Bir tüpüm tıkalı

NES84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
1.072
636
123
dr bey tüplerimden biri tıkalı ayrıca düzenli adet olmama rağmen yumurta kontrolünde 8. gün yumurta büyüklüğüm 8mm 7mm ve 9mm geliyor çocuk sahibi olabilirmiyim.tıkalı tüp açılabilirmi dr um açılmaz dedi ama ben açılacğını duydum bu doğrumu?ayrıca yumurtalar olgunlaşmadan çatlarmı yani düzenli adet olmama rağmen neden dr bana puregon veriyorr yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler şimdiden

dr bey tüplerimden biri tıkalı ayrıca düzenli adet olmama rağmen yumurta kontrolünde 8. gün yumurta büyüklüğüm 8mm 7mm ve 9mm geliyor çocuk sahibi olabilirmiyim.tıkalı tüp açılabilirmi dr um açılmaz dedi ama ben açılacğını duydum bu doğrumu?ayrıca yumurtalar olgunlaşmadan çatlarmı yani düzenli adet olmama rağmen neden dr bana puregon veriyorr yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler şimdiden

merhabalar tuplerin tıkalı veya hasarlı olaması gebe kalmanızı önemli olcude engeller duzeltilip duzeltilemiyeceği ise ancak rahim filmini gordükten sonra söylenebillir buyumeyen yumurta catlamaz eger buna ragmen adet goruyorsanız bu yumurtlamadan gorulecek bir adet olacaktır dr unuz buyuk ihtimalle yumurtlamanızı artırmak amacıyla size ilac veriyordur ama bence sizin tekrar bastan degerlendirilmenizde fayda var kafanız allak bullak olmus durumunuzun netlesmesi sizin için faydalı olacagı kanaatindeyim kolay gelsin iyi akşamlar:sm_confused:

Back