim annesini uyarmış bunlar şaka değil tuhaf hareketler yapma demiş nişanlımla 3 gün konuşmamış ben şaka yapıyorum diye bilmiyorum hangimiz haksız

Gelelim bugüne bugün beni aradı akşama eltisine gideceğini söyledi sende gel dedi tamam dedim.Aradan 2 saat geçti bende mesaj attım kaçta gidilecek diye bana yazdığı şey “gidilecek derken seni kim çağırdı ki?”
Ben iyice sinirlendim arkasından ben bir arayayım evdeyse gidelim yazmış bende ben gelmiyorum dedim yok sen bana küstün mü sen bana kızdın mı sonra ben alıngan oluyorum.Nişanlıma söyledim annesini uyarmış bunlar şaka değil tuhaf hareketler yapma demiş nişanlımla 3 gün konuşmamış ben şaka yapıyorum diye bilmiyorum hangimiz haksız