- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
Neden peki?
Evet nişanlım evde uyuyormuşEvde değil dediğinde vde miymiş anlamadım orasını. Neyse, bence nişanlınız cevap vermeyince annesine yazmak yerine cevap vermesini bekleyin. Muhabbeti minimumda tutun elinizden geldikçe. Böyle gereksiz şakalarına da net tavırlarınız olsun ki tekrar etmesin.
Dedim valla napim sürekli sırıtık surat atmış benim de nişanlıma acil sormam gereken bir şey vardı adam evde uyuyor bizim hanım dışarı gitti diyorKadına "inanmıyorum" mu dedin ciddi ciddi
Dedim valla napim sürekli sırıtık surat atmış benim de nişanlıma acil sormam gereken bir şey vardı adam evde uyuyor bizim hanım dışarı gitti diyor
Annenizden taktik varsa alırımAma sen direkt yüz göz oluyorsun
Azcık politik olacaksın
Bu konuda tanıdığım en yetenekli kadın annem ya
26 senelik evlilik bi' kez babaannem köşede kıstıramadı öyle güzel oynar
Çünkü kadına inanmıyorum demişsin, kavgada bile söylenmez. Sonuçta hem büyük hem kv. Bu nedenle dedim. Ama dışarıda dediğinde evdeymiş sonraki mesajında yazıyor. Öyleyse evlenirsen sulu şakacı bir kv olacak. Onu öyle kabul etmen gerek. Bir yandan da iyi aslında gülme garantili bir kv.Neden peki?
Annenizin ellerinden öpmek gerek,büyük yetenek. :) Buraya üye olup bizlere ders vermesini rica ediyorumAma sen direkt yüz göz oluyorsun
Azcık politik olacaksın
Bu konuda tanıdığım en yetenekli kadın annem ya
26 senelik evlilik bi' kez babaannem köşede kıstıramadı öyle güzel oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?