Bir türlü aşamadığımız kedi problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Geçen gün film size bir cevap yazmıştı. Aynısından yazmak istiyorum ama yazamıyorum. İnsanların nefretini kazanmak için çok çabalıyorsunuz yapmayın bu kadar.

Ham
Biri dogurdugunuz çocuk oteki sahiplendiginiz hayvan . Evden atmasına gerek yok sahiplendirebilir. Benim evladima zarar veren en yakinim olsun birarada tutmam kedi ne ki ?
Kedi bilinçli olarak zarar vermiyor sonuçta hayvan o aklı mı var? Dediğim gibi kızım küçük bebek olduğu için anlamıyor sıkıyor vs o yüzden yapıyor yoksa sakin kendi halinde bir hayvan canım kedim.

Hanfen
Geçen gün film size bir cevap yazmıştı. Aynısından yazmak istiyorum ama yazamıyorum. İnsanların nefretini kazanmak için çok çabalıyorsunuz yapmayın bu kadar.
Nefret kazanilacak bisey yok baskalarinin fikirlerine saygi duymayi ogrenmelisiniz .konu sahibi yazmis bende fikrimi yazdim .insanlara kufretmeye ne kadar meraklisiniz

Kayinvalide ile mi yasiyorsunuz? Siz ve kediniz yokken evin temizligini konusmasindan dolayi soruyorum. Birlikte yasamiyorsaniz zaten ona ne yani.

Kedinizi birakmayin. Benim kizim simdi mide kanseri. Cok üzülüyorum, gece onun icin 350 km yakin yol geldik. O giderse ben naparim 🥺

Bunları o kadar çok anlattım ki, yok sevmiyor ya hayvanı umrunda değil. İnanın bazen o ilk 1 seneki fotoğraflara bakıyorum kucağına almış kedimi, üstünde yatıyor falan adam sonradan düşman oldu kediye ağlıyorum fotoğraflara bakınca.
Kendinize iyi gelen, iyi olduğunuz, iyi hissettiğiniz şeylerden, başkası istemiyor diye vazgeçmeyin. Net olun.
Tartışma çıkacak gibi olduğunda, ben kediyi seviyorum, ben ilgileniyor ben temizliyor ve ben istiyorum deyin ve uzatmayın.

Kayinvalide ile mi yasiyorsunuz? Siz ve kediniz yokken evin temizligini konusmasindan dolayi soruyorum. Birlikte yasamiyorsaniz zaten ona ne yani.

Kedinizi birakmayin. Benim kizim simdi mide kanseri. Cok üzülüyorum, gece onun icin 350 km yakin yol geldik. O giderse ben naparim 🥺
İşte hadsiz terbiyesiz bir kadın olduğu için boş boş konuşuyor Allah korusun ne birlikte oturması. Bir de kadın benden o kadar nefret ediyor ki kedime bile gıcık oluyor kötü kalpli fesat bir insan zaten.

Bırakamam zaten nasıl bırakayım, düşününce bile çok kötü oluyorum. Bu akşam yine kavga var muhtemelen Allah yardım etsin bana.

Bebeğim hep bebek kalmayacak büyüyecek sonuçta ve büyüyüp laf anlamaya başlayınca kedinin kuyruğunu çekmemesi gerektiğini vs anlatıcam. Kedimi sıkıyor bebeğim kuyruğunu çekiyor ondan yapıyor yoksa genel olarak sakin bir hayvandır öyle göze vurma vs hiç yapmaz.

O zamana kadar da mecburen yanlarında olacağım hep zaten gün boyu hep yanlarındayım sadece günlük mutfağı toplama ve yemek yapma zamanı kızımı yanıma alıyorum artık ben yokken çizmesin diye.
Benim kızım dana kadar oldu ama kedimizin kuyruğunu vs çekmese de kucağına alıp sarılıyor beni bırak diye miyavliyor daha da sarılıyor. Söyleye söyleye azalttı tabii. Neyse kızımı da çiziyor haliyle ama çok temkinli zarar vermek vs asla istemiyor. Kedi de bize alıştığı için sonuçta ailesi olarak görüyor ve ona göre davranıyor. Kızınız da büyüyünce biraz daha dediginiz gibi hiçbir şey yapmaz. Aldırmayın böyle diyenlere

Kedi bilinçli olarak zarar vermiyor sonuçta hayvan o aklı mı var? Dediğim gibi kızım küçük bebek olduğu için anlamıyor sıkıyor vs o yüzden yapıyor yoksa sakin kendi halinde bir hayvan canım kedim.
Cocukla cok zor 5 dk bile yalniz birakmamaniz lazim . Insanlar cocuk evde carpar cani yanar sdiye sivri yerleri silikonlu seylerle kapiyor, etrafta dusebilecek seyleri kaldiriyor cocuga ufacik zarar gelmesin diye ben olsam kediyi sahiplendirirdim .yada bahçe gibi biyerde bakamaz misiniz

Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Ben size ve sizin gibilere üzülüyorum biliyor musunuz. Çünkü sizin sevgi ne demek buna dair bir fikriniz olduğunu zerre düşünmüyorum. İlkel bir canlı gibi hayata gelip gidiyorsunuz.
Yazık

Kendinize iyi gelen, iyi olduğunuz, iyi hissettiğiniz şeylerden, başkası istemiyor diye vazgeçmeyin. Net olun.
Tartışma çıkacak gibi olduğunda, ben kediyi seviyorum, ben ilgileniyor ben temizliyor ve ben istiyorum deyin ve uzatmayın.
Yapıyorum bunları bugün de ses atmış sen bul yoksa ben bulucam sahiplendirmek için birilerini diye akşama kavga edicez kesin off.

Benim kızım dana kadar oldu ama kedimizin kuyruğunu vs çekmese de kucağına alıp sarılıyor beni bırak diye miyavliyor daha da sarılıyor. Söyleye söyleye azalttı tabii. Neyse kızımı da çiziyor haliyle ama çok temkinli zarar vermek vs asla istemiyor. Kedi de bize alıştığı için sonuçta ailesi olarak görüyor ve ona göre davranıyor. Kızınız da büyüyünce biraz daha dediginiz gibi hiçbir şey yapmaz. Aldırmayın böyle diyenlere
Kedili ev insanlarında ara ara çizikler olur. Kedi sahiplenen bunu kabullenmiştir zaten. Aşılı kedinin çizmesinden ne olacak?

Benim oğlum dünyanın en sakin kedisi olabilir. Pamuk pati diyoruz tırnaklarını hiç çıkarmaz neredeyse. Ama bazen oyun oynarken kendine hakim olamayıp çiziyor ellerimizi.

Cocukla cok zor 5 dk bile yalniz birakmamaniz lazim . Insanlar cocuk evde carpar cani yanar sdiye sivri yerleri silikonlu seylerle kapiyor, etrafta dusebilecek seyleri kaldiriyor cocuga ufacik zarar gelmesin diye ben olsam kediyi sahiplendirirdim .yada bahçe gibi biyerde bakamaz misiniz
Benim de evim çok güvenli bebek için her yeri ona göre düzenledim kedim de dediğim gibi sakin bir hayvan normalde.

Bahçe yok maalesef hem olsa bile oraya bırakmazdım daha geçenlerde Zonguldak'ta bahçede bakılan kedilerden birini alıp tecavüz etmiş şeytanın biri. Bu kadar ruh hastası varken nasıl dışarıda bırakırım kedimi :/

Malw
Ben size ve sizin gibilere üzülüyorum biliyor musunuz. Çünkü sizin sevgi ne demek buna dair bir fikriniz olduğunu zerre düşünmüyorum. İlkel bir canlı gibi hayata gelip gidiyorsunuz.
Yazık
ahahah malesef oyle degil hayvan severligimi uzun uzun kanitlayamacagim 😊 sadece değer ve önceliklerimi daha sağlıklı belirleyebilen biriyim .konu sahibi derdini yazmis bende yorumumu yazdim

Kediler göz mü çıkarıyormus??!
Böyle bir şeye mi şahit oldunuz?

Arkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.

İlk 1 yıl sorun yoktu ama ne zaman ben kedimi alıp annemlere gittim o da anası olacak hayvan düşmanıyla baş başa kaldı o cadı hemen "bak kedisiz ev ne kadar temiz oluyor, evde kedi mi olurmuş" bilmemne diye bunu kafasına soktu. Adam ondan sonra taktı hayvana.

Vay efendim tüyü vay efendim miyavlaması vs deli etti beni iki senedir. Bebeğimiz var mesela, yatak odasına kedi girmesin diye kapıyı kapatıyor hayvan da miyavlıyor malum kapalı kapı görünce. Sırf bebek uyanacak diye gece kalkıp kedimi salona geri göndermeye çalışıyorum, illallah ettim artık kedi takıntısından.

Bugün de sabahtan taktı yine sahiplendir artık ben istemiyorum diyor. Ya ben deliricem artık iki senedir en azından ayda bir bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım artık kedimi nasıl bırakayım o da çocuğum gibi benim napıcam ben :/
Eşinizi sahiplendirin.

size hiç bir şey söylemiyorum ama siz bin tane şey söylemiş sayın.
o kadar şey geçiriyorum ki size içimden, kulağınız duymuyosa bile kesin çınlamıştır.
fikirlere saygı duymakmış... "fikir"se saygı duyulur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X